Nöbetçi Muhabbetçi

:) rica ederim canım ne demek...kendini kısaca tanıt istersen :)

18 yaşındayım .. ygsyi güç bela atlattım simdi sabırsızlıkla tercih zamnlarını bekliyorum başka uğraştığım hicbişey yok işte sııntılıyım boş oturmaktan :44: mmm kayseriliyim aslen ama ç.kalede oturuyorum .. aklıma bunlar geldi

evet canım bunlardan. internette buldum birşeyler ama yinede fikrinizi almak istedim kullanan varmıdır fiyat marka bilen bir yer tavsiye edecek olan

canım şimdi tek tek link vermeyeyim reklam olmasın
sen google gir yazlık petek pike satın al yaz
çıkan sonuçları karşılaştırıp ucuzunu bul bence

ben cocugun var sanmistim iste buna sevindim eger esinle ileriyi goremiyorsan ama iyice bi dusun tasin bi karar ver..

evet canım bunlardan. internette buldum birşeyler ama yinede fikrinizi almak istedim kullanan varmıdır fiyat marka bilen bir yer tavsiye edecek olan

sakın alma delikli bence uyutmuyor yazın sanki kaşıntı yapıyor gibi gözenekli gözenekli. bana bazen olur böyle sanki böcek varmış yatakda gibi. nezaman o delikli pikeyi örtsem aynısı olur

annem gel ablanin yamaCIna

birisi bisey derse sen gel beni bul

canım öncelikle geçmiş olsun diyorum ygs için inşallah diğer sınavlarında hayırlısı ile geçer...Hayatımın aşkı ile 3 yıl falan yazınca ben seni evli sandım :):):)

canım insan kendi kocasını anlamaz mı? bu kadar eminsen vardır bi bildiğin o gün kü olayla ilgili. ama dediğim gibi bebeğin var ne biliyim ne diyim, terapist diim gene :44:

bebeğim yok canım . ama evet yani kocamı tanıyorum.eminim .ben çok kılıf bulurum yoksa ama bu sefer emindim keşke olmasam

sakın alma delikli bence uyutmuyor yazın sanki kaşıntı yapıyor gibi gözenekli gözenekli. bana bazen olur böyle sanki böcek varmış yatakda gibi. nezaman o delikli pikeyi örtsem aynısı olur

peki ne yapayım çözüm bulamıyorum ya yazlık şöle serin tutacak üst örtmelik ince bişey başka bi tavsiyen var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…