Ama dilerim allahtan hemen eli ayağı düzgün aklı başında bir yeğenimin teyzesi olurum inşallah canım özloşum benim......
bebek beni aşar ama dua ederim bol bol canım!merhaba canım iyi olmuş bu walla herkes isteklerını yazsın bakalım kımler ne istio kimlerin isteklerı gerceklescek bakalım canım
ikramıye cıkarsa kk dakılerıde görürsün artık cnm tabı o zaman sana hıç kalmaz...................:lepi::lepi::lepi:
Bende 2009da bi bebiş :cüvcüv: Bide araba istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
alllah herkesin isteklerini en kısa zamanda gercekleştirsin inşalllah....................:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Ben ölümüne aşk verdim şekerim başka ne istiyon ki ya!
İŞ NERDE OLSUN TATLIM HEMEN İSTE !
olacağım tabbi kıssss birde ona oyuncak hediye edeceğim şimdilik buradan olsun ama ilk verdiğin müjdede szö göndereceğim hemen adresini canım...:1hug:tabii hayatım teyzesi olursun...
çoook saol canımmmmmmmm
tamam şekerim adı mltm bank olacak bak evraklar kapıda paspasında bile tatlım!aa canım mümkünse banka istiyorum uyarmı çok makbule geçer valla olursa ama güzel bi banka sermayesi çok olan bi banka olsun kıytırık olmasın haakaydirigubbakcemile3
bebek beni aşar ama dua ederim bol bol canım!
Araba mı hemen bak pencerenden dışarı kırmızı ferrrari kpaının önündeki anahtar da paspasın altında tamam mı ttalım beğendin mi?