Uzun ilişkim vardı ailem başından beri yöresine taktı istemedi aileyi tanıdı uzak durdu babamı söz kemseye ikna ettim ama annem asla bana hiç yardımcı olmadı..Sonra babam babasına söz takalım bir dedi sonra adamı beklemeyecekseniz vazgeçin dedi tersledi,ee ayrıldık sonra sevgilimle ama gene birleştik..Kavgalar vs. ler ohooo ama bizim aramızda,aileme de ne kadar istediği anlattım anlamıyorlar,bıraktı beni diye ailem ona kızgın bi de ben çok kötü oldum hem ailem he sevgilim bunalıma girmiştim o dönem,her yerim yara doldu.Neyse şimdi araya aracı sokuyoruz babamı kim ikna eder diye,önemli birini bulduk bakalım adam randevu verirse gidip onla konuşcaz,aslında dedik en son kaçmak deniyor buna tabi ama gidip kendimizi evlencez dedik en son,ama babam tehdit gibi konusmus birine korktuk çocugun ailesine birşey yapar diye,kafayı yedik..Dualar etmeye başladık aşırı..Ama ben sevgilime başında çok dedim bak başında insan gibi bekleseydik sen de beni üzmeseydin aileme yılmadığımızı gösterseydik bu mücadeleyi sen de benle o zaman verseydin başka olurduk dedim..Öfkesine yenik düştü anca..Neyse işte ben hep ama mücadele içindeydim sabırlıydım asla yılmadım dualar zikirler ailemle kavga vs yaşvarma ama sevgilim keşke o zaman böyle yapsaydı belkide evlenmiştik de işte..Şimdi bana nolur ALLAH rızası için çok etkili dua yada zikir önerin nolur..Ben habire netten buluyorum okuyorum şuan adetim ama zikir çekiyorum dua da olur zikir de ,yapan var mı Rabbim duada ısrarcı ve sabırlı olun diyor ben de sabır çok ısrar da ama erkekler bizim gibi değil işte ,şimdi şimdi başladı dualara habire o da ediyor ben de.Ne önerirsiniz bana lütfen..Annem gidip mesajlarımı bile okumuş ya o zaman,ailem de beni çıldırttı hala da öyle..Şimdi yanlarına yaklaştırmıyolar beni kızmışlar bana ama ben istiyorum dedim ya anlamadılar anca öfke saydırma ya çok kötüyüm inanın hem aile hem sevdiğin imtihanım ağır geliyor şuan düşünmekten kabus görmekten çok yoruldum,bedenim bitti ama sabrım bitmiyor anlamıyorum da..Ama nolur sizin de yaptığınız dua varsa ya da önereceğiniz ailemin iknası için ne yapabilirim..?