noel babanın torunu hediye dağıtıyor!!

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
21
NOEL BABANIN TORUNU YANİ BEN SİZLERE İSTEDİĞİNİZ HEDİYELERİ DAĞITMAK İÇİN KENDİMİ ADADIM KIZLAR!
SÖYLEYİN BAKALIM NELER İSTİYORSUNUZ BENDEN YANİ NOEL BABNIN TORUNUNDAN!:)

AMA ÖNCE BANA HEDİYE:
BU YIL Kİ BÜYÜK İKRAMİYE BİLETİNİ NOEL DEDCİĞİM BİZZAT BANA HEDİYE ETTİ HABERİNİZ OLSUN!
EEEEEEEE BU KADAR DA TORUN KYAĞI OLUR DEMİ CANLARIM!:teytey::hooray::dance:

öncelikle açılış meltemle mltm87 ile ben yapmak istiyorum içimden geldi darılmaca yok ama :
Meltemciğim sana önce iş,sonra aşk ve sonra eş veriyorum şekerim.....
Yeter mi?

ahhh canım ağzından bal damlıyor valla
sağol aşk varda ufukta henüz evlilik yok :)
aman bi iş olsun ama yaa çok iyi olur

Ben ölümüne aşk verdim şekerim başka ne istiyon ki ya!
İŞ NERDE OLSUN TATLIM HEMEN İSTE !

Dur önce eşine söleyelim kısss !
Ben buna bişi yapamam bende ki güç yetişmez ki buna anam

Ama dilerim allahtan hemen eli ayağı düzgün aklı başında bir yeğenimin teyzesi olurum inşallah canım özloşum benim......

merhaba canım iyi olmuş bu walla herkes isteklerını yazsın bakalım kımler ne istio kimlerin isteklerı gerceklescek bakalım canım
ikramıye cıkarsa kk dakılerıde görürsün artık cnm tabı o zaman sana hıç kalmaz...................:lepi::lepi::lepi:
bende 2009da bi bebiş :CüvCüv: bide araba istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
alllah herkesin isteklerini en kısa zamanda gercekleştirsin inşalllah....................:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bebek beni aşar ama dua ederim bol bol canım!
Araba mı hemen bak pencerenden dışarı kırmızı ferrrari kpaının önündeki anahtar da paspasın altında tamam mı ttalım beğendin mi?

Ben ölümüne aşk verdim şekerim başka ne istiyon ki ya!
İŞ NERDE OLSUN TATLIM HEMEN İSTE !

aa canım mümkünse banka istiyorum uyarmı çok makbule geçer valla olursa ama güzel bi banka sermayesi çok olan bi banka olsun kıytırık olmasın haakaydirigubbakcemile3

:1hug:tabii hayatım teyzesi olursun...
çoook saol canımmmmmmmm
olacağım tabbi kıssss birde ona oyuncak hediye edeceğim şimdilik buradan olsun ama ilk verdiğin müjdede szö göndereceğim hemen adresini canım...
Teyze olmak lafta olmaz şekerim.....kimin teyzesi olacağız biz !

aa canım mümkünse banka istiyorum uyarmı çok makbule geçer valla olursa ama güzel bi banka sermayesi çok olan bi banka olsun kıytırık olmasın haakaydirigubbakcemile3
tamam şekerim adı mltm bank olacak bak evraklar kapıda paspasında bile tatlım!

bebek beni aşar ama dua ederim bol bol canım!
Araba mı hemen bak pencerenden dışarı kırmızı ferrrari kpaının önündeki anahtar da paspasın altında tamam mı ttalım beğendin mi?

süpersin tatlımm hemde ferrari yani hemde benım rengım tam kırmızı...... hemen bakıyorum paspasın altına canım.............

canımsın yaa çok saol valla...
inşallah o gün gelsinde burdan haber vericem herkese...............

sen ikramiyeden başka bişy istemiosun galıba cnm ya aksılık olurs die başka bi alternatıfın yok mu ama...........

Bak bak çabuk bak benim citroen c4 ama sana hediyeme bak !
Ne kadar mütevazi bir hayatım var ya!
Aman allahım harikamıyım neyim ben ya?

özloşcum biz bu yıl cok calısalım tatlım
2009 bizim yılımız olsun inşalllah............
bende burdan haber wercem walla hele bi olsun hoparlörle bagartcam herkese .......:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…