Ay Wallace korktum 1 saat yazıyordu haşlamak sonradan aklıma geldi koymustm çoktanDüdüklüde pişer canım biraz uzun sürer sadece.
Çok teşekkür ederim 3gibi koydum 4 e olur sanırımEvet pişer tabi ki biraz uzun sürer pişmesi sadece afiyet olsun :))
Düdüklüde mi devam edeyim pişirmeye peki pişmemiş ise su ekleyipNohutun tarihi yeniyse 60 dk da pişer diye düşünüyorum, fakat eskiyse 60 dk da hala kıtır kıtır olur.
Kapatırsınız bi kontrol ettikten sonra eğer pişmemişse pişirmeye devam edersiniz. 60 değilde 100 dk da pişirirsiniz. Afiyet olsun.
Düdüklüde dimi tekrr devam edeyimPişer canım.kontrol et....diriysentekrar bı yarım saat koyarsin
Dikkat et suyu az koydunsan dibi tutar arada bak havasını aldırmayı unutma tencerenin Allah korusun ...ilk defa kullanıyorsa dikkat et derimÇok teşekkür ederim 3gibi koydum 4 e olur sanırım
Düdüklüde su bitiyormu buharı ile pişiyor zannediyordumDikkat et suyu az koydunsan dibi tutar arada bak havasını aldırmayı unutma tencerenin Allah korusun ...ilk defa kullanıyorsa dikkat et derim
Arada kontrol edin nohut iyi ise daha kısa sürede pişebilir parça parça olmasın. Afiyet olsunAy Wallace korktum 1 saat yazıyordu haşlamak sonradan aklıma geldi koymustm çoktan
Elbette suyu azalır uzun süre pisirmede kaç kere yaktim kendimden biliyorumDüdüklüde su bitiyormu buharı ile pişiyor zannediyordum
Evet, eğer pişmemişse tahmini olarak biraz daha pişirin su gerekiyorsa kontrol için açtığınızda ekleme yaparsınız.Düdüklüde mi devam edeyim pişirmeye peki pişmemiş ise su ekleyip
Şuan kapattım biraz soğusun açıp bakacağım olmazsa sıcak su ekler devam ederim gerekirseElbette suyu azalır uzun süre pisirmede kaç kere yaktim kendimden biliyorum
Sizde yapınEvet, eğer pişmemişse tahmini olarak biraz daha pişirin su gerekiyorsa kontrol için açtığınızda ekleme yaparsınız.
Ayy kız canım nohut çekti
EveeeeettttDüdüklüde dimi tekrr devam edeyim
Bende öyle yapıyorum her nohut farklı sürede pişiyor nohutin bu yıl önceki yıl olmasi bile değiştirir süreyiŞuan kapattım biraz soğusun açıp bakacağım olmazsa sıcak su ekler devam ederim gerekirse
Çok haklıymışsınız kapattım açtım tadı fena olmamış ama suyunu çekmiş az kıtırdı sıcak su ekledim 2 kademe de kısık ateşte bi 10-15 dk daha pişse olay tamamBende öyle yapıyorum her nohut farklı sürede pişiyor nohutin bu yıl önceki yıl olmasi bile değiştirir süreyi
Ellerine sağlık güzel olur inşallahÇok haklıymışsınız kapattım açtım tadı fena olmamış ama suyunu çekmiş az kıtırdı sıcak su ekledim 2 kademe de kısık ateşte bi 10-15 dk daha pişse olay tamam✌