olur canım benim sen sadece yerini nerde ve nasıl olacağını söle anahtaar hemen paspasın altında olacak tamam mı? tatlım....bende ev istesem olur mu? fisfisfis
annem canım annme benim sen iste ben sana ferrari fabrikasını hediye edeyim annem benim...ay başta araba istiyorum ben. tek dileğim. ne kadar mütavaziyim ben.delikafadulden:roflol::sm_cool:
hehehehe istediğin bu olsun şekerim paspasın altında uçak biletin.........:dance:ayy çok sağolasın, masal dağının arkasında, bütün kötülüklerden uzak, vedee pembe panjurlu bi ev a.s
heeeee dedem vermez onları kıssııım ...
her onların boynuzları parlatıyo bilionmu sen be?
canım ablam o iş kolay demekki napacaz sana ayırdığımız hediyeleri öğretmenlerimize ve soruları hazırlayanlara vereceğiz onlarda senin kızının kazanmasını kolaylaştıracaklar nasıl fikir ama hızlı akılcı ve pratik zeka örneği demi!Hani benim hediyem nerede?
Ben de kızım için istiyorum.
Öncelikle okulu bitirsin sağlıklı ve çok güzel bir hayat yaşasın.
Sonrada herkese sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini istiyorum.
iş mi aaaaaaa şekerim elimde iş kalmadı holding versemde sen başaına geçsen olur mu?yeni yıldaa iş yerimi değiştirmek istiyorumm (yane yeni biş isityorumm) buradan çok sıkıldımm..
onun dışındaa başka bişi istemiyorumm Allahıma çok şükür herşeyimm varr
aman canım heidi benim teyzekızı ya hiç sevmem kendisini hep ahaylkuruyo bidse mutluluk oyunu oynayıp beni sinir edio işim olmaz bnm onunla aman boşver uyus bişi o ya!:dance:heidi vardıya hani oda benim kankim, clara var biliyosun babası zengin, ondan isteriz para, beni kırmaz sağolsun :smiley-cool: