Nöbetçi Muhabbetçi

oooo datlum kızarmışsınn hayırlısı olsun...

eee kızlar neler yapıyorsunuz kaç gündür doğru düzgün uğrayamadım...

günaydınlar. canım bi buçuk sene önce burda bi kaza olmuştu. hamile bi bayanla eşi trafik kazası geçirmişti. ikisinin durumuda çok fenaydı. dün öğrendim. bayan defalarca tomografiye girmiş bebeği aldırmakta istememiş. eşimin. bana hediyesi diye. ve bebek çok sağlıklı diyolar. koruyan rabbim koruyor. kadında düzlemiş. kocasıda düzelme yolundaymış.

bu arada ablamda hamile biliyosunuz çok kanamsı oluyo. iki doktar ense kalınlığı var %100 sakat demiş. ankaraya git hemen sonlandır diye ikaz etmişler. dünd eprofa gitmiş oda nerden uyduruyolar, benim ultrasonumda burda başka yok. nasıl böyle hemne ahkam keisyolar bebek gayet sağlıklı. 10 gün sonra zeka testi yaparız durum negatif çıkarsa biz sonlandırıs demiş

güzelim kızkardeşim ultrasona girmiş,bebek zaten hiç gelişmemiş,ultrasonla ilgisi yokmuş zaten problemliymiş canım,düşük olmazsa mecburen alınacak...

kızlar kızkardeşim başka dr gitmiş oda sen yanlış hesaplamışsın bebek te anarmal bir durum yok demiş..dün öğlenden beri değişik haberler geliyo..istanbulda kendisi dr ..dr dolaşıyo..haydin hayırlısı..

datlum tebrik ederim canım pro olmuşsun..:KK16:
TeşEKkÜRLer CANıM
güzelim kızkardeşim ultrasona girmiş,bebek zaten hiç gelişmemiş,ultrasonla ilgisi yokmuş zaten problemliymiş canım,düşük olmazsa mecburen alınacak...

kızlar kızkardeşim başka dr gitmiş oda sen yanlış hesaplamışsın bebek te anarmal bir durum yok demiş..dün öğlenden beri değişik haberler geliyo..istanbulda kendisi dr ..dr dolaşıyo..haydin hayırlısı..

aynı ablamın durum işte cry. bi arıyom ense kalınlığı varmış diyo, bi arıyom kan gidiyo diyo, bi arıyom bişey okmuş idyo.
ahyır yani gelde kızma , onu hesaplayan doktor nasıl hesaplıyo anlamdım. biliglendirsin diye doktora gidliyo doktor dahada çok kafa karıştırıyo:KK52::KK52::KK52::KK52:
inşallah onunda bişeyi yoktur. sağ slim doğum yapar. ilk bebkmi

ay be n nezaman biraz uzaklaşsam bilgisayrdan başın amutlaka bişey geliyo ya. 3 saatlik bi işim vardı hemken çökertmişler bilgisyaraı. getiryolar takıyolar kurtlu flaşlarını sonra bilgisayarım kafayı yiyo. :KK52:

TeşEKkÜRLer CANıM

aynı ablamın durum işte cry. bi arıyom ense kalınlığı varmış diyo, bi arıyom kan gidiyo diyo, bi arıyom bişey okmuş idyo.
ahyır yani gelde kızma , onu hesaplayan doktor nasıl hesaplıyo anlamdım. biliglendirsin diye doktora gidliyo doktor dahada çok kafa karıştırıyo:KK52::KK52::KK52::KK52:

canımcım bizim ailede normal bii yok herhalde kızkardeşile kocası sabaha kadar uyuyamamışlar stresden..e normal çünki kızkardeşimin kayınvalidesi yada kauınpederi bir laf etsede luzumsuz sabah namazına dek onu konuşurlar yatakta bunlar..:KK52:

TeşEKkÜRLer CANıM

amin güzelim ikinci olucak allah nasib ederse..kocası tartışmış ben hazır değildim sen beni zorladın diye eee hamile kadına yardım etmek gerek ,yeğenim 5 yaşında yaramaz...:KK53:

oooooooo herkezler kızarmış hayırlı günler arkadaşlar.....:KK3:

X