ne oliyyy:44::44:Evet epey yaratıcı
Sen beni takip et zaten
Ben de seni
hımmmm:44::44::44::44::44::44:kızlar sizin dikkatinizi çeken üyeler var mı?varsa kimler :))?
kızlar sizin dikkatinizi çeken üyeler var mı?varsa kimler :))?
dun akşamkı konular komıktı bu akşamda 23 yaşında 2 yaşında kızı olan bır uyenın kanserden vefat ettiğini öğrendim etkılenıyorum böyle şeylerden çok ona çok üzüldüm
hayırdır niye bunalımdasısnız :26: ( güzin ablalık bir vakamı var yoksa)
hımm teşekkü ederim. evet çok değiştiryom resmimi ama bu hoşuma gitti nickede uygun. kırmızı kırmızı epey kullanırım sanırım
tamam resmi hafızaya aldıkay aklıma beyin bedava geldi :d ne deli adamdı o öyle
kızlar sizin dikkatinizi çeken üyeler var mı?varsa kimler :))?
allah rahmet eylesin. kimmiş acaba
elizza belki biliyorsundur
dun akşamkı konular komıktı bu akşamda 23 yaşında 2 yaşında kızı olan bır uyenın kanserden vefat ettiğini öğrendim etkılenıyorum böyle şeylerden çok ona çok üzüldüm
ne oliyyy:44::44:
var tabı olmazmı ama yazarsam problem olabılır
ya med hazır yeri gelmişken bu 2-3 alıntıyı aynı anda yapamıyorum ben canım ya
nasıl yacaz onu?
bi tanesini yapabiliyorum daha
Mesajını da bu iki quote arasına yazacaksın
valla sanki duydum gibi, pro üyelerdenmiydi? nasıl öğrenmiş forum??
http://www.kadinlarkulubu.com/onkolo...telyama-2.html (Damar kanseri (epiteloid hemanjiotelyama))
katılıyorum, bende öyle yapıyom
benim dikkatimi çeken üyelerin çoğu zaten arkadaş listemde canım, ya onlar ekler ya ben eklerim
konularını yorumlarını sevdiğim kişiler takibimde gözümün önünde olsun diye
diğer türlü kötü anlamda dikkatimi çeken pek kimse yok:13:
elizza belki biliyorsundur
Sorma, gece gece dağıldım o konuya.
Allah rahmet eylesin.
Ne gibi ne oliy:44:
Haydi yaz yaz
Canım, alıntı ile cevaplanın yanında bir denden işareti daha var. Ona tıklayacaksın.
Hangi mesajları alıntılayacaksan o mesajlarda o kısma tıklayıp, en altta cevaplaya tıklayacaksın.
Karışık oldu ama inşallah anlatabildim
takip falan deyince ekşinmi var yoksa dedimSorma, gece gece dağıldım o konuya.
Allah rahmet eylesin.
Ne gibi ne oliy:44:
Haydi yaz yaz
Canım, alıntı ile cevaplanın yanında bir denden işareti daha var. Ona tıklayacaksın.
Hangi mesajları alıntılayacaksan o mesajlarda o kısma tıklayıp, en altta cevaplaya tıklayacaksın.
Karışık oldu ama inşallah anlatabildim
hımmm,çıkaramdım birden
ama ac bir durum. hep merak etmişimdir benim başıma gelse kk nasıl öğrenir diye. yada öğrenebilrmi diye . allah yakınlarına sabır versin. yavrucuğuna güzel bir baht versin
hımmm,çıkaramdım birden
ama ac bir durum. hep merak etmişimdir benim başıma gelse kk nasıl öğrenir diye. yada öğrenebilrmi diye . allah yakınlarına sabır versin. yavrucuğuna güzel bir baht versin