- 21 Kasım 2012
- 9.043
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
çocuk zaten şu an hiç düşünmüyorum.eşin sanki seni sevmiyor gibi canım yaa
üzüldüm durumuna
çocuk için iyi düşün taşın
evlilik kararın gibi bunuda oldu bittiye getirme olur mu
şu an çocuk düşünmüyorum zateneşin sanki seni sevmiyor gibi canım yaa
üzüldüm durumuna
çocuk için iyi düşün taşın
evlilik kararın gibi bunuda oldu bittiye getirme olur mu
ya işte iki ucu b.k lu değnek karşımdaki karakter benim zıttım olduğu için bir türlü emin olamıyorum eşim bazen gidip camdan mı atlayayım ispat için diyor o biraz ağır abi tarzında yaşından da dolayı belki ama benim ruhum çocuk biraz :)eşini gözlemlersin tartarsın biçersin artılarını eksilerini hesaplar karar verirsin
hayatın ile ilgili bu kadar ciddi bir konuda sana radikal bir tavsiyede bulunamam
ama şunu bil senin üzüntülerini ihtiyaçlarını hassasiyetini göz önünde bulundurmayana ben eş demiyorum
aynı evi paylaşıyorsunuz o kadar
hayır hayır yanlış anladınız kesinlikle görüşmeli zaten bu zamana kadar asla görüşme demedim demem de demeye de hakkım yok. benim acabam benden gizli mi görüşüyor?Eşin ailesi ile görüşecek,görüşmeli ve asla buna müdahale etme hakkın yok!
Aranızdaki sorunları oturup konuşmak zorundasınız..Boşanmak böyle bir durumda kolaycılık gibi geliyor nedense!Karşındaki insan için bir yorumum yok tipik ana kuzusu!
Kaç yaş fark var kiya işte iki ucu b.k lu değnek karşımdaki karakter benim zıttım olduğu için bir türlü emin olamıyorum eşim bazen gidip camdan mı atlayayım ispat için diyor o biraz ağır abi tarzında yaşından da dolayı belki ama benim ruhum çocuk biraz :)
şöyle anlatayım mesela sarılırken kaburgalarımı acıtacak kadar sert sarılıyor, geliyor bacağıma şap diye tokat indiriyor aşırı derecede sıkıyor...Adam size sarılırken nası eli ağır oluyor hiç anlamadım bu kısmı
Ne farkeder görüşebilirde bu sizin için neden mesele!eğer sorun yapıyorsanız mutlaka gizliyordur görüştüğünü!hayır hayır yanlış anladınız kesinlikle görüşmeli zaten bu zamana kadar asla görüşme demedim demem de demeye de hakkım yok. benim acabam benden gizli mi görüşüyor?
yardımcı olayım:) yorum yapmanızı isterim çünkü sizi forumdan takip ediyorum evlilik konusunda deneyimli ve cesur bir bayansınız...Can alıcı noktasında konunun gıdısatını degıstırmıssınız
Ben suanda yorum yapamıyorum sahsen
Bence de görüşsün, istemiyorsanız sizden gizli görüşsün, takmayın benceNe farkeder görüşebilirde bu sizin için neden mesele!eğer sorun yapıyorsanız mutlaka gizliyordur görüştüğünü!
10 yaştan fazla diyeyim...Kaç yaş fark var ki
hayır kv eşimi sürekli benim hakkımda dolduran ve bizi bu hale getiren insan. eşim de tabi ona inandığı için bu hale geldik. gizli gizli yine benim hakkımda dolduruyor mu diye sinirleniyorum.ben asla ve asla eşime görüşme demedim demem de.Ne farkeder görüşebilirde bu sizin için neden mesele!eğer sorun yapıyorsanız mutlaka gizliyordur görüştüğünü!
O biraz çokmuş. Kuşak farkı gibi oluyor resmen. Oyüzden bazı konularda anlaşamamanız normal. Birde evlilikte 5, 10. Yıllar dönüm noktaları (kriz zamanları) olurmus , sizde böyle bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ben çokta elle tutulur bir sebep göremedim boşanmak için..10 yaştan fazla diyeyim...
Ok ben yerinizde olsam biraz kurnaz olurdum,görüşmesine teşvik edin şu durumda kv haklı çıkıyor değil mi doldurmak için fazlaca gerekçesi de oluyor hak ediyorsunuz demiyorum yanlış anlaşılmasın!hayır kv eşimi sürekli benim hakkımda dolduran ve bizi bu hale getiren insan. eşim de tabi ona inandığı için bu hale geldik. gizli gizli yine benim hakkımda dolduruyor mu diye sinirleniyorum.ben asla ve asla eşime görüşme demedim demem de.
Evet annemle babam arasında da aynı şekilde yaş farkı var ve hiç mi hiç anlaşyamadılar ah salak kafam örnek alsana. Hiç biri de bana kızım napıyorsun demedi. Aslında biz çok mutluyduk ama kv yüzünden eşimden soğudum resmen. Ona nasıl inanır da bana böyle davranır diye aklıma geldikçe hazmedemiyorum. Son zamanlarda eşim değişti gibi benim tarafımda gibi ama hala emin değilim çünkü kv inatçı biri gecenin 11 inde dahi eşimi arar çekinmez. Baskın bir karakter yıllarca avcunun içine almış eşimi şimdi hazmedemiyor ben elinden aldım gibi geliyor ona.O biraz çokmuş. Kuşak farkı gibi oluyor resmen. Oyüzden bazı konularda anlaşamamanız normal. Birde evlilikte 5, 10. Yıllar dönüm noktaları (kriz zamanları) olurmus , sizde böyle bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ben çokta elle tutulur bir sebep göremedim boşanmak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?