noel babanın torunu hediye dağıtıyor!!

ayy çok sağolasın, masal dağının arkasında, bütün kötülüklerden uzak, vedee pembe panjurlu bi ev a.s

ayy çok sağolasın, masal dağının arkasında, bütün kötülüklerden uzak, vedee pembe panjurlu bi ev a.s
hehehehe istediğin bu olsun şekerim paspasın altında uçak biletin.........:dance:
ve evinin anahtarı şekerimm....
ii gğnlerde olsun haftaya sendeyiz kahve içmeye demi kızlar!

evet ben dicektim, buyrun kahve ne demek, yemenden getirtirim size sositososito
şey bu arada uçak biletide iki kişilik olsuuun

olsun tatalım ama sende çok pahalıya oldun yaaaa bizede gidiş dönüş bleti falan drken dedemi iflas ettircen kısssssssssssssss!

tamam istemicem başka söz

ama batmaz dedeciğin korkma, hem olmazsa geyikleri arabasını alırız yol masrafıda olmaz
gamyoncuiremsu

heeeee dedem vermez onları kıssııım ...
her onların boynuzları parlatıyo bilionmu sen be?

Aşkımla kavusmak istiyorum:asigim:
Birde bir evimiz olsunn mutlu huzurlu yasayacagımız...sırnaşık şey

tamam canım aşk kolayda e ben evi ya dağ başında verirsem napcan donmayamı evlencen e bide şöle bi adres yazsadın şekerim sende herkes gibi...
hadi bak hediyelere çokken kap!

ii bir kerelik olsun bakalım sana kıyak geçelim ben kendi hakkımı sana vercem artık napalım bende alplere nasıl gidicem die düşünem bari!

Hani benim hediyem nerede?
Ben de kızım için istiyorum.
Öncelikle okulu bitirsin sağlıklı ve çok güzel bir hayat yaşasın.
Sonrada herkese sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini istiyorum.

yeni yıldaa iş yerimi değiştirmek istiyorumm (yane yeni biş isityorumm) buradan çok sıkıldımm..

onun dışındaa başka bişi istemiyorumm Allahıma çok şükür herşeyimm varr

heidi vardıya hani oda benim kankim, clara var biliyosun babası zengin, ondan isteriz para, beni kırmaz sağolsun :smiley-cool:

Hani benim hediyem nerede?
Ben de kızım için istiyorum.
Öncelikle okulu bitirsin sağlıklı ve çok güzel bir hayat yaşasın.
Sonrada herkese sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini istiyorum.
canım ablam o iş kolay demekki napacaz sana ayırdığımız hediyeleri öğretmenlerimize ve soruları hazırlayanlara vereceğiz onlarda senin kızının kazanmasını kolaylaştıracaklar nasıl fikir ama hızlı akılcı ve pratik zeka örneği demi!
bende herşeye çözüm vardır yok yok unutmayın kıslar!

yeni yıldaa iş yerimi değiştirmek istiyorumm (yane yeni biş isityorumm) buradan çok sıkıldımm..

onun dışındaa başka bişi istemiyorumm Allahıma çok şükür herşeyimm varr
iş mi aaaaaaa şekerim elimde iş kalmadı holding versemde sen başaına geçsen olur mu?
hem bak kurulu bir düzenide var sen sadece gir otur oraya ordan kk ya bak canım bir zahmet olur mu!
nasıl kıssss ii fikir demi?

a.s.
heidi vardıya hani oda benim kankim, clara var biliyosun babası zengin, ondan isteriz para, beni kırmaz sağolsun :smiley-cool:
aman canım heidi benim teyzekızı ya hiç sevmem kendisini hep ahaylkuruyo bidse mutluluk oyunu oynayıp beni sinir edio işim olmaz bnm onunla aman boşver uyus bişi o ya!:dance:
bak clara olur onun babasını çok severim amca amaca die az koşmadık peşinden valla
clara birgün bitlendide annem temizledi di bitlerini hanidir teşekkür edeceklerdi buda bahane olur bari napalım....
:1hug::hooray::teytey:

Nasıl istersen öle dönecek canım sakın merak etme ilk buluştuğunuz ağacın altında seni bekliyor koş hadii koş bekletme aşkını........

ben neler istesem ki :)

o kadar şey varki aslında noel babanın torunu :)

ben sevdiğimi istiyorum onunla beraber olmak istiyorum, yalnız her ne olacaksa çok çabuk olsun istiyorum

mümkünmü sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…