Nöbetçi Muhabbetçi

nasilsin cnm almira nasil cok ozledim valla muhabbetlerimizi dihger kizlara nasil ulascaz
:KK34:

almira iyi teyzesi ögle uykusunda uyanir simdi
bende iyim cok sükür.
kizlarla hic bir araya gelemiyoruz ya ahh ahh konusacak ne cok sey birikmistir simdi.
bende özledimm yaa

oruc nasil geciyor? ramazanin bereketi bambaska valla. bi kac gundur tutamiyorum ben mazeretim var. tekrar baslicam insaallah. yeni yemek yaptim yusuf yatmisken rahat oturuyum bi. hic yerinde durmuyor ya surekli aktif nerden aliyor bun kadar enrjiyi hayret dogrusu bide boyu uzayinca ciliz kaldi yavrum :26: seninki ne alemde eminim oda yerinde durmuyordur cimcime:emir_bebek::emir_bebek:

yusufla ayni yatmislar:KK14: bencede kesin coktur konusulacak seyler bi araya gelsekde icimizi doksek:KK14::KK14: :KK52::KK52:

evet ya:KK31:
benimde türkiyeye gitmem zor bu tatilde ayni senin gibi cakildik kaldik buralara:KK51:
yusufun krese baslamasina az kaldi demi buyudulerde krese baslicaklar:KK52:

oruc nasil geciyor? ramazanin bereketi bambaska valla. bi kac gundur tutamiyorum ben mazeretim var. tekrar baslicam insaallah. yeni yemek yaptim yusuf yatmisken rahat oturuyum bi. hic yerinde durmuyor ya surekli aktif nerden aliyor bun kadar enrjiyi hayret dogrusu bide boyu uzayinca ciliz kaldi yavrum :26: seninki ne alemde eminim oda yerinde durmuyordur cimcime:emir_bebek::emir_bebek:

iyi gidiyordu ama bende bugun tutamadim aynen mazeretim var:KK50:
almira uyurken bende anca oturuyorum ayni dedigin gibi yerinde durmuyor.hep pesindeyim ev hic toplanmiyor
boyu kilosu kac oldu seninkinin saglikli olsunda zayif olsun bisi olmaz

evet ya:KK31:
benimde türkiyeye gitmem zor bu tatilde ayni senin gibi cakildik kaldik buralara:KK51:
yusufun krese baslamasina az kaldi demi buyudulerde krese baslicaklar:KK52:

ha yazmisinda gormedim, aynen ya cokmozledim ben ailemi insaallah kurban bayramina gitmeyi dusunuyoruz. evet carsamba baslicak krese nasil olacak valla cok tedirginim alisabilecekmi diger cocuklarla anlasabilecekmi yemegi yedirirlermi ya haram olan seyleri verirlerse yani biz uyaricaz tabiki ama hani bilmeden verirlerse:26: kafamda bi milyon soru isratei insaAALLAH hersey yolunda gider cabuk alisir bizede kendisinede eziyet etmez oglum. sen yazdirdinmi ne zman vermeyi dusunuyorsun krese

ha yazmisinda gormedim, aynen ya cokmozledim ben ailemi insaallah kurban bayramina gitmeyi dusunuyoruz. evet carsamba baslicak krese nasil olacak valla cok tedirginim alisabilecekmi diger cocuklarla anlasabilecekmi yemegi yedirirlermi ya haram olan seyleri verirlerse yani biz uyaricaz tabiki ama hani bilmeden verirlerse:26: kafamda bi milyon soru isratei insaAALLAH hersey yolunda gider cabuk alisir bizede kendisinede eziyet etmez oglum. sen yazdirdinmi ne zman vermeyi dusunuyorsun krese
hayirlisi ya bende cok özledim ama zor gibi her sey üst üste geliyor.
biraz zor olur ama alisir yemek konusunda uyarin evet dikkate alilar insallah ya
bir zaman sonra eve bile gelmek istemez heralde.

almirada 3 yasinda baslicak ben hala dil kursuna gidiyorum ya orda krese veriyorum 4 saat ama kizim zor sabradiyor beni görünce atliyor ustume

yapoo yinemi hamile bilgin varmi tickeri yeni sordum ama cevap alamadim :44::44:

yok degil galiba tickerini iptal etmeyince basa döndü:KK1:

askbocugum
yapooomm
dadlumm
brovnim
nihanim
daha baska varmiydi ya kizlarrrrrr gelin artik ya eskisi gibi muahbbet edelimmm....:KK53:

:KK1::KK1::KK1::KK1: ALLLAH iyiligini versin emi bizimde bayagi bi yoktu pc bunuda yeni aldik bende aølismisim oburune bu tuhaf geliyor gozume:KK53::KK53: yusuf sagolsun eski pcnin tum tuslarini yerinden cikarmisti :KK14:

insanin aliskanliklarindan vazgecmesi veya degistirmesi zor :KK1:
bizimkide bi ara bozulmustu a ya basiyordum z cikiyordu tuslarin yeri degismisti yapildi geldi.

hayirlisi ya bende cok özledim ama zor gibi her sey üst üste geliyor.
biraz zor olur ama alisir yemek konusunda uyarin evet dikkate alilar insallah ya
bir zaman sonra eve bile gelmek istemez heralde.

almirada 3 yasinda baslicak ben hala dil kursuna gidiyorum ya orda krese veriyorum 4 saat ama kizim zor sabradiyor beni görünce atliyor ustume

yok degil galiba tickerini iptal etmeyince basa döndü:KK1:
bende dil kursuna gidiom cnm simdi tail ama VİRÜShaftada ikikere aksam kursu bu testimin sadece 1 tane kaldi onuda aldimmi devam etmicem artik ha VİRÜSbu arada calisiyom ben otelde temizlik yapiom. ama hergun degil is oldumu cagiriyorlar, simdilik devam etcem ama sonra daha duzgun bi ise basvurcam hafta sonu caliscam sef aradi cumartesi pazar gidecem bi. cok yorucu bi is ama parasi guzel borclari bitirene kadar idare etcem artik. :KK14::KK14:
himm bende yeni gordum tickeri duzeltmis :KK53::KK53:

Son düzenleme:
polyyy ben cikikom bacim islerim var yusuf yatmisken hallledeyim onlari optum seni ve kizini yine denk geliriz insaallah:KK16::KK16:

simdi bizde tatiliz hafta ici hergün gidiyorum.
insallah verirsin testini ne zor heyecan verici ya benim sinavim ocak ayinda simdiden düsününce kalp atisim hizlaniyor:KK52:
ay cok güzel is bulman borc olsun olmasin kiz evde durucanda nolcak bos bos cok sükür cocukda buyudu krese baslicak daha ne.

Selam kızlar,herkes birbirini özlemiş

hepimiz toplanmak istiyoruz eski günlerdeki gibi görüşmek

peki ama neden toplanamaıyoruz diycem,

aklıma Datlumun sözü geliyor birden

''kimse gelmezse kimse olmaz'' :KK1:

seviyorum hepinizi çok öptüm:KK54:

eski tadı kalmamış topiğin datlum topiğini başı boş bırakmazdı. ama yaz aylarında böyle oluyor malesef gelen yazan fazla olmuyor. Ah ah. geçen sene ne zordu. bu sene ise bambaşka ... Allahım'a çok şükür.

Herkeser hayorlı iftarlar.

X