Nöbetçi Muhabbetçi

ben geldim ula ..
abooo yine para harcadım iimi:KK1:
ne zamandır almak istediğim siyah kısa montlardan bi tanesi çok hoşuma gitti indirimdeydi aldım gitti valla :KK1:
trendyoldan eteklerim geldi ikisi de harika tam istediğim gibi en yakın zamanda resim çekeceğim sizlere inş. :KK1:
eteğin üzerine hırka almak istiyordum onu da buldum tam istediğim gibi ,etekleri de yanımda götürdüm mağazanın kabininde denedim böylece :KK1:
düşük bel olsun istiyordum o yüzden özellikel büyük beden aldımki düşük bel dursun diye belim ince olduğu için düşük bel etek çok güzel duruyor üzerimde :KK34:
neyse etekleri giydim hırkayı da denedim üzerime ohh mis gibi :KK60:
bu arada ben iice zayıflamışım ula 36 beden büyük geliyor iimi:KK53:
bu ara düzensizdi yeme işim hemen vermişim şaştım kaldım daha küçüğü yokmu dedim elemana ,yok daha küçüğü dedi gülerek :KK52:
neyse haftasonu yemekleri zımbalayacağım nasıl olsa :KK1:
ay yoruldum acıktım :KK1:
işin garibi tek dükkanda bir saat geçirmişim farkına varamadım döner alacaktım alamadım simite talim :KK60:

Selam kzılar. Deloş güle güle giy aldıklarını. Her gün bişey alıyon bu kadra şeyi nerde saklıyon:44:

Selam kzılar. Deloş güle güle giy aldıklarını. Her gün bişey alıyon bu kadra şeyi nerde saklıyon:44:

sağol ...ay sorma :KK1:evde yer kalmadı gardrop dopdolu :KK1:
daha bu sezon giymediğim bir sürü şey var ama bundan sonra almam artık aklımdakilerin hepsini aldım çünkü :KK1:
o kadar olsun cadu boşamı çalışıyoruz valla herşey gençlikteyken oluyor :KK34:

sağol ...ay sorma :KK1:evde yer kalmadı gardrop dopdolu :KK1:
Daha bu sezon giymediğim bir sürü şey var ama bundan sonra almam artık aklımdakilerin hepsini aldım çünkü :KK1:
O kadar olsun cadu boşamı çalışıyoruz valla herşey gençlikteyken oluyor :KK34:

bu ay kredi kartım 595 lira geldi. O yüzden ben alma işine biraz ara verdim. Kıyafeti sezon sonu gibi düşünüyom. Eve biraz bişeyler alayım diyom. Süs eşyası tablo falan. Ayrıca birikimede başlayacam inşallah

bu ay kredi kartım 595 lira geldi. O yüzden ben alma işine biraz ara verdim. Kıyafeti sezon sonu gibi düşünüyom. Eve biraz bişeyler alayım diyom. Süs eşyası tablo falan. Ayrıca birikimede başlayacam inşallah

valla benim giyime aylık 50 tlden fazla gitmiyor ,her gün gib igeliyor sana ama değil ,iki haftada bir bişey alırım ,mont ekstra oldu normalde aldıklarım 5er 10 ar tl o yüzden dokunmuyor yani:KK34:
bizim bu ay 300 tl ekstramız vardı altın aldık turla gezmeye gideceğiz vs.onun dışında market + kendi özel harcamam 200 tl o kadar :KK1:
yap tabi birikim biz şuan zaten birikim yapıyoruz ama borçlar bitsin paso gezeceğiz nasılsa ev araba olmuş olacak inş. ver elini paris sonra da :KK1:
zaten görümcem hollandada onun yanına gideriz gezdiriri bizi :KK1:
çok fenayım çok :KK60:

canım bu devirde biriktirebilirsen bravo derim..:KK49:

valla benim giyime aylık 50 tlden fazla gitmiyor ,her gün gib igeliyor sana ama değil ,iki haftada bir bişey alırım ,mont ekstra oldu normalde aldıklarım 5er 10 ar tl o yüzden dokunmuyor yani:KK34:
bizim bu ay 300 tl ekstramız vardı altın aldık turla gezmeye gideceğiz vs.onun dışında market + kendi özel harcamam 200 tl o kadar :KK1:
yap tabi birikim biz şuan zaten birikim yapıyoruz ama borçlar bitsin paso gezeceğiz nasılsa ev araba olmuş olacak inş. ver elini paris sonra da :KK1:
zaten görümcem hollandada onun yanına gideriz gezdiriri bizi :KK1:
çok fenayım çok :KK60:

market çok az tutmuş canım yav..60 lira falan her hafta sonu markette harcıyoruz..içme suyu 7 tane ayda..42 lira su..70 de hafta içi harcansa280 lira oğlanınmaması dahil..600 tutuyo galiba suda dahil mutfak+mama:44:

elektirik sıvak su +evi ısıtma+genel -270 kış ayı için..su 60,,tüp 65 ayda 1 tane..oğlanın bezleri..100

kaç yaptı bizim aylık masraf..gezma falan yok gezmiyoruz zaten..kıyafet falanda yok..:KK52::KK52::KK52::KK52:

pazarı unuttum kızlar bazen haftada 25 bazen 30 ......110 diyelim aylık....:KK52:

market çok az tutmuş canım yav..60 lira falan her hafta sonu markette harcıyoruz..içme suyu 7 tane ayda..42 lira su..70 de hafta içi harcansa280 lira oğlanınmaması dahil..600 tutuyo galiba suda dahil mutfak+mama:44:
elektirik sıvak su +evi ısıtma+genel -270 kış ayı için..su 60,,tüp 65 ayda 1 tane..oğlanın bezleri..100

eşimde de var bi 150 filan ama biz zaten çok almıyoruz ,yani kredi kartımız toplamda eşim ve ben 500 tl ancak oluyor çok olsa :KK34:
ama arabayı sattık da ondan :KK34:
araba varken kredi kartı 1000 den aşağı gelmiyordu :KK34:
her haftasonu yemeklerde brunchlarda ankara civarında gezmelerde sürtüyordum :KK34:
arabanın bakımı benzini derken kredi kartları şişiyordu ,şimdi onlar olmayınca bayağı rahatladık çok şükür
bizim burda kantin var market gibi piyasanın yarı fiyatı ordan alıyorum ben herşeyi genelde ,
bi aldığımız malzeme bize 2 hafta gidiyor ,
nakit olarak aldığımız da oluyor ,
mesela her hafta mutlaka balık yeriz ,
pazara giderz taze meyve almak için..
elektirk ufo da yakıyorum akşamları 70 tl geliyor ,
su 40 tl,
doğalgaz sadece akşamları yakıyorum ayda 75-100 arası,
iki cep tel 50 tl,internet +ev telefonu 50 tl ,kira 700 ..
ev kredisi toplamda 2250 + 1 sene 500 =2750 tl
aboo kaç lira oldu ula :KK60:
şimdilik ii gidiyor :nazar:

Son düzenleme:
vala crypticcim. (kız senin adını cımlı cimli yazmak ne zor) çok paralar ayırmayacam 100-200 o civarda. Yağmasada damlasın

siz ev kredisi ödüyodunuz demi:44:

canım cry de ksaca diğer hatunlar öyle diyo..çalışsam 100 lira ayırırdım herhalde..

X