hiç düşünmeden alınan bir ayrılık kararıydı.birbirimizi hala seviyoruz ve hala kopamıyoruz.ama bu bebeğe ikimizde hazır değiliz.biz ömür boyu görüşmek zorundayız.çünkü bi çocuğumuz var.evet belki çok sık görüşmek bizim hatamız.ben istedim ayrılmayı sonrada onsuz yapamayacağımı anladım.onu hala çok seviyorum.inanın hep dua ediyorum.bebek sahibi olmak isteyipte sahip olamayan anneler babalar için.allah onlarında yüzüne gülsün.
hiç düşünmeden alınan bir ayrılık kararıydı.birbirimizi hala seviyoruz ve hala kopamıyoruz.ama bu bebeğe ikimizde hazır değiliz.biz ömür boyu görüşmek zorundayız.çünkü bi çocuğumuz var.evet belki çok sık görüşmek bizim hatamız.ben istedim ayrılmayı sonrada onsuz yapamayacağımı anladım.onu hala çok seviyorum.inanın hep dua ediyorum.bebek sahibi olmak isteyipte sahip olamayan anneler babalar için.allah onlarında yüzüne gülsün.
elbette herkes mutlu olmak için evlenir ama mademki birbirinizi sevdiğinizi anladınız tekrardan nikahınızı kıyıp doğurun çocuğunuzuyargısız infaz yapmayın lütfen :1no2: .kimse ayrılmak için evlenmiyo ,kimse evlenmek içinde ayrılmıyo. demekki bizim birbirimizi sevdiğimizi anlamamız için ayrı kalmamız gerekiyormuş.eşim yarın benimle konuşmak istiyor.ya bebeğime elveda diyeceğim, yada onu mutlulukla bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?