noel babanın torunu hediye dağıtıyor!!

hemen canım sevdiğinle önce hawai de bir tatil ve aşk dolu günler ardından istediğin yerde şık bir düğün sonrasında da ben senden isteceğim ve teyze olacağım ......
anlaşrtık mı?

noel babanın torunu bana ne hediye vereceksin bakalım

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:ben geldimmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:delikafadulden

Sevgilerimle birlikte kocaman kucak dolusu yüzlerce gülllllll öncelikle.....
Sonra da bebişime pembiş biberon nie pembiş dedisem içimden geldi ayyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaa kızmı olacak ne?

yavrum dedende çok iyi birisiymiş
allah taksiratını affetsin,demekkim torunusun sen
vışşşşşşş..........:1shok:
zamanında anama bizleri vermiş
hemen yanlış anlamayın be :jeyyar:,leyleklerlen göndertmiş bizi...
annem hep saygıyla bahseder dedenden......a.s
bende ahanda şöyle bıcır bıcır anası gibi şeytan,babası gibi saf bi çocuk istiyorum şekerim
hem hemşom olarak eldende verebilirsin
gerçi nasıl dağıtım yapıyorsun fikrim yok
ama talebim bu tatlım......
yine düşünedurayım,çıkanları sana bildiririm yavrıım şutarafagittinaniknanik

tamam canım anahtarlı olan hediyeler genelde paspasın altında oluyor bak seninde orada kırmızı ferrarinin anahtarı bide bir yıla kadar gelecek olan leyleğin ağzındada kızın var şekerim aman ben sağlam gönderiyorum sende alırken dikkat ette leyleği üzme tatlım...ona güzel şeyler söyle birde çok dua et ki sana ardından bir daha versin canım...... dualrımla beraber kucak dolusu sevgi,gül ve hediyelerimle kapında olacağım hemşehrim çayı koymayı unutma çıkıom birazdan ! :)

tamam canım anahtarlı olan hediyeler genelde paspasın altında oluyor bak seninde orada kırmızı ferrarinin anahtarı bide bir yıla kadar gelecek olan leyleğin ağzındada kızın var şekerim aman ben sağlam gönderiyorum sende alırken dikkat ette leyleği üzme tatlım...ona güzel şeyler söyle birde çok dua et ki sana ardından bir daha versin canım...... dualrımla beraber kucak dolusu sevgi,gül ve hediyelerimle kapında olacağım hemşehrim çayı koymayı unutma çıkıom birazdan ! :)

gel hemşom gel çayın hasını demlerim sana ben......hihoyyyt
yalnız sizin bu leylek geçen senelerde bana diye gönderildiğinde başka bi dişi leyleğin peşine takıldığı ihbarını aldık biz...sengözlerimebaksanab
hani çalışanlarınız içinde çapkın olmayan biri tarafından yavrumu gönderirseniz sevinirim,şayet eski leylekle yapacağınız gönderim işinde yavrumu bağrıma bastıktan sonra leyleğin gagasına ********** ma ihtimalimiz çok yüksek olacaktır,bilgine ....:jeyyar:
hassas ol demişsin ama 3 senedir gözümüz havada sürü içinden kısmet bekledik durduk tatlım,bu sebeple eşim ve ben boyun fıtıklı bir aile olduk sayesinde...
tazminat açmadıysakta bu dedene olan saygımızdandı yanee........
bu kezde duyarlı olmaması halinde yılbaşı soframızı portakallı leylek olarak süsleyeceğinide hatırlat ona bi zahmet :dilcikar:

yok yok bu sefer gelecek o leylek...
zaten o kötü işine sadık olmayan leykleği işten şahsen bizzat ben attım canım için rahat olsun böle kötü leylekler yok bu sene canım...
bide size fıtık için masör leylekler gönderiyorum bir bayan ve bir kez erkek ...rahatlayın canım ,gevşeyin biraz...oki?heheheehehe

saol tatlım bize yaptığın jest için........şutarafagitti
şirketin başına geçmen çok iyi olmuş bencede......:lepi:
ay neydi o geçen senelerdeki aksaklıklar tatlım...:uhm:

her zaman derim gençlere yol açın deye....
vallahi çok memnun oldum caniko
oki yanee........:roflol:

merhabalarrrrrrrrrrrrrr
ben de geldim yineeeeeeee
ama kimsecikler yokmu............
herkes memnunmu bakalım hediyelerınden ??????????

valla teşekkürler yağıo mu die bakarsak şimdilik ii gibi ama bakalım kullanmaya başlayınca belli olacak heralde!
ehheheheh çok eğlenceli valla hediye dağıtmak .....
sende hala bir eksik var mı canım bişiler hediye edelim sana yine tatlım...
şirketi devraldım haberin varmı?

Ben geldim cünkü bir istegim daha var yerimseniben
Türkiyemi cok özledim senağlama ve o yüzden Türkiyeye ucak bileti istiyorum :a015:
Mümkün mü acaba?

saol tatlım bize yaptığın jest için........şutarafagitti
şirketin başına geçmen çok iyi olmuş bencede......:lepi:
ay neydi o geçen senelerdeki aksaklıklar tatlım...:uhm:

her zaman derim gençlere yol açın deye....
vallahi çok memnun oldum caniko
oki yanee........:roflol:
ARTIK BEN VARIM ŞEKERİM
asilzade ajan,duygusal zeka ve cuma günün doğum günü noel torunu OLARAK!
a.s.:teytey::hooray::dance::sm_cool::roflol:

X