:26::26::26::26: hadi ya öhü möhü , ben ilk geldiğimde hastanı bahçelerine bayılmıştımbilocum bunlar devlet hastanesi bahçesi hepsiiiii
o gün hastanedeydim de ...
ya ben bu saatten istiyorummmmmm ama satış yapan heryer kkartı istiyo havale kabul etmiyo çatlaklar...
ama benim kredi kartım yok ki yaaaaaaa gece bile rüyamda bu saatlerden aldığımı görüyodummm hem de her rengini
yok be mandiş düzelmedi pc. iki saattir bi cevap yazmaya çalışıyom.kızlar
peri meri bitirmiştir kepelek onları lop lop yedi hepsini :))
kepelek oğlan uşağı severmi öyle mağaza dolaşmayı bıraksaydın onları oyun parkına :))
dadlum bittimi izin pc yapıldımı artık düzene girdinmi :))
bamyaaaaa gülzelim benimm nasılsın bakalım
paris nerelerdesin sen
günaydın hayırlı haftalar hanımlar
günaydınlarrrrr
günaydın hanımlar. tatil bitti mesai başladı. pofffffff
bi günaydında bendennn
günaydınn hanımlar....
pericik bakıom burda almışsın soluğu...
ya ben bu saatten istiyorummmmmm ama satış yapan heryer kkartı istiyo havale kabul etmiyo çatlaklar...
ama benim kredi kartım yok ki yaaaaaaa gece bile rüyamda bu saatlerden aldığımı görüyodummm hem de her rengini
tünaydın canlarım,,
bende evde iş yaptım biraz...
bu saati cry saati ilan ediyorum. saat 3 dedimmi giriyon . ne dakik hatunun yaaa
canım benim bir kaçgün yoktun geçen hafta içinde..
annemlere gitmiştim. gelncede iş güç derken girmeye fırsat bulamadım.
:26::26::26::26: hadi ya öhü möhü , ben ilk geldiğimde hastanı bahçelerine bayılmıştım
bu nasıl bi saat ben anlamadım. duvar saatimi kol saatimi. cahalliğıma verin gari:44:
yok be mandiş düzelmedi pc. iki saattir bi cevap yazmaya çalışıyom.
canım saat çok güzel..çarşıda yokmudurki bundan..
domates bende yaptım ama taze gibi olmuyor..
iyi yapmışsın canım..
kendimden pek memnun değilim bende
allahın adına güç gitmesin,takı bile takmıyorum yav alyans bile rahatsız ediyo sanki elimiz sudan çıkmıyoki,makyaj zaten nadir yaparım,yüzümde ağırlık yapıyo sanki..
kokoş hatunalara özeniyorum..bazı kapalı hatunlar bile okadar bakımlı oluyor...
bana müsadı kızlar ben çıkıyom. maaşları yapacam görüşürüz
BEN GELDİM kızlar yok
dadlu puantajlar için erken değilmi yaa
cry ye tarihimde bir çantaya 20 tlden fazla verdiğim yoktur 400 tl vereceğime 20 tane alır değişik değişik takarım