Nöbetçi Muhabbetçi

ben geldim sen gittin:KK43:
kiz valla yetisemiyorum öyle yogunumki yaa.bende söyle rahat rahat sohbet etmeyi özledim.

pro olmussun:KK52::KK52::KK52:
hayirli olsun cok yakismis:KK1:
aman 2012 size yoğunluk getirdi yaaa:KK19:
ayrıca teşekkür edrim. yakıştı gerçekten. darısı başına:KK23:

slm kızlarrr yeni topik mi açsak kızaranlar diye nerdeyse topikin hepisi kızardııı :KK60: :KK60:

çok güzel olduk dimi peri meri kırmızı kırmızı :))

selam kızarmış piliçlerim. yerim sizi:KK53::KK53:

burada hava acayip soğuk kızlar ve piyango bana vurdu. sabah evimi su bastı:KK43::KK43::KK43:
ne alaka demi.
apartman mutfak tahliye borusu donmuş. apartman 10 katlı ve ben 1. katım. milletin kullandığı su benim eve doldu. :KK43::KK43::KK43: çıktım tek tek herkezi uyardım. sonra sil babam sil. çok şükür toparladım. halıda çok ıslanmdı da atlattık.:KK50:

burada hava acayip soğuk kızlar ve piyango bana vurdu. sabah evimi su bastı:KK43::KK43::KK43:
ne alaka demi.
apartman mutfak tahliye borusu donmuş. apartman 10 katlı ve ben 1. katım. milletin kullandığı su benim eve doldu. :KK43::KK43::KK43: çıktım tek tek herkezi uyardım. sonra sil babam sil. çok şükür toparladım. halıda çok ıslanmdı da atlattık.:KK50:

çok geçmiş olsun canım bu soğukta vallaaa ayy allah yardımcın olsunnn

oooooooo herkezler kızarmış hayırlı günler arkadaşlar.....:KK3:

hayırlı günler canım

hayırlı olsun kızlarrrr
darısı bana inşallah

aminnn bamyanın annesi

aman 2012 size yoğunluk getirdi yaaa:KK19:
ayrıca teşekkür edrim. yakıştı gerçekten. darısı başına:KK23:

selam kızarmış piliçlerim. yerim sizi:KK53::KK53:

yi bizi yii

ne alaka demi.

ayyy çok geçmiş olsun nasıl bir şey olduğunu bilirim eski evde 2. kattaydım alt katın borusu tıkanmış vidanjörmü ne onu çağırmış yolu açtılar oradan su mu havamı ne pompaladılar benim mutfak pis göl oldu buzdolabının arkasına kadar dolap molaphep çekipsilmiştim ne küfür etmiş ama

çok geçmiş olsun canım bu soğukta vallaaa ayy allah yardımcın olsunnn

amin

ne alaka demi.

çok geçmiş olsun datlum benim evide su basmıştı ama ev göl gibiolmuştu..yüzebilirdin içinde:26:

hayırlı günler canım

aminnn bamyanın annesi

yi bizi yii

ayyy çok geçmiş olsun nasıl bir şey olduğunu bilirim eski evde 2. kattaydım alt katın borusu tıkanmış vidanjörmü ne onu çağırmış yolu açtılar oradan su mu havamı ne pompaladılar benim mutfak pis göl oldu buzdolabının arkasına kadar dolap molaphep çekipsilmiştim ne küfür etmiş ama

amin

mandişim sesin çıkmıyor nasılsın..:KK49:

ne alaka demi.

geçmiş olsun datlum.. Uzuz atlatmışın :)

günaydın kızlar mutlu günler bugünde evdeyim oh ohh

cry buralardaydım kk ya pek uğramayamadım tv daha tatlı geldi :))

herkes pro olunca burayı terk etti yoksa gizli gizli kk yı mı teftiş ediyosunuz...:130::130::130:

X