Nöbetçi Muhabbetçi

poly ile hazal iyi muhabbet etmişler. çok sevindim valla .

datlum neredesin
buradayım canım. ara ara giriyom okul açılsın her daim burdayım. eylülü bekleyin anacım.
yeni başlayan dizi fragmanları gbi olsun.
eylülde kk da 'NÖBETÇİ MUHABBETÇİ', AYNI GÜNÜNDE AYNI SAATİNDE:KK53::KK53::KK53::KK53:

EKŞIN EKŞIN EKŞIN:82::123::21::KK24::129:

Selam kızlar,herkes birbirini özlemiş

hepimiz toplanmak istiyoruz eski günlerdeki gibi görüşmek

peki ama neden toplanamaıyoruz diycem,

aklıma Datlumun sözü geliyor birden

''kimse gelmezse kimse olmaz'' :KK1:

seviyorum hepinizi çok öptüm:KK54:
SÖZLERİM KULAÜĞINA KÜPE OLMUŞ BROWNİM. NE KADAR DUGULANDIM BİR BİLSEN:KK14::KK14::KK14:. BU ARADA KAYNAN NASIL OLDU KIZ. VALLA GÖZÜME GİRDİN BİR GELİN OLARAK CANIM. AFFERİM SANA :KK19:

eski tadı kalmamış topiğin datlum topiğini başı boş bırakmazdı. ama yaz aylarında böyle oluyor malesef gelen yazan fazla olmuyor. Ah ah. geçen sene ne zordu. bu sene ise bambaşka ... Allahım'a çok şükür.

Herkeser hayorlı iftarlar.
EYLÜLDE, BOMBA GİBİ TRANSFERLERLE YAYINDAYIZ CANIM. :KK34:
MUHAHAHAHAH

Son düzenleme:
SÖZLERİM KULAÜĞINA KÜPE OLMUŞ BROWNİM. NE KADAR DUGULANDIM BİR BİLSEN:KK14::KK14::KK14:. BU ARADA KAYNAN NASIL OLDU KIZ. VALLA GÖZÜME GİRDİN BİR GELİN OLARAK CANIM. AFFERİM SANA

Kayınvalidem iyi canım anjio oldu bayağı sorunlu bir dönemdi hayatı tehlıke atlattı cok şükür suanda hersey yolunda.

Herkes taktir etti ben bile kendime inanamadım o kadarilgili alakalı olmama ama insanız işte sagol cadumm

harbiden sezon tatili vermis gibi olduk haa:KK51::KK51:
biraz fazla uzunca oldu ama :44::44:

brownim cok gecmis olsun canim benim.
ölümlü dünya iste canim cok iyi yapmissin.

Sağol Canımm benim...

Herkes yaptığından utansın dedim ve ben insanlığımı yapmaya karar verdim öyle davrandım.

Nasılsın polly'cim bu arada,bebikimiz nasıl iyimi kuzucuk:KK19:

Sağol Canımm benim...

Herkes yaptığından utansın dedim ve ben insanlığımı yapmaya karar verdim öyle davrandım.

Nasılsın polly'cim bu arada,bebikimiz nasıl iyimi kuzucuk:KK19:

insallah utananlarda kendilerine ceki düzen verir:KK1::KK1:

iyim canim napiyim ev isi cocuk gecistiriyoruz iste.
bebik bebiklikten cikti artik cok iyi cok sükür uyuyor simdi ögle uykusunda.

insallah utananlarda kendilerine ceki düzen verir:KK1::KK1:

iyim canim napiyim ev isi cocuk gecistiriyoruz iste.
bebik bebiklikten cikti artik cok iyi cok sükür uyuyor simdi ögle uykusunda.

ayy bıde alıntı yapıyorum sankı bızden başka biri var:KK1:

Kocaman kız olmuştur tabii bakma bebik dediğime: ))))

bende yapmisim:KK9: alinti yapmak aliskanlik olmus:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sen napiyorsun, nasilsin ramazan nasil gidiyor bayrama az kaldi.

:KK1:aynen canımm...

Bende napim iyiyim bildiğin gibi,ramazan güzel geciyor,şuan bayram temizliğine gömülmüş vaziyetteyım.

sabahtan beri temizlik yapıyorum bitmedi gitti yoruldum valla huuhhh:KK14:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

burada kimse olmasa bilee buraya girince ayrı bi havası var buranın beyaaaaa eskilere götürüyo beniii:KK31:

brownim noldu kayınvalidene kaçırdım sanırım

bugün gelen olsada 2 laflasak ayollll:KK14::KK14::KK31::KK31::KK12::KK12::KK12::KK31::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

as. Canımm kayınvalidem ameliyat oldu,anjio oldu falan bayağı sağlık durumu kötüydü şimdi düzeldi canım.

Evet buranın ayrı bir havası var,az gülmedik az sey paylaşmadık..Eskiler güzeldir.:KK16:

Selam kızlar,sağol yapom.

ay sabah sabah çok mutlu oldum bizim böcük hamileymiş bugün profiline baktımda:KK16:

bende faceden mesaj atmıstım iyimisin uzun zamandır görüşemediğimz için: ))

hiç burdan bakmak aklıma gelmedi,kendisini kocaman tebrik ediyorum burdan:nazar::nazar:

Bu arada sizler nasılsınız kızlar?

büyüdü büyüdü kocaman oldu bilomm...

nerdesin yaa nassı özledim siziiiiii

okullarda açılıyo görürüz artıkın seni buralarda dimi:KK14:
evet canım bugün itibari le sezonu açıyoruz. artıkın hep burdayım. sizde bi zahmet gelin olurmu:KK34:

Selam kızlar,sağol yapom.

ay sabah sabah çok mutlu oldum bizim böcük hamileymiş bugün profiline baktımda:KK16:

bende faceden mesaj atmıstım iyimisin uzun zamandır görüşemediğimz için: ))

hiç burdan bakmak aklıma gelmedi,kendisini kocaman tebrik ediyorum burdan:nazar::nazar:

Bu arada sizler nasılsınız kızlar?
ay nekadar güzel bir haber sabah sabah. çok sevindim. teli var bende bir ara arayım tebrik edeyim. keşke yine gelseler ya. böcük , nihan. ne güzel olur:KK31:

X