Nöbetçi Muhabbetçi

selam kizlar nasilsiniz?uzun sureir girmiyorum, esim evde surekli pc onda.
biz iyiyiz sukur oglumla ugrasiyorum aksamakadar esimde evde olunca hicgiremedim. esim issiz su anda.
bende 7 subatta kursa baslicam insaallah.
hepiniziopuyorum kendinize iyi bakin.

selam canım. inşallah en kısa zamnda işe başlar eşin.oğluşuınu ve seni öpüyorrum

hayırlı bir hafta dilerim kızlar..
biraz önce kızkardeşim aradı hamile olunu yeni öğrenmiş ..bir hafta önce tomorafi çektirmiş yeğenime yanında durmuş,birde akraba eviliği dayımın oğlu eşi..ama bu ışına marus kaldığı için ağlayıp duruyo..bebek aldırmayada karşı ne olursa olsun..ne diyecem bilemedim bende:26:

biraz önce kızkardeşim aradı hamile olunu yeni öğrenmiş ..bir hafta önce tomorafi çektirmiş yeğenime yanında durmuş,birde akraba eviliği dayımın oğlu eşi..ama bu ışına marus kaldığı için ağlayıp duruyo..bebek aldırmayada karşı ne olursa olsun..ne diyecem bilemedim bende:26:

hayirli olsun canim insallah sagliklidir bebis yaa.:26:
doktor ne diyor bu konuda peki konustumu:26:
ne denirki bu durumda bende bilemedim:26:

hayirli olsun canim insallah sagliklidir bebis yaa.:26:
doktor ne diyor bu konuda peki konustumu:26:
ne denirki bu durumda bende bilemedim:26:

saol canım..dr la şimdi konuşmuşlar çapaya göndermiş bir takım testlere göre söyleyecekmiş sakınca varmı yokmu diye..

günaydınlar. canım bi buçuk sene önce burda bi kaza olmuştu. hamile bi bayanla eşi trafik kazası geçirmişti. ikisinin durumuda çok fenaydı. dün öğrendim. bayan defalarca tomografiye girmiş bebeği aldırmakta istememiş. eşimin. bana hediyesi diye. ve bebek çok sağlıklı diyolar. koruyan rabbim koruyor. kadında düzlemiş. kocasıda düzelme yolundaymış.

bu arada ablamda hamile biliyosunuz çok kanamsı oluyo. iki doktar ense kalınlığı var %100 sakat demiş. ankaraya git hemen sonlandır diye ikaz etmişler. dünd eprofa gitmiş oda nerden uyduruyolar, benim ultrasonumda burda başka yok. nasıl böyle hemne ahkam keisyolar bebek gayet sağlıklı. 10 gün sonra zeka testi yaparız durum negatif çıkarsa biz sonlandırıs demiş

X