- 16 Aralık 2019
- 20.168
- 80.140
- 31
Bende seni seviyomSeviyom seni be dut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni seviyomSeviyom seni be dut
Bol limon sık ama büyük marketlerde olur ya hakikisi yok mu. Bu makbul falan var sizin oralarda yok mu.
İnternet sitesi var ordan da isteyebilirsin
bacım ne edim bilemedim . Nar ekşisi dök dicem o da sumak tadı vermezPare bunların sumakları var ya sumakları ağzına sürdüğün an ekşisiden feleğin şaşar. Sen ben alıyoz marketten tüm paketi yesem tadını alamıyorum sumağın
Sonrada Antepte yiyecende şöylede böylede diyoz.
Ayyy imkan olsa da göndersem sanaYok yok işte yok
Bizim antepli komşumuz vardı dolma yapardı sumak suyu kullanırdı koca tencere yesen doymazdin aynen ya çok değişik bizim buralar da yok bacım sen konya liydin demi yanlış hatırlamıyorsamPare bunların sumakları var ya sumakları ağzına sürdüğün an ekşisiden feleğin şaşar. Sen ben alıyoz marketten tüm paketi yesem tadını alamıyorum sumağın
Sonrada Antepte yiyecende şöylede böylede diyoz.
bacım ne edim bilemedim . Nar ekşisi dök dicem o da sumak tadı vermez
Ayyy imkan olsa da göndersem sana
Hahahhahaha taklitler aslını yaşatırGelecem başına olacak o olacak
Zaten geçen adını gördüm bi yerde sana sinirim pis kadın sevmediğim birinin adını taşıyorsun
Bizim antepli komşumuz vardı dolma yapardı sumak suyu kullanırdı koca tencere yesen doymazdin aynen ya çok değişik bizim buralar da yok bacım sen konya liydin demi yanlış hatırlamıyorsam
sevenim olduğu kadar sevmeyenim de var .Gelecem başına olacak o olacak
Zaten geçen adını gördüm bi yerde sana sinirim pis kadın sevmediğim birinin adını taşıyorsun
sevenim olduğu kadar sevmeyenim de var .
Canın sağolsun. Ama ben sevilmeyecek kadın mıyım len MssPARE
Hahahaha buda iyiydiPare benim nereli olduğumu ben bile bilmiyorum Ama Konyalı değilim Ankara doğumluyum oralı sayalım
Gözde miİşin ironik tarafı adlarımız çok benziyor senin adın benim adımın içinde var
Bilmece gibi oldu heaaa
Gözde mi
Özgen mi sözelde 0 ım beybi öpHay senin Türkçe örtmeninin ellerinden öpeyim Adının sonuna N ekle
Gözde mi
Hay senin Türkçe örtmeninin ellerinden öpeyim Adının sonuna N ekle
Hahahhahaahha sizin yanlış anlaşmalarınızı sevsinlerÖzgen mi sözelde 0 ım beybi öp
NeydekHahahhahaahha sizin yanlış anlaşmalarınızı sevsinler
Cennaaam çok teşekkür ederimEllerine sağlık canım, çok lezzetli görünüyor, çok merak ediyorum ben bunuEn kısa zamanda deneyeyim,yarismada bol şanslar
Rica ederim canımCennaaam çok teşekkür ederim