- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Hepsini seviyorum ailem çünkü ama evleneceğim adamı bin km öteden, bambaşka bir kültürden seçtim. Tavsiye ederim kanka:)Sevgi bu kanka bilemezsin kime aşık olacağını belki sende seversin aileden birini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsini seviyorum ailem çünkü ama evleneceğim adamı bin km öteden, bambaşka bir kültürden seçtim. Tavsiye ederim kanka:)Sevgi bu kanka bilemezsin kime aşık olacağını belki sende seversin aileden birini
valla bişey diyemem aşktan şuan gözün görmüyor ama o da çoçuk daha bana göre 26 yaş erkekler için 18 yaş gibidir geç olgunlaşır erkekler.Hayır öyle biri değil asla değişmez beni buna emin olduğum için istiyorum ya
Hayırlısı diyelimvalla bişey diyemem aşktan şuan gözün görmüyor ama o da çoçuk daha bana göre 26 yaş erkekler için 18 yaş gibidir geç olgunlaşır erkekler.
Hayırlısı olsun hakkındaHepsini seviyorum ailem çünkü ama evleneceğim adamı bin km öteden, bambaşka bir kültürden seçtim. Tavsiye ederim kanka:)
O bağımlı değil ya yiğeni bağımlı o sigara bile kullanmazHem akraba hem bagimli amaan allahim.
Teyzem öyle biri değil beni kızı gibi seviyor üzülürüm diye kıyamıyor sadece ama senin dediğin gibi bu olanlardan benim sevdiğim çocuğun ne günahı var hiç kötü alışkanlığı yok bileTeyzenin oglu madde bağımlısı ise kaynı ile ne alaka? Ben çektim siz çekmeyin derken ki alakayı kuramadım. Kendi yetistirdigi oğlu bağımlı zaten. Kaynini da mı kendi yetiştirmiş? Ben olsam akraba içi bir evlilik yapmazdım. Herkes söz sahibi olur. Herkes karışma hakkını kendinde görür. Sadece evlilik arefesinde değil. Evlendikten sonra da bu böyle olur. Her zaman ilişkinin içinde olacaklar. Sadece bunun için bile dusunmelisin.
Amin inşallah.Allah daim etsin
Millet akrabasindan kacar sen evlenmek mi istiyorsun ? Bence kacarak uzaklasO bağımlı değil ya yiğeni bağımlı o sigara bile kullanmaz
Çocuğun bir sıkıntısı yok tamam seni anlıyorum ama sen de yazdığım son cumleye kulak ver. Evlendikten sonra teyzen ve daha diğer tüm akrabalar ilişkinizin tam ortasında olup her yorumu yapma hakkını kendinde bulacaklar. Senin de ömrün vay benim kocam öyle değil diye millete dert anlatmakla geçecek. Değer mi?Teyzem öyle biri değil beni kızı gibi seviyor üzülürüm diye kıyamıyor sadece ama senin dediğin gibi bu olanlardan benim sevdiğim çocuğun ne günahı var hiç kötü alışkanlığı yok bile
Akraba işte ya,şimdi sana oturup akraba evliliğinin sakıncalarını anlatsam dinler misin? Ya onu geçtim, insan akrabasına nasıl aşık olur anlamıyorum.Annemin dayısının oğlu oluyor
Ya hepsi bir yana, teyzenle elti olmak çok absürt değil mi hemşire:)Akraba işte ya,şimdi sana oturup akraba evliliğinin sakıncalarını anlatsam dinler misin? Ya onu geçtim, insan akrabasına nasıl aşık olur anlamıyorum.
Çocuk bağımlı değilmiş ama akrabalık ilişkisini ben de anlamadımHem akraba hem bagimli amaan allahim.
Annenin kuzeni yani. Yakın akraba evet. Bu olayı kaçırmışım bak. Akraba evliliği yapmaaaaa.....Annemin dayısının oğlu oluyor
Ahahah masum bebeğim. Koynundaki askeri olmaya dünden razıysa her şeyi yapabilir kaynana her şeyi.Bana ne yapa bilir ki konuşur konuşur durur
Doğru diyor her türlü oluru bu hayatsa bari ele gitmesin.Ben anlatamıyorum ya. Sen kaç bu gece kocaya be ööf banane.
Aşkım sizin orda akraba evliliği bolsa bilirsin aslında, o teyzelerin halaların kaynana oluncaki hallerini, ki seninki elti oluyor o daha kötü.Teyzem öyle biri değil beni kızı gibi seviyor üzülürüm diye kıyamıyor sadece ama senin dediğin gibi bu olanlardan benim sevdiğim çocuğun ne günahı var hiç kötü alışkanlığı yok bile
Seni de aile apartmanlarına dahil ederler gül gibi geçinip gidersiniz kanka.Sevgi bu kanka bilemezsin kime aşık olacağını belki sende seversin aileden birini