Nöbetçi Muhabbetçi

iyiyiz bilo teyzesi büyüyoruz yerimizde durmuyoruz artık
hafta sayıyoruzz

sen napıyonn nassn bilo.. naptın tatilde dinlenebildinmi

maşallah . gittikçe yaklaşıyo malum zaman. hayırlısı ile sonuçlansın inşallah.
ne mmükün canım benim dinlenmem. geçen pazar annemlere gittim iki misli yoruldum. ev temizlik yemek . çocukların patırtısı , evimi aradım. eve de geldim herşey bıraktığım gibi bide onlarla boğuş canım çıktı.

inşallah hayırlısıyla gelsin zamanı...daha doğum pozisyonunuda almamış hanfenii yan duruyomuşş. inşallah değiştirir normal doğum pozisyonuna uygun hale gelir :)))

aman insan evde daha çok yoruluo yaaa.. bende evde kaldığım zamanlar yoruluyom valla işyerinde dinleniyom artık

mandişim ne haber???

pericik memnun oldu mu bilmem ama biz geldiği için çok mutlu olduk ve elimizden geleni yaptık

bir de birileri rahat bıraksaydı daha güzel olacaktı ama neyse...

mandişim ne haber???

pericik memnun oldu mu bilmem ama biz geldiği için çok mutlu olduk ve elimizden geleni yaptık

bir de birileri rahat bıraksaydı daha güzel olacaktı ama neyse...

o zaman kesin memnundur kepelek biraz daha açın bakalım neler yaptınız nerelere gittiniz

rahat bırakmayan kim neden

iyiyizz tubii teyzesii. uğraşıyoruzz
sen nasılsınnn

iyiyim canım ne olsun...

tatilde yoruldum, şimdi dinleniyorum

o zaman kesin memnundur kepelek biraz daha açın bakalım neler yaptınız nerelere gittiniz

rahat bırakmayan kim neden

bilmem artık memnun mudur değil midir ona sormak gerek ama baksana memnun değil herhalde cevap vermiyor...

gezdik ama zorla benim böcükler özellikle büyük her girdiğimiz dükkana buraya da mı girecez offfff diye mızmızlanınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…