- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
perimeri geldi ziyarete buraya geziyoruz onunla
arada uğramaya çalışıyorum ama genelde geceleri uğrayabiliyorum...
ayrıca yatılı misafirim var şu anda da böyle işte koşturmaca geçiyor burada günler...
tatil bitsede dinlensem diyesim geldi...
aaaa bizm kızlar burdaymıs ya hep bacıııııııı
cry bende lazım burnumda lazım diye bağırır ondan dedim
tubişimm nerelerdesin
az kalmış cry nisana ne varki şurada hemen çıkcanmı hastaneden ne kadar sürcek
canım..cuma tahliller yapılıcak..pazartesi sabahı ameliyat.salı çıkış..allah nasib ederse tabi
herkese hayırlı cumalar mutlu huzurlu sağlıklı günler
bugün tahliller cry yoksa nisandaki cumadanmı söz ediyorsun ameliyat nisan değilmiydi
size çalıştığım yerdeki fırlamaların yaptığı bir olayı anlatayım personelden biri horlayan bir köpeğin sesini telefonuna kayıt ediyor ama nasıl bir horlama köpeklerin horladığını bilmezdim hele o kadar olduğunu tahmin bile edemezdim neyse sonra geliyor odaya diğer personel uyuyor uyandırıyor onu kalk kalk ne biçim horluyorsun diye adam uyanıyor yürü git ben horlamam diyor bizimkide diyorki aha kayıt ettim horlama sesini dinle nasıl horluyorsun diyor başlıyor dinletmeye diğer personel şokta gözleri yuvalarından çıkmış durumda ya nasıl olur okadar ses nasıl çıkarırım diye akşama kadar dönmüş durmuş bizimki de buarada herkese ..... horlamasını dinleyin diye dinletiyor habire sonunda açıkladı abi senin değil şu köpeğin horlama sesi bu diye sonuç bahçede kar çamur içinde yuvarlanan bizim personel onun tepesinde diğer personel
TAtil olunca kızlardan ses çıkmamış.. Bende ziyaret edemedim Nasılsınız kızlar..
Hayırlı kandiller..Allah dualarımızı kabul etsin..
sağ ol canım iyiyim sen nasılsın?amin canım..keyiflerin nasıl..
herkezin kandili kutlu olsun
Varlığı sayesinde var olduğumuz en sevgilinin doğum günü olan bu mübarek ve en güzel gecemiz kutlu olsun.
Rabbim gönlümüzdeki tüm hayırlı duaları kabul etsin...
Hepinizi çok öpüyorum kısçeler...