Sorma..Yolla ordan acılı bir erkek üye sahte konu
Ah carriem yaaa...
Çok özledim onu, bir tek ona kahkalarla gülüyorum, alınmaca darılmaca yok
evet sanki bir kaç ay öncesinde daha sık görüyordum. açıkcası ebnde artık eskisi kadar girmiyorum. konular fake oluyor boş yere kendimi üzdüğümle kalıyorum ama yakın zamanda bende konu açtım,hiç dermiydim o şekilde düşüceğim oraya ama oldu( neyseki iyiyim şimdi.
bende maklakuklanın yorumlarına guluyorum kadın olduğun şüpheliyim ama sivri bi zekası var
hayatın kuralı bu arkadaşlar. ölüm ne zamna geleceği belli değil, hele şu zamnda kanser vakaları yüzde bilmem kaç arttı
bazen ikişer üçer damlıyolar da bu gece sahte konu erkek üye yok gibi
başka güne kaldı artık eğlencemiz
makara kukara mı
muklakukla yaa ben onun kadın olmadığına eminim artık bayadır yok sanki
hımm denk gelmedim canım. sıkıntılarının hafiflemesine sevindim
hımm tanışmaıdık
he valla, acitasyon, asabiyet falan olacakBas tekmeyi gitsin
Öyle..Çare bulunamıyor lanet illete.
Ne canları aldı götürdü.
Her sahte de ketif vermiyor be
hı hı son zamnlarda oraya takılıyom. hoş sohbet ve içten arkadaşlaryok maklakukla dıye bı uye var sen nevrestelerın olduğu topikteydın deeğilmi nıkını nerden hatırlıyorum dıyorum yoksa yalnışmı hatırlıyorum
yok maklakukla dıye bı uye var sen nevrestelerın olduğu topikteydın deeğilmi nıkını nerden hatırlıyorum dıyorum yoksa yalnışmı hatırlıyorum
ne oldu carri ye odamı uı oldu yoksa:44:
makara kukara mı
farkedildiyese silinmiştir üyeliği, kib lendiysekim bu yha ben kaçırmışım rastlarsam bakarım yazılarına
çok teşekkür ederim canım,o gün kk yanımda olmasa çok daha beter olucaktım.çok berbat bi konuydu(
Aynen ben de
Carrie küfür etti banlandı, ama ne komikti yahu
Haketti ama hatun
Muklakukla bdvnin fenomeni gibi bişeydi canım..
sevgililerin, eşlerin sorunlarında meşhur "bas tekmeyi gitsin" repliğiyle destek verir
datlu cadı sen evlimisin ve yaşın kaç acaba sakıncası yoksa :)))
bdv ye takılmamanın cezasını şimdi çok fena çekiyomçok cahil gördüm kendimi:18:
güle güle canım, güya bende okuyacaktım . gene yattı kitapKızlar size doyum olmaz, ben biraz kitap okuyacağım, sonra da uyurum heralde..
Öpüldünüz, iyi geceler herkese
evliyim 32 yaşındyım
bdv nedir en cahil benim heralde
güle güle canım, güya bende okuyacaktım . gene yattı kitap