Teşekkür ederim Allah razı olsun düşüncelerin için dediğin gibi olurAilelerin tanismasi olmasada babanizla sevgilinizi ayni ortamda konusmaya ikna edin. Aileler tam birbirini tanisa teyzenizin laflarina bu kadar aldirmazlar. Bu tanisma gibi olacak ziyarette soz ne zaman yapilir neler istenir vs konulari konusulur ayrica aileler yakinen tanir birbirlerini.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nolur akıl verin
- Konu Sahibi tuln36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Annemin dayısının oğlu oluyorKan bağınız var mı? Orayı anlamadım.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
E dövmesi mi lazım? Kocan anasının ağzına bakmaz mı sanıyosun?Bana ne yapa bilir ki konuşur konuşur durur
- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.138
- 53
O apartmanda oturursan teyzenden çekeceğin varYa ailem babam şuan yumuşamış durumda bana bırakmış teyzemin bir dediği bir birini tutmuyor onu yüzünden oluyor sevdiğim çocuğun kötü hiç bir alışkanlığı yok kendi halinde biri
İyi de her yerde var bu dediğin gibi illa kaynana sorunsalı oluyor bunun için sevdiğim adamdan mı vazgeçeyimE dövmesi mi lazım? Kocan anasının ağzına bakmaz mı sanıyosun?
kaynanan. sağ mı ? eğer sağsa teyzen haklı olabilir şimdi aşktan gözün görmüyor olabilir ama kaynana dırdırı insanı öldürürİşi var evi var kötü alışkanlığı yok teyzem küçük yaşta onlara gelin olduğu için kaynana dırdırı çektiği için sanıyor bende öyle olucam sürekli bizimkilerin kafasını karıştırıyor evlensem evim ayrı olucak
Ya aslında çok seviyorum teyzemi o da beni kızı gibi seviyor üzülürüm diye korkuyor sadeceO apartmanda oturursan teyzenden çekeceğin var
Sağ ama yani her evde var kaynana evim ayrı sonuçta onun için sevdiğim adamdan mı vazgeçeyimkaynanan. sağ mı ? eğer sağsa teyzen haklı olabilir şimdi aşktan gözün görmüyor olabilir ama kaynana dırdırı insanı öldürür
oda iyiKimse kim?
Uzak yakın akraba evliliğine karşıyım!
Zaten ben akrabaya da karşıyım!!!
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Bu kaynananın cadılığı teyze tarafından tescilli. Teyzeniz kötülüğünüzü ister mi?İyi de her yerde var bu dediğin gibi illa kaynana sorunsalı oluyor bunun için sevdiğim adamdan mı vazgeçeyim
Ayrıca sorunsal kelimesi yasak.
- 13 Nisan 2007
- 33.054
- 100.186
- 1.123
- 45
E o olmazsa bile başkası olsa illa kaynana her evde var bunun için sevdiğim adamdan mı vazgeçeyimBu kaynananın cadılığı teyze tarafından tescilli. Teyzeniz kötülüğünüzü ister mi?
Ayrıca sorunsal kelimesi yasak.
kaynana ayrı eve de yetişir ama gerçekten o adamın her zaman yanında olacağından emin misin? Annesine seni değişmesin her hangi bi sorun da ?Sağ ama yani her evde var kaynana evim ayrı sonuçta onun için sevdiğim adamdan mı vazgeçeyim
Allah daim etsinİyi tabii.
Akrabam yok,huzurum çok!!!
- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Teyzen, dayısının oğlu ile mi evli? Teyzenin diğer dayı oğlu kaynı olduğuna göre. Siz de o kişiye aşığım diyosunuz.
Yahu bütün aile akraba evliliği yapmak zorunda mısınız, insan akrabasına aşık olmaz, olamaz. Olmamalı.
Hiç mi dışarı çıkmıyorsunuz, bütün çevreniz akraba erkeklerinden mi ibaret? Bütün aileler kötü oluyor sonra bir anlaşmazlık halinde ileride. Hiçbir yönden iler tutar yanı yok. Of bu gençlik niye böyle?
Yahu bütün aile akraba evliliği yapmak zorunda mısınız, insan akrabasına aşık olmaz, olamaz. Olmamalı.
Hiç mi dışarı çıkmıyorsunuz, bütün çevreniz akraba erkeklerinden mi ibaret? Bütün aileler kötü oluyor sonra bir anlaşmazlık halinde ileride. Hiçbir yönden iler tutar yanı yok. Of bu gençlik niye böyle?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Ben anlatamıyorum ya. Sen kaç bu gece kocaya be ööf banane.E o olmazsa bile başkası olsa illa kaynana her evde var bunun için sevdiğim adamdan mı vazgeçeyim
Hayır öyle biri değil asla değişmez beni buna emin olduğum için istiyorum yakaynana ayrı eve de yetişir ama gerçekten o adamın her zaman yanında olacağından emin misin? Annesine seni değişmesin her hangi bi sorun da ?
Sevgi bu kanka bilemezsin kime aşık olacağını belki sende seversin aileden biriniTeyzen, dayısının oğlu ile mi evli? Teyzenin diğer dayı oğlu kaynı olduğuna göre. Siz de o kişiye aşığım diyosunuz.
Tamam kanka kaçarımBen anlatamıyorum ya. Sen kaç bu gece kocaya be ööf banane.