:) rica ederim canım ne demek...kendini kısaca tanıt istersen :)
evet canım bunlardan. internette buldum birşeyler ama yinede fikrinizi almak istedim kullanan varmıdır fiyat marka bilen bir yer tavsiye edecek olan
canım şuan çocuğum yok zaten ama düşünüyorduk. önceden düşük yapmıştım.
arkadaşlar dışarda kadın mı yok diyor ama benim arkadaşımdan etkilendi işte,tek bildiğim bu ve gerçekte bu. evlencekseniz maddi durumuna bakın aşk yok. hepsini deşince bişeler çıkıyor
eneee çok mınıcık küçücükmüşsün daha yaşlanmışım yaw
evet canım bunlardan. internette buldum birşeyler ama yinede fikrinizi almak istedim kullanan varmıdır fiyat marka bilen bir yer tavsiye edecek olan
18 yaşındayım .. ygsyi güç bela atlattım simdi sabırsızlıkla tercih zamnlarını bekliyorum başka uğraştığım hicbişey yok işte sııntılıyım boş oturmaktan :44: mmm kayseriliyim aslen ama ç.kalede oturuyorum .. aklıma bunlar geldi
18 yaşındayım .. ygsyi güç bela atlattım simdi sabırsızlıkla tercih zamnlarını bekliyorum başka uğraştığım hicbişey yok işte sııntılıyım boş oturmaktan :44: mmm kayseriliyim aslen ama ç.kalede oturuyorum .. aklıma bunlar geldi
canım insan kendi kocasını anlamaz mı? bu kadar eminsen vardır bi bildiğin o gün kü olayla ilgili. ama dediğim gibi bebeğin var ne biliyim ne diyim, terapist diim gene :44:
bende çocuğun var sandım niye öyle sandıysam bi de bu kadar emin emin bak çocuğun için falan diyorum
annem gel ablanin yamaCIna
birisi bisey derse sen gel beni bul
bende çocuğun var sandım niye öyle sandıysam bi de bu kadar emin emin bak çocuğun için falan diyorum
annem gel ablanin yamaCIna
birisi bisey derse sen gel beni bul
t.ederim çok sevindim buna
sakın alma delikli bence uyutmuyor yazın sanki kaşıntı yapıyor gibi gözenekli gözenekli. bana bazen olur böyle sanki böcek varmış yatakda gibi. nezaman o delikli pikeyi örtsem aynısı olur