noel babanın torunu hediye dağıtıyor!!

özloşcum biz bu yıl cok calısalım tatlım
2009 bizim yılımız olsun inşalllah............
bende burdan haber wercem walla hele bi olsun hoparlörle bagartcam herkese .......:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

tamam hayatım inşallah....
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bende inşallah hoparlöre katılırım,,,
hatta halay bile çekerim:teytey::teytey::teytey:

cok bonkörmüşsün be canım ama banada bi peugeot 307 yeterdi yani başkalarına da kalsın ... ayıp olmasın yani

tamam hayatım inşallah....
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bende inşallah hoparlöre katılırım,,,
hatta halay bile çekerim:teytey::teytey::teytey:

aman canım cok oynama ne demişler trakya hawasında cok sallama göbeği düşürürsün bebeği...aman allah korusun walla canım hayırlısını wersin allah hakkımızda inşallah

[COLOR="Magen[COLOR="Black"]ta"]özloşcum yeni yıl sana uğur getirsin[/COLOR] BİR BEBEKLE senin İÇİN EN büyük HEDİYE bu olur sanırım hayırlıysıla ALLAH SANADA NASIP[/COLOR] ETSİN

:dance::teytey::sm_cool::CüvCüv:hihoyyytdelikafadulden:emir_bebek::ecrin_bebek:senağlama:a015:

özloşcum yeni yıl sana uğur getirsin senin büyük bu olur sanırım hayırlıysıla ALLAH SANADA NASIP ETSİN

:1hug:canımmm çok saol tatlım...
RABBİM HERKESİN DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH CANIM...
SANADA EŞİNLE GÜZEL KIZLARINLA ÖMÜR BOYUU MUTLULUKLAR NASİP ETSİN HAYATIM .....a.s.:nazar::nazar::nazar:

özloşcum yeni yıl sana uğur getirsin senin büyük bu olur sanırım hayırlıysıla allah sanada nasıp etsin
cannım hediyeni alamdan mı gideceksin ya?
Ne istiyon bacım noel babanın torunundan yani benden söle şekerim söle çekinme iste yeter başım gözüm üstüne!

Ablacim demek noel babanin torunusun :1shok: Keske daha önce söyleseydinde bizde daha dileklerimi söyleseydik :jeyyar:
Acaba ne dilesem? Öncelikle tüm KK ailesine icin yeni yilda saglik, huzur ve mutluluk istiyorum a.s. Ve tabiki tüm ailem, akrabalarim ve tanidiiklarim icin.
Okulumda basarilar istiyorum veee para istiyorum. Ama baska hediyelerinde olursa kabul ederim tabiki ablacim a.s.

Hepsi oldu kabul et tatlım maddi bişi istemeyip mütevazılık yaptığın için bir kırmızı ferrari de sana canım kasasız belasız kullanmamn dileğimle...
Beni de gezdirirsiniz artık bnm ferrarim yok ta ama yıulbaşından sonra ikramiyemle alacağım oh senden kurtulacağım c4 ohhhhhhhhhhhh!
MAVİŞİM OYUN ARKADAŞIM BENİM!

benim isteğim bana kalsın ama ne istediğimi biliyomusunuz hepimiz için ''DAHA HUZURLU BİR DÜNYA İSTİYORUM'' KİMSE AÇ VE İŞSİZ KALMASIN VE SAVAŞLAR HİÇ OLMASIN...:Saruboceq:
Şeniz

Hepsi oldu kabul et tatlım maddi bişi istemeyip mütevazılık yaptığın için bir kırmızı ferrari de sana canım kasasız belasız kullanmamn dileğimle...
Beni de gezdirirsiniz artık bnm ferrarim yok ta ama yıulbaşından sonra ikramiyemle alacağım oh senden kurtulacağım c4 ohhhhhhhhhhhh!
MAVİŞİM OYUN ARKADAŞIM BENİM!

Tesekkür ederim ablacim a.s.
Araba gercekten lazim olur cünkü iki senedir ehliyetim var ama bizim araba büyük oldugu icin kullanmasi zor diye uzun zamandir kullanmiyorum :1no2:
Vay be demekki bu yasta ferrari sahibi olucam :teytey:
Seve seve gezdiririm abla :smiley-cool:

bilmıyorumki ne istesem allah saglık huzur versin yeter hediyede olursa fena olmaz hani

kıslar ben cıkıom artık kociş gelio herkese allah hakkında hayırlısını wersın yeni yıl mutluluk huzur para saglık getırsın tüm kk ya we tüm dünyaya
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dualrım hep sizimnle canım ...aman allahım kaç tane yeğenim olacak böle yaaaaaaaaaaaa
ohhhhhhhhhhhhh en büyük teyzede ben olacağım ohhhhhhhhhhhhhhh

ay başta araba istiyorum ben. tek dileğim. ne kadar mütavaziyim ben.delikafadulden:roflol::sm_cool:

X