Nöbetçi Muhabbetçi

benzeri durumu facebook için düşünüyodum ben hep, biri ölse hesabı kalıyo, yakınları için ne zor durum:KK5:
evet onuda düşündüm. bi sürü foto falan. ne diyelim allah yaşaynlara bol sabır versin. olmuşla ölmüşe çare yok duadan başka:KK50:

Aman allah korusun yha. inşallah hiç gerek olmaz öğrenmemize

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Nerdeeee, birbirimizi profilden takip ederiz asi ile, masumane bizimkisi :KK1:
Keşke ekşın olsa da azcık oyalansak:KK6:

kızlar takip derken kötü anlamda değil derdim var kısmında iyi yorumlar yazanlar yani. mesela whattodoknow var zaten hepsi listemde onun cevaplarına bayılırım. carrie var birde :))

hannah sen ne doktorusun canım?
listemdesin ama hiç yazışamadık senle

kızlar takip derken kötü anlamda değil derdim var kısmında iyi yorumlar yazanlar yani. mesela whattodoknow var zaten hepsi listemde onun cevaplarına bayılırım. carrie var birde :))

doktormusun hannah

tam acil servis olduk desenize:KK60:

hannah sen ne doktorusun canım?
listemdesin ama hiç yazışamadık senle

canım ben pratisyen doktorum. bakalım boşandıktan sonra belki bir şeyle rolur. ama şuanlık çalışmıyorum.

elizza ya baktım evi tam takır olmuş ,çokda güzel kısmet olmadı oturmasına ailesi perişan olmuştur heralde yha :KK43:((( :KK43:

dun akşamkı konular komıktı bu akşamda 23 yaşında 2 yaşında kızı olan bır uyenın kanserden vefat ettiğini öğrendim etkılenıyorum böyle şeylerden çok ona çok üzüldüm

aynen bende; bir de donup eski mesajlarini okudum; gozum doldu okurken. bi de kucucuk bebek oksuz kaldi daraldim gece gece dusundukce

bir derdim vara çok sık takılmam ben. içim daralıyo. kırk yılda bir cevap verme damarım kalkarsa uğrar aksi şeyler yazrım. eskiden iyi niyetli davranıyodum ama bizim milletimiz herşeyi dalga malzemesi olarak görüyo. baktım ciddiye alınaca çok az dert var onada akil üyelerimiz gereken cevabı veriyor. bazen acaba bundan önce ne yazmış diye takip ettiğim üyeler olur okdar

Son düzenleme:
:KK60::KK60::KK60::KK60: ekşin damarın mı kabardı

Sorma..Yolla ordan acılı bir erkek üye sahte konu :KK60::KK60:

Ah carriem yaaa...
Çok özledim onu, bir tek ona kahkalarla gülüyorum, alınmaca darılmaca yok:KK14:

canım ben pratisyen doktorum. bakalım boşandıktan sonra belki bir şeyle rolur. ama şuanlık çalışmıyorum.

elizza ya baktım evi tam takır olmuş ,çokda güzel kısmet olmadı oturmasına ailesi perişan olmuştur heralde yha :KK43:((( :KK43:

ewt ben hiç tanımazken mahfoldum bu gece bılmıyorum onlar ne yapıyor allah sabır versın

aynen bende; bir de donup eski mesajlarini okudum; gozum doldu okurken. bi de kucucuk bebek oksuz kaldi daraldim gece gece dusundukce

hayatın kuralı bu arkadaşlar. ölüm ne zamna geleceği belli değil, hele şu zamnda kanser vakaları yüzde bilmem kaç arttı:KK50:

bazen ikişer üçer damlıyolar da bu gece sahte konu erkek üye yok gibi:KK23:
başka güne kaldı artık eğlencemiz

bir derdim vara çok sık takılmam ben. içim daralıyo. kırk yılda bir cevap verme damarım kalkarsa uğrar aksi şeyler yazrım. eskiden iyi niyetli davranıyodum ama bizim milletimiz herşeyi dalga malzemesi olarak görüyo. baktım ciddiye alınaca çok az dert var onada akil üyelerimiz gereken cevabı veriyor. bazen acaba bundan önce ne yazmış diye takip ettiğim üyeler olur okdar

evet sanki bir kaç ay öncesinde daha sık görüyordum. açıkcası ebnde artık eskisi kadar girmiyorum. konular fake oluyor boş yere kendimi üzdüğümle kalıyorum ama yakın zamanda bende konu açtım,hiç dermiydim o şekilde düşüceğim oraya ama oldu :KK43:( neyseki iyiyim şimdi.

X