Nohutum Hoşgeldin Dünyamıza.Annesinin Kaymaklısı Doğdu

Canım benim sonunda yazmışsın hikayeni çok sevindim.Rabbim nohutunu sağlıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inş. Bizede dua edin beryalcim az kaldı inş. sağlıcakla,sancısız,sıkıntısız kucağımıza alırız minişlerimizi...

canım çok duyğulandım okurken ben yeni üye olduğumda nohut nohut diyorlar allahım bu nohutda kimki dedim meğer senin çapkın ördekmiş canım allah sağlıkla sıhhatli bi şekilde büyür ve vatana iyi hayırlı bi evlat olur

Bebeginizle kocaaa bir ömrü mutlu , mesut gecirmenizi diliyorum ALLAHtan ..

Bir gün bizler de ( bebek hasreti cekenler ) bu duygulari yasar miyizz ?

Dualarinizda bizi de unutmayin ..

Allah anneli , babali büyümeyi nasip etsin evladiniza ..

canım toprağım hep derdin ya doğum hikayeni bekliyorum .işte yazdım .çapkın ördekten ancak fırsat bulabildim.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim .rabbim en kısa zamanda sanada meleğini yollasın inşallah.çok öptüm olumunekankayizsmile

canımsın benim çok sağol.sizlerde benim için özelsiniz. bu kadar iltifat etme doruk gelir öper dudaklarından . iyi dileklerin için teşekkür ederim .
umutsuz olma rabbim meleğini en hayırlı zamanda yollayacaktır unutma

canım benim ya çok güzel sağlıklı bir şekilde büyütürsün inş. nohutumuzu rabbim isteyen herkese yaşatsın bu anları çok imrendim tekrar yaşamak istiyorum bende mafoldumben

Hoşgelmiş Doruk Bebek

Allah bahtını güzel eylesin...
çok teşekkür ederim canım.
canım ya çapkın ördeğimiz sağlıkla geldi ya daha rabbimin izniyle hiç bişey olmaz
çok güzel doğum hikayen var canım rabbim bana ve tüm hamilelere sağlıklı doğumlra nasip etsin

amin canım .çok teşekkür ederim .çapkın ördeğin öpüyo seni.

sağlıkla büyüsün inşaallah bebeğin, ALLAH analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun...:Saruboceq:

inan çok duygulandım canım ya senağlamasenağlamasenağlama
doruğun yeri bizde bambaşka sağlıklı büyüsün inşallah rabbim sana bağışlasın yavrunu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminn canım ALLAH bu güzel duyguyu bizede yaşamayı nasip eder inşallahhh
hayırlı bi evlat olur inşallah duruk paşamız
nohutumuzzz:)

sitede yeni üyeyim.. ama üye olmadan uzunca birsüre siteyi takipteydim..
hikayeni çok duygulanarak okudum.. inşallah bende birgünböyle bir hikaye paylaşabilirim..
sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi..

ayy ablam ne kadar güzel anlatmışsın gözümden yaşlar geldi inan allahım analı babalı büyütsün nohutuma çok çok iyi bak annesii çapkınımı özledim benn

çok duygulandım beryoşum canım benim uzun bir hayat sizin olsun tatlım....allahım şansını bahtını açık etsin:)

canımsın çok teşekkür ederim .
diliyorum ki ve yürekten istiyorum rabbim sizlerinde meleklerini en hayırlı zamanda yollasın inşallah.
hep beraber çıktık bu yola ve en sonunda hepimiz kucağımızda bebeklerimizle burada olacağız.

canım çok duygulandım gözlerimden yaşların süzülmesine engel olmadaım duygularını çok güzel anlatmışsın benimde az kaldı inşallah senin gibi sağlıkla alırım meleğimi kuağıma senin nohutun bizim de doruk paşamız o ona ve kendine iyi bak

amin teyzesi sağolasın.
inşallah sende sağlıkla alırsın meleğini kucağına .seninde hikayeni merakla bekliyoruz.

diyecek söz bulamıyorum şuan valla..hıçkırarak ağladım yahu..zaten hormonlarım tavan bir de senin hikayen mahvetti beni..
söyleyecek çok şey var ya da sözün bittiği nokta burası söyleyecek tek bişey bile yok..bilemiyorum..!
Allah nohutumuza uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah..sizlere, vatanına, milletine, dinine, bayrağına hayırlı bir evlat olsun..akide şekeri kardeşleri yolda, üçümüz birden öpüyoruz onu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…