Nöbetçi Muhabbetçi

mandişim nasılllllllll sevindim anlatamammmm yaaa ohh çok şükürrr....
benim kız büyümeden gelecek damadım:KK1:
nasıl gidiyor peki bulantın varmııı

evet yaa demiştim zaten kız büyük olursa erkekten zengin olurlar bu kadarı normal :))
olmazmı hemde nasıl ama bulanmasın diye sürekli yiyorum 2 kilo aldım iki haftada :))
midemde kraker ağacı çıkcak :))

benim zilli bana hiç benzemiyo dimi aynı babanın kopyası:KK14:

okadarda değil benim gelinim annesinin güzel yanlarını babasının güzel yanlarını almış ayy paris akşam baktığım fotodaki yiyesim geldi cadıyı binlerce kere maşallah Allah nazarlardan saklasın birde güzel giydirmişsin tam benim gelinim :)

evet yaa demiştim zaten kız büyük olursa erkekten zengin olurlar bu kadarı normal :))
olmazmı hemde nasıl ama bulanmasın diye sürekli yiyorum 2 kilo aldım iki haftada :))
midemde kraker ağacı çıkcak :))

okadarda değil benim gelinim annesinin güzel yanlarını babasının güzel yanlarını almış ayy paris akşam baktığım fotodaki yiyesim geldi cadıyı binlerce kere maşallah Allah nazarlardan saklasın birde güzel giydirmişsin tam benim gelinim :)

zaten yesen bi türlü yemesen bi türlü her halukarda bulanıyo insanın midesii yaa... inş. 3. ayda geçer tamamen ondan sonra bi yersinki iyice ne 2 kilolar alırsın :))))

ay ne bilim mandiş ben hariç herkese benzetildi kayınvalideme bile benzetiyolarrr:KK14:
mevlüt kıyafetiydi o gelinlikli olan ama pek sevmedi surat ifadesine baksana pek suratsızdı sıpa fırfırları rahatsız ediyodu sanırım ..uyurken zar zor çekmiştim resmi :))

zaten yesen bi türlü yemesen bi türlü her halukarda bulanıyo insanın midesii yaa... inş. 3. ayda geçer tamamen ondan sonra bi yersinki iyice ne 2 kilolar alırsın :))))

ay ne bilim mandiş ben hariç herkese benzetildi kayınvalideme bile benzetiyolarrr:KK14:
mevlüt kıyafetiydi o gelinlikli olan ama pek sevmedi surat ifadesine baksana pek suratsızdı sıpa fırfırları rahatsız ediyodu sanırım ..uyurken zar zor çekmiştim resmi :))

hiçte bile anne babasına benziyor benim gelinim konuşmasınlar öyle
suratını yerim onun ben cimcime cadı maşallah ama parisim kilosu filan yerinde tam kucağa alınıp sevilmelik bişiy olmuş yanaklar filan bal akıyor boyuda uzun binlerce maşallah

aaa parisim geçen gün dadlum dedi sana diycektim unutuyordum az daha

bamya nisan bebeği ya damadında nisan bebeği tasadüfe bakarmısın :))

hiçte bile anne babasına benziyor benim gelinim konuşmasınlar öyle
suratını yerim onun ben cimcime cadı maşallah ama parisim kilosu filan yerinde tam kucağa alınıp sevilmelik bişiy olmuş yanaklar filan bal akıyor boyuda uzun binlerce maşallah

maşallah teyzesi çabuk toparlandı simoşum erken doğdu ama normal kilosuna falan ulaştıı...boyuda uzunmu olacak ne... anneside babasıda çok uzun değil ama :)))
sende inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına al mandişimmm

maşallah teyzesi çabuk toparlandı simoşum erken doğdu ama normal kilosuna falan ulaştıı...boyuda uzunmu olacak ne... anneside babasıda çok uzun değil ama :)))
sende inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına al mandişimmm

evet maşallahı var bana uzun gibi geldi boyu kilosu tam yerinde olurmu paris sende kısa değilsin standartlara bir bak

Amin parisim nasıl geçecek bu günler ne zaman gelecek bilmiyorum çok heyecanlıyım aslında biliyorsun çok bekletti sonunda geldi inşallah sağlıklı hayırlı olur herkesin evladıda benimkide

aa evet amaa bamya nisan bebeği olamadı... mart kedisi oldu:KK1:

yaptı bamyalığını erkenden geldi hee aman sağlıklı olsunda parisim geçte olur erkende :)))

çok mutlu bir haber bu sevindim :) pariscim hayırlı olsun bebişin ismi sima mı oldu :) bamyacık amanda aman hamilelik günlerinde yakınındaydım ama işde şimdilk uazklaştım. neyse yine uğrarım fırsat buldukça.

selam millet , güle güle millet:KK1:

paris başlamışsın işe . hayırlı olsun. dönünce bol bol konuşuruz inşallah. ben kaçar :KK55:

çok mutlu bir haber bu sevindim :) pariscim hayırlı olsun bebişin ismi sima mı oldu :) bamyacık amanda aman hamilelik günlerinde yakınındaydım ama işde şimdilk uazklaştım. neyse yine uğrarım fırsat buldukça.
bamyanın ismi simay oldu canım :))

selam millet , güle güle millet:KK1:

paris başlamışsın işe . hayırlı olsun. dönünce bol bol konuşuruz inşallah. ben kaçar :KK55:

kıs bilo işe başladığımı nerden biliyon sen bakemmm :26:
ayrıca nere gittin iznemi ayrıldın..tatilemi gidiyonnnn

bamyanın ismi simay oldu canım :))

kıs bilo işe başladığımı nerden biliyon sen bakemmm :26:
ayrıca nere gittin iznemi ayrıldın..tatilemi gidiyonnnn

demiştinya akıllım unutmadık heralde:63:
tatile gitmye çalışıyom ama bi türlü beceremiyom. çok ters bi zaman oldu. eşiminde benimd işler yoğun ama aylar önce ayaranmış bir ev var. ne yaacaz bakalım bekliyoz. simay nasıl. resim ekle görelim. annen bakıyo demi.

demiştinya akıllım unutmadık heralde:63:
tatile gitmye çalışıyom ama bi türlü beceremiyom. çok ters bi zaman oldu. eşiminde benimd işler yoğun ama aylar önce ayaranmış bir ev var. ne yaacaz bakalım bekliyoz. simay nasıl. resim ekle görelim. annen bakıyo demi.

vayyyy biloma hele ne hafıza var maşallah unutmamışş:KK9:
ahh tatil burnumdaa tütüyo valla ama mümkün değil gitmek :KK14:
işleri idare edecek kimse yokmu kaçırmayın fırsatıı ev nerede ??
simay iyi teyzesi büyüyo.. facede resmi çok girmiyonmu sen göremiyom seni...
evet annem bakıyo.. bırakıp gelmek ne zormuş bilo yaa..keşke yanında olabilsem keşkeee..çok özlüyorumm :KK14:

selam millet tatil, düğün derken koca bi izni yedik. döndük yine kükrçü dükkanına :KK60:

X