• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bana yardım edin:(

Alaska12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
6
0
1
24
Herkese merhaba genital siğil problemi yaşıyorum çok küçük ve bir taneydi kaşımtımda vardı kadın doğuma gittim krem verdi mantar dedi kremi kullandığım heryere yayıldı 19 yaşındayım daha kanser olmaktan çok korkuyorum devlet hastanelerinde tedavi mümkünmü öğrenciyim özel polikinlikler çok pahalı nolur bana yardım edin lütfen daha önce bunu geçirmiş biri yazsın nolur :(

Cinsel birliktelik yaşadınız mı? Ailenizle paylaştınız mı? Hpv aşınız var mı?

Herkese merhaba genital siğil problemi yaşıyorum çok küçük ve bir taneydi kaşımtımda vardı kadın doğuma gittim krem verdi mantar dedi kremi kullandığım heryere yayıldı 19 yaşındayım daha kanser olmaktan çok korkuyorum devlet hastanelerinde tedavi mümkünmü öğrenciyim özel polikinlikler çok pahalı nolur bana yardım edin lütfen daha önce bunu geçirmiş biri yazsın nolur :KK43:
Merhaba,
Lütfen korkma bu siğiller hpv virüsü yüzünden oluyor.siğil yapan virüs türleri genelde kanser yapmıyor. Bu yüzden endişe etme. Devlette kadın doğuma gidersen siğillerini yaktırabilirsin. Üniversite hastaneleri daha iyi.Bu arada sigara içiyosan bırak ve iyi beslenmeye çalış bağışıklığını yükseltirsen virüsten daha çabuk kurtulabilirsin.

Merhaba,
Lütfen korkma bu siğiller hpv virüsü yüzünden oluyor.siğil yapan virüs türleri genelde kanser yapmıyor. Bu yüzden endişe etme. Devlette kadın doğuma gidersen siğillerini yaktırabilirsin. Üniversite hastaneleri daha iyi.Bu arada sigara içiyosan bırak ve iyi beslenmeye çalış bağışıklığını yükseltirsen virüsten daha çabuk kurtulabilirsin.
Teşekkür ederim çok sağol birazda olsa içim rahatladı üniverise hastaneleri ücret alıyormu peki testleri falan varmış bunlar devlette yapılırmı ?

Merhaba,
Cinsel birliktelik yaşadınız mı? Ailenizle paylaştınız mı? Hpv aşınız var mı?
Evet cinsel birtiklelik yaşadım ama hpv aşım yok yaptırabilirmiyim hastanede

Hpv kendi içinde çeşit çeşit gruplara ayrılır 3 doz aşısı var 25 yaşına kadar olursan seni %90 oranında kanserden korur, ihmal etme vücut direncini herzaman güçlü tut geçmiş olsun

Back