Gebeliğe Hazırlık Nolur bana yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve de kaç iliskise bu sorunu yaşiyorsunuz?

Allah razı olsun sagolun.
Ozellıkle cocuk isteyenlerde boyle sorunlar oluyor mu cidden ben bitek bizde var sanıyordum

Allah razı olsun sagolun.
Ozellıkle cocuk isteyenlerde boyle sorunlar oluyor mu cidden ben bitek bizde var sanıyordum
Tabiki oluyor robot diyilizki. Hersey cinsel hayati etkiliyor. Yorgunluk, uyku hali, en başda da stres. Stres yuzunden hic bir sorunu olmayip yillarca hamile kalamayanlar aman be çocuk falan istemiyorum desigi ay hamile kalanlar o kadar varki. Biri benim ablam, diyeri de en yakin arkadaşim. Mesela 7 saat uyku sonrasi bir de 3 saat uyku sonrasi prolaktin testi yaptir bakalim sonuçlar birbirine yakin mi. O yuzden zaman ver erkekde de stres faktoru ilk olarak sertlesme ve bosalma sorunlarina yol açiyor. Bir defa ugursuz iliski yeterli erkek için cunki sonraki iliskilerde hep onceki gibi mi olucak acaba diyerek kendi kendilerini strese sokarlar. Eger doktora gidiyorsa çok iyi. Gitmiyorsa bu ay ona zaman ver. Çocuk konusy açilmasin evde bir sure. Zihninizi dinlendirin

Canım İnan iki gaftadır bizde aynı şeyi yaşadık yumurtlama döneminde yapamadık özellikle bence hamilelik olayını biraz geri plana at ben öyle yaptım düzeldi çok kötü bisey esin strese girmiş

merhaba bir arkadaşımda eşiyle bu problemi yaşadı. Ankarada onun için doktor araştırdık bir profesör bulduk konuyla ilgili daha önce birçok kişiyi tedavi ettiğini iyice araştırdık açıkcası arkadaşım eşiyle gitti ve çözüme kavuşturdular. Doktor Ömer Faruk Karataş istersen bir araştır. geçmiş olsun diliyorum

Uzerinden baya bi gecmis ama yinedepaylasmak istedim benim esimden evlendikten bir kac ay sonra sertlesme sorunu yaşadı ilk once inat etti ve gitmedi ama daha cok artti bi sertlesip bi sertlesmiyodu zamanla bosalamamaya basladi ikna ettim ve urolojiye gittik hormanlari yuksek cikti bobrek karaciger beyin yumurtalık derken sperm yok dedi doktor bugun genetik sonucu cikti ama pek ic açıcı degil gibi görünüyor anlayacağınız stres diye düşündükleriniz cok sey goturebilir inşallah sorununuz kalmamıştır ve rabbim gonlunuzdekini hakkinizda hayırlı eylemiştir.

Hiç üzülmeyin gebe kalırsnz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…