Nöbetçi Muhabbetçi

niye dışlayalım kız, zaten topic boş, kim gelirse onun:)

ne biliyim belki olur dedim :)) ayrıca şu alıntıyla cevap verilince keşke uyarı yada ayrı bi bildirim daha gelse, yok öyle bir şey değil mi? bende sitede çok eski sayılmam bazı şeyleri bilmiyorum. kib leme nedir ve nerdne yapılır onuda bilmiyorum((

yok , beğen tuşu bi nevi bildirim niteliği taşıyo, asıl amacı o değil tabi ama yan kullanımı diyelim:) kib yi bende bu sene öğrendim kötü bildirmmiş , yorumunda hakaret , kötü söz vs olan birisnin mesajını yöneticiler bildirmek için

sonunda öğrendim adını çok duyuyordum.

hoş geldin :)) bencede çok güzel,benimde adı dikkatimi çekip geldim ve topiğin konusuna başlık çok yakışmış daha iyisi ne olurdu diyorumda ,yok

bit pazarına nur yağdı, iyiki ikinci sayfalardan çekip çıkarmışım topiğimi

dun akşam gulduk bu akşam bunalımdayız burdada kımsecıkler yok içimde kalmasın bıyere yazım dedım

nereler takılıyon kıs sen, kk nın arka sokaklarında bahsedilir genelde kiblerden

oo ciddimisin bir derdim var da çok okudum yha. senide takip ediyordum ama profil resmini değişince gözden kaçırıyorum ,bir derdim varda yorum yaptığında. bazı üyeler var takip ettiğim yorumlarını mutlaka okurum eğer resimlerini tanırsam

dun akşam gulduk bu akşam bunalımdayız burdada kımsecıkler yok içimde kalmasın bıyere yazım dedım
hayırdır niye bunalımdasısnız :26: ( güzin ablalık bir vakamı var yoksa)

hımm teşekkü ederim. evet çok değiştiryom resmimi ama bu hoşuma gitti nickede uygun. kırmızı kırmızı epey kullanırım sanırım

kızlar sizin dikkatinizi çeken üyeler var mı?varsa kimler :))?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…