Nöbetçi Muhabbetçi

iyiyim canım ne olsun...

tatilde yoruldum, şimdi dinleniyorum:KK1:

bilmem artık memnun mudur değil midir ona sormak gerek ama baksana memnun değil herhalde cevap vermiyor...:KK53:

gezdik ama zorla benim böcükler özellikle büyük her girdiğimiz dükkana buraya da mı girecez offfff diye mızmızlanınca...:KK67:

aynı benm oğlan.:KK1: bu arada kar çok yağdımı tuba

aynı benm oğlan.:KK1: bu arada kar çok yağdımı tuba

ne de olsa o bir erkek ...

hepsi aynı işte...

geçen perşembe bir başladı sabahtan öğleden sonra 3 e kadar falan yağdı...:KK8:

çok güzeldi oğluşlarımla kar keyfi yaptık ama ertesi güne hiçbir şey kalmamıştı...:KK50:

ne de olsa o bir erkek ...

hepsi aynı işte...

geçen perşembe bir başladı sabahtan öğleden sonra 3 e kadar falan yağdı...:KK8:

çok güzeldi oğluşlarımla kar keyfi yaptık ama ertesi güne hiçbir şey kalmamıştı...:KK50:

ne isteyeceksen allahtan isteyecen bak hemen yolladı:KK1::KK1::KK1:

ne alemde ev almış başını gitmiş mi???:KK53:

pişman olduysan geri gel hemen atla otobüse...:KK55:

peri meri döndün sanırım evine barkına nasıl ağırladı kepelek seni

mandişim ne haber???

pericik memnun oldu mu bilmem ama biz geldiği için çok mutlu olduk ve elimizden geleni yaptık :KK19:

bir de birileri rahat bıraksaydı daha güzel olacaktı ama neyse...:KK47:

o zaman kesin memnundur kepelek biraz daha açın bakalım neler yaptınız nerelere gittiniz

rahat bırakmayan kim neden

iyiyim canım ne olsun...

tatilde yoruldum, şimdi dinleniyorum:KK1:

bilmem artık memnun mudur değil midir ona sormak gerek ama baksana memnun değil herhalde cevap vermiyor...:KK53:

gezdik ama zorla benim böcükler özellikle büyük her girdiğimiz dükkana buraya da mı girecez offfff diye mızmızlanınca...:KK67:

ne çok şeyler yazmışınızzz resim düzenliyodum bil. bakamadımmm vallaaa ev başını almış kapıdan çıkıyomuş dur dedim nereye ben geldim dedim ama çok yorgunum daha ilgilenemedimm :KK60::KK60:

memnun kaldım sizden niye kalmayayım da mandişim yaa yine domates vermedi bu banaa nerelere saklamışsa bulamadımm yaaa:KK53::KK53::KK53:

$DSCF0406 (1024x768).jpg $DSCF0407 (1024x768).jpg $DSCF0408 (1024x768).jpg $DSCF0411 (1024x768).jpg

ne çok şeyler yazmışınızzz resim düzenliyodum bil. bakamadımmm vallaaa ev başını almış kapıdan çıkıyomuş dur dedim nereye ben geldim dedim ama çok yorgunum daha ilgilenemedimm :KK60::KK60:

memnun kaldım sizden niye kalmayayım da mandişim yaa yine domates vermedi bu banaa nerelere saklamışsa bulamadımm yaaa:KK53::KK53::KK53:

domates:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ne isteyeceksen allahtan isteyecen bak hemen yolladı:KK1::KK1::KK1:

öyle bilom kimden isteyeceğimizi bilmek gerek...

öyle ben bi sakladım domatesleri şimdi kendimde bulamıyommm:KK52:

Son düzenleme:
t-box-saat.jpg
ya ben bu saatten istiyorummmmmm ama satış yapan heryer kkartı istiyo havale kabul etmiyo çatlaklar...

ama benim kredi kartım yok ki yaaaaaaa gece bile rüyamda bu saatlerden aldığımı görüyodummm hem de her rengini:KK52:

kızlar

peri meri bitirmiştir kepelek onları lop lop yedi hepsini :))

kepelek oğlan uşağı severmi öyle mağaza dolaşmayı bıraksaydın onları oyun parkına :))

dadlum bittimi izin pc yapıldımı artık düzene girdinmi :))

bamyaaaaa gülzelim benimm nasılsın bakalım

paris nerelerdesin sen

kızlar

peri meri bitirmiştir kepelek onları lop lop yedi hepsini :))

kepelek oğlan uşağı severmi öyle mağaza dolaşmayı bıraksaydın onları oyun parkına :))

dadlum bittimi izin pc yapıldımı artık düzene girdinmi :))

bamyaaaaa gülzelim benimm nasılsın bakalım

paris nerelerdesin sen

ne bu mandiş sizle tek tek uğraşamam toplu cevap vereyim mi dedin haa:KK60::KK60::KK60:

harikasınnn:KK8:

kızlar ben kaçıyorum oğluşumu almaya benimde mesai başladı yine...:KK5:

hadi sonra görüşürüz...:KK55:

X