Nöbetçi Muhabbetçi

Ben artık her zaman burdayım :KK66: Htta burdan adminlere,modaretörlere sesleniyorummm...Zamanında forularda moderatörlük yaptım,deneyimliyim :KK66: Forumunuzda modarötör olabilirim :KK66:

selam kizlar nasilsini? cok uun zaman oldu o kadar ozlemisimki sohbetlerimizi, herkes iyidir umarim. bizde iyiz ogum buyudu 1 agustosta krese baslicak, bu sene turkiyeye gelemiyorum maalesef belki kurban bayramina geliriz cok ozledim ailemi, saglik olsun artik. kimse pe gelmiyr arada okuyrum yazdiklarinizi dadlum topigin isminin hakkini veryor tam bir nobetci:)
daha SIK gelmye caiscam topige insaAALLAH diger lkizlarda toplanir.:)

selam kizlar nasilsini? cok uun zaman oldu o kadar ozlemisimki sohbetlerimizi, herkes iyidir umarim. bizde iyiz ogum buyudu 1 agustosta krese baslicak, bu sene turkiyeye gelemiyorum maalesef belki kurban bayramina geliriz cok ozledim ailemi, saglik olsun artik. kimse pe gelmiyr arada okuyrum yazdiklarinizi dadlum topigin isminin hakkini veryor tam bir nobetci:)
daha SIK gelmye caiscam topige insaAALLAH diger lkizlarda toplanir.:)

hoşgeldin hazalım. oğluna maşallah. tabi gireceksiniz ya . hep nöbet hep nöbet sağolsun hergün mandiş omuz veriyoda topiği sağsalam ayakta tutabiliyoz.:KK31:
tatile gelemdiğin içinde üzüldüm. inşallah bayrama maniler kalkar da gelirsiniz. :KK34:

yaa bi toplanamıyoruz arkadaşş bu nassı iş yaaaaa....

bi organize olalımda bi saat belirleyip toplanalım yaffff:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

yapooo dogru diyorsunda nasil toplancaz birden?bide sen ikinciyemi hamilesn cnm tickerin yeni? kizinin ftosuu yuklede kaim cnm hic gormedm yigenim:)

merhaba kızlar . bende artık eskisi gibi girmiyorum. :KK43: herkese selam .. hayatımda sadece işim değişti. çok şükür diyorum. kızlar öpüyorum sizi.

datlucadı,mandalin, meri , hayat, burcu, cry, paris, twoche, hevuk,... hepicinizi tek tek öpüyorum eski dostlar.

X