• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nolur bana yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşimin hıc bir sorunu yoktu ama bıanda ılıskıye girememeye basladı. Sertleşme sorunu var sertlesemıyor hadı sertlesse esim odaklanamıyor bosalamıyor cok zor bir surum yasıyorum 1 yıllık evliyim cocuk dusunuyoruz ama yapamıyoruz bile nolur bana unut olun bir onerıde bulunun lutfen 😞
Ve de kaç iliskise bu sorunu yaşiyorsunuz?

Merhaba. Cinsel iliski bir gorev degil, bir zevk işi. Ama bizler çocuk çocuk dedigimiz için ne iliskide anlam kaldi ne de eslerimizde heves. Bizde oyle sorun yok ama etkilendjyini biliyorum. Cunki ovulasyon donemine girdikde baska zamanlardaki gibi zevkli olmuyor. Bu ayi es geçin. Esinjze bedeninizi ozlemesi için zaman verin. Anliyorum çocuk için acele ediyorsunuz ama bu gidisle iliski sorununuz ciddi boyuta gele bilir. Zaten hamile bile kalinsa iliskiler aksadigi için cinsel hayatiniz minimuma ine bilir. Bu ay iliski için zorlamayin. Dinlenicem soyleyin eşinize. Gelecek ay da oyle soyleyin ama kendiniz yumurtlama zamaninizi tahmini hesaplayib o gun esiniz için guzel ortam yarataram zevkle ilişkiye girin. Ama sakin bu sorunu eşinizin yuzune vurmayin neden olmuyor falan diyerek. Cunki bir sonraki iliskide de 'acaba bu kez de olmuycak mi' diye dusunuyor iliski boyu. E tabi yine etkiliyor. Anlayacagin kisir donguye giriyor erkek de. Tabi doktora gitmesi gerek. Ama her evlilikde, en çok da çocuk dusunen ciftlerde gorulen bir vaka oldugu için zaman vermeniz en dogrusu
Allah razı olsun sagolun.
Ozellıkle cocuk isteyenlerde boyle sorunlar oluyor mu cidden ben bitek bizde var sanıyordum

Allah razı olsun sagolun.
Ozellıkle cocuk isteyenlerde boyle sorunlar oluyor mu cidden ben bitek bizde var sanıyordum
Tabiki oluyor robot diyilizki. Hersey cinsel hayati etkiliyor. Yorgunluk, uyku hali, en başda da stres. Stres yuzunden hic bir sorunu olmayip yillarca hamile kalamayanlar aman be çocuk falan istemiyorum desigi ay hamile kalanlar o kadar varki. Biri benim ablam, diyeri de en yakin arkadaşim. Mesela 7 saat uyku sonrasi bir de 3 saat uyku sonrasi prolaktin testi yaptir bakalim sonuçlar birbirine yakin mi. O yuzden zaman ver erkekde de stres faktoru ilk olarak sertlesme ve bosalma sorunlarina yol açiyor. Bir defa ugursuz iliski yeterli erkek için cunki sonraki iliskilerde hep onceki gibi mi olucak acaba diyerek kendi kendilerini strese sokarlar. Eger doktora gidiyorsa çok iyi. Gitmiyorsa bu ay ona zaman ver. Çocuk konusy açilmasin evde bir sure. Zihninizi dinlendirin 😊

eşimin hıc bir sorunu yoktu ama bıanda ılıskıye girememeye basladı. Sertleşme sorunu var sertlesemıyor hadı sertlesse esim odaklanamıyor bosalamıyor cok zor bir surum yasıyorum 1 yıllık evliyim cocuk dusunuyoruz ama yapamıyoruz bile nolur bana unut olun bir onerıde bulunun lutfen 😞canım aynı sorunu yaşadım bir hafta önce falan sana tavsiyem çocuk konusunu biraz geri plana at çünkü strese giriyorlar erkekler ypmıyorlar yapamıyorlar bi süre çocuk üstünde durma

Canım İnan iki gaftadır bizde aynı şeyi yaşadık yumurtlama döneminde yapamadık özellikle bence hamilelik olayını biraz geri plana at ben öyle yaptım düzeldi çok kötü bisey esin strese girmiş

eşimin hıc bir sorunu yoktu ama bıanda ılıskıye girememeye basladı. Sertleşme sorunu var sertlesemıyor hadı sertlesse esim odaklanamıyor bosalamıyor cok zor bir surum yasıyorum 1 yıllık evliyim cocuk dusunuyoruz ama yapamıyoruz bile nolur bana unut olun bir onerıde bulunun lutfen 😞
merhaba bir arkadaşımda eşiyle bu problemi yaşadı. Ankarada onun için doktor araştırdık bir profesör bulduk konuyla ilgili daha önce birçok kişiyi tedavi ettiğini iyice araştırdık açıkcası arkadaşım eşiyle gitti ve çözüme kavuşturdular. Doktor Ömer Faruk Karataş istersen bir araştır. geçmiş olsun diliyorum

Uzerinden baya bi gecmis ama yinedepaylasmak istedim benim esimden evlendikten bir kac ay sonra sertlesme sorunu yaşadı ilk once inat etti ve gitmedi ama daha cok artti bi sertlesip bi sertlesmiyodu zamanla bosalamamaya basladi ikna ettim ve urolojiye gittik hormanlari yuksek cikti bobrek karaciger beyin yumurtalık derken sperm yok dedi doktor bugun genetik sonucu cikti ama pek ic açıcı degil gibi görünüyor anlayacağınız stres diye düşündükleriniz cok sey goturebilir inşallah sorununuz kalmamıştır ve rabbim gonlunuzdekini hakkinizda hayırlı eylemiştir.

Uzerinden baya bi gecmis ama yinedepaylasmak istedim benim esimden evlendikten bir kac ay sonra sertlesme sorunu yaşadı ilk once inat etti ve gitmedi ama daha cok artti bi sertlesip bi sertlesmiyodu zamanla bosalamamaya basladi ikna ettim ve urolojiye gittik hormanlari yuksek cikti bobrek karaciger beyin yumurtalık derken sperm yok dedi doktor bugun genetik sonucu cikti ama pek ic açıcı degil gibi görünüyor anlayacağınız stres diye düşündükleriniz cok sey goturebilir inşallah sorununuz kalmamıştır ve rabbim gonlunuzdekini hakkinizda hayırlı eylemiştir.
Hiç üzülmeyin gebe kalırsnz mutlaka

Back
X