Doktora gitmeyi düşünmediniz mi ?eşimin hıc bir sorunu yoktu ama bıanda ılıskıye girememeye basladı. Sertleşme sorunu var sertlesemıyor hadı sertlesse esim odaklanamıyor bosalamıyor cok zor bir surum yasıyorum 1 yıllık evliyim cocuk dusunuyoruz ama yapamıyoruz bile nolur bana unut olun bir onerıde bulunun lutfen
Belki sızın de esınızınde boyke bir sorunu vardır diye dusundumÜrologa gitsin eşiniz biz nasıl yardımcı olalım
Bikaç baslıkta gördüm sizi daha önce, çocukla alakalı sizde benim düştüğüm hataya düşüyosunuzeşimin hıc bir sorunu yoktu ama bıanda ılıskıye girememeye basladı. Sertleşme sorunu var sertlesemıyor hadı sertlesse esim odaklanamıyor bosalamıyor cok zor bir surum yasıyorum 1 yıllık evliyim cocuk dusunuyoruz ama yapamıyoruz bile nolur bana unut olun bir onerıde bulunun lutfen
Benim eşim mesleği geregı cok stresli biri istemeden bile olsa stres yapamıyor daha ılıskı baslamadan yapamazsam dıyedusunuyor buda olumsuz etkiliyorBikaç baslıkta gördüm sizi daha önce, çocukla alakalı sizde benim düştüğüm hataya düşüyosunuz
Çok fazla kafaya takmayın, eğer tüm tetkikleri yaptırdınız ve sizdede eşinizde bişey çıkmadıysa oluruna bırakın
Psikoloji çok fazla etkiliyo o durumu, eşinizde stres yapıyosa onun için sorunlar yasamaya baslamıstır
Tabi bu konu içinde ayrı doktora gitmek gerekir ama dediğim gibi çocuk konusunu oluruna bırakın stres yapıp ilişkinizide olumsuz etkilemeyin
Tabiki olurlarDoktora gitmiyor gitse yardımcı olurlar mı ki bu sorun İcin.
aranızda ki ilişki nasl kavga vs varmı?eşimin hıc bir sorunu yoktu ama bıanda ılıskıye girememeye basladı. Sertleşme sorunu var sertlesemıyor hadı sertlesse esim odaklanamıyor bosalamıyor cok zor bir surum yasıyorum 1 yıllık evliyim cocuk dusunuyoruz ama yapamıyoruz bile nolur bana unut olun bir onerıde bulunun lutfen
ben bu hatayı yaptım gercekten cok etkiliyorBikaç baslıkta gördüm sizi daha önce, çocukla alakalı sizde benim düştüğüm hataya düşüyosunuz
Çok fazla kafaya takmayın, eğer tüm tetkikleri yaptırdınız ve sizdede eşinizde bişey çıkmadıysa oluruna bırakın
Psikoloji çok fazla etkiliyo o durumu, eşinizde stres yapıyosa onun için sorunlar yasamaya baslamıstır
Tabi bu konu içinde ayrı doktora gitmek gerekir ama dediğim gibi çocuk konusunu oluruna bırakın stres yapıp ilişkinizide olumsuz etkilemeyin
Bende yasadığım için aynı seyleriben bu hatayı yaptım gercekten cok etkiliyor
Aramızda hıc bir sorun yok esimde baya heybetli kalıplı bir adamdır hıc boyle bir sorunu yoktu cok istiyor bu defa yapcam diyor yapamıyor bu konuda kullanılan bir takviye urun var mıaranızda ki ilişki nasl kavga vs varmı?
Anlıyorum, bi doktora görünmenizde fayda varBenim eşim mesleği geregı cok stresli biri istemeden bile olsa stres yapamıyor daha ılıskı baslamadan yapamazsam dıyedusunuyor buda olumsuz etkiliyor
evet eşler bu srunu yaşayıp üstüne birde kabul etmeyince kadınlaırn psikolileri daha da beter oluyorBende yasadığım için aynı seyleri
Tavsiye vermek istedim arkadasa nacizane
Stres yaptığı sürede ne yaparsa yapsın sonuca çok zor ulasıcak çünkü
bende doktora görünsün cnm aldıgı ürünler ters tepebilirAramızda hıc bir sorun yok esimde baya heybetli kalıplı bir adamdır hıc boyle bir sorunu yoktu cok istiyor bu defa yapcam diyor yapamıyor bu konuda kullanılan bir takviye urun var mı
Doktor bu konuda yardımcı olur diyorsunuz hani bende sanıyordum ki sadece sperm sonuçlarına falan bakıyorbende doktora görünsün cnm aldıgı ürünler ters tepebilir
Öyle sey olur mu hiçDoktor bu konuda yardımcı olur diyorsunuz hani bende sanıyordum ki sadece sperm sonuçlarına falan bakıyor
canım bi ürolojiye danışın gerekeni söyler zaten başka bir yere yönlendirirDoktor bu konuda yardımcı olur diyorsunuz hani bende sanıyordum ki sadece sperm sonuçlarına falan bakıyor
Merhaba. Cinsel iliski bir gorev degil, bir zevk işi. Ama bizler çocuk çocuk dedigimiz için ne iliskide anlam kaldi ne de eslerimizde heves. Bizde oyle sorun yok ama etkilendjyini biliyorum. Cunki ovulasyon donemine girdikde baska zamanlardaki gibi zevkli olmuyor. Bu ayi es geçin. Esinjze bedeninizi ozlemesi için zaman verin. Anliyorum çocuk için acele ediyorsunuz ama bu gidisle iliski sorununuz ciddi boyuta gele bilir. Zaten hamile bile kalinsa iliskiler aksadigi için cinsel hayatiniz minimuma ine bilir. Bu ay iliski için zorlamayin. Dinlenicem soyleyin eşinize. Gelecek ay da oyle soyleyin ama kendiniz yumurtlama zamaninizi tahmini hesaplayib o gun esiniz için guzel ortam yarataram zevkle ilişkiye girin. Ama sakin bu sorunu eşinizin yuzune vurmayin neden olmuyor falan diyerek. Cunki bir sonraki iliskide de 'acaba bu kez de olmuycak mi' diye dusunuyor iliski boyu. E tabi yine etkiliyor. Anlayacagin kisir donguye giriyor erkek de. Tabi doktora gitmesi gerek. Ama her evlilikde, en çok da çocuk dusunen ciftlerde gorulen bir vaka oldugu için zaman vermeniz en dogrusueşimin hıc bir sorunu yoktu ama bıanda ılıskıye girememeye basladı. Sertleşme sorunu var sertlesemıyor hadı sertlesse esim odaklanamıyor bosalamıyor cok zor bir surum yasıyorum 1 yıllık evliyim cocuk dusunuyoruz ama yapamıyoruz bile nolur bana unut olun bir onerıde bulunun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?