Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
egem canım önce kocaman bir öpücükkkkkk sonrada hayallerinde herşey ve bide kırmızı ferrrari......noel babanın torunu bana ne hediye vereceksin bakalım
hoş geldin sefalar getirdin canım arkadaşım hediyelerim bitmedi daha çok neler istiyon kıssss söle hadi....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:ben geldimmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:delikafadulden
tamam canım anahtarlı olan hediyeler genelde paspasın altında oluyor bak seninde orada kırmızı ferrarinin anahtarı bide bir yıla kadar gelecek olan leyleğin ağzındada kızın var şekerim aman ben sağlam gönderiyorum sende alırken dikkat ette leyleği üzme tatlım...ona güzel şeyler söyle birde çok dua et ki sana ardından bir daha versin canım...... dualrımla beraber kucak dolusu sevgi,gül ve hediyelerimle kapında olacağım hemşehrim çayı koymayı unutma çıkıom birazdan ! :)
canım uçak bileti yerine benim geyikleri versek damın tepesine olur mu?
ARTIK BEN VARIM ŞEKERİMsaol tatlım bize yaptığın jest için........şutarafagitti
şirketin başına geçmen çok iyi olmuş bencede......:lepi:
ay neydi o geçen senelerdeki aksaklıklar tatlım...:uhm:
her zaman derim gençlere yol açın deye....
vallahi çok memnun oldum caniko
oki yanee........:roflol:
GELCEN Mİ KIS NEREYE GELCEN BENDE GELİİMMİ YANINA?:1hug:Olur tabiki. Yeter ki vatanima kavusayim senağlama