yargısız infaz yapmayın lütfen :1no2: .kimse ayrılmak için evlenmiyo ,kimse evlenmek içinde ayrılmıyo. demekki bizim birbirimizi sevdiğimizi anlamamız için ayrı kalmamız gerekiyormuş.eşim yarın benimle konuşmak istiyor.ya bebeğime elveda diyeceğim, yada onu mutlulukla bekleyeceğim.
hiç düşünmeden alınan bir ayrılık kararıydı.birbirimizi hala seviyoruz ve hala kopamıyoruz.ama bu bebeğe ikimizde hazır değiliz.biz ömür boyu görüşmek zorundayız.çünkü bi çocuğumuz var.evet belki çok sık görüşmek bizim hatamız.ben istedim ayrılmayı sonrada onsuz yapamayacağımı anladım.biz boşanmaya giderken bile birbirimize sarılarak girdik mahkeme salonuna.bunu o zaman farketmemiştim ama onu hala çok seviyorum.oda beni seviyor.hiç ayrı kalmadan şımarıklıkla almış olduğum bir karardı boşanmak.inanın hep dua ediyorum.bebek sahibi olmak isteyipte sahip olamayan anneler babalar için.allah onlarında yüzüne gülsün.
yargısız infaz yapmayın lütfen :1no2: .kimse ayrılmak için evlenmiyo ,kimse evlenmek içinde ayrılmıyo. demekki bizim birbirimizi sevdiğimizi anlamamız için ayrı kalmamız gerekiyormuş.eşim yarın benimle konuşmak istiyor.ya bebeğime elveda diyeceğim, yada onu mutlulukla bekleyeceğim.
merhaba,eşimle ayrılalı 4 ay oldu fakat ayrıldıktan sonrada görüşmeye devam ettik.2 gün önce eşimle öğrendikki 5 haftalık hamileyim.25 yaşındayım ve 5 yaşında bi çocuğum var.Kızmayın bana çünkü ilk çocuğumada doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştım.Fakat bu bebeği isteyip istemediğimi bilmiyorum.Eşimin bana bu çocuk için geri dönmesini istemiyorum.Onunda kafası çok karışık.Yarın doktordan randevu aldık.Sanırım bu çocuğu aldıracağım(.Çok kararsızım nolur bana yardımcı olun.Ben ne yapayım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?