- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
slm kızlarrrr3:
hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlarrrr3:
mandişimm
ayın sonunda yapsam çokmu geç olur
maaşımı o zaman alıyorumda..
olur kuzum olur sadece not düşelim listeye diye sordum kuzum teşekkürler
Selam kzılar. Deloş güle güle giy aldıklarını. Her gün bişey alıyon bu kadra şeyi nerde saklıyon:44:
sağol ...ay sorma evde yer kalmadı gardrop dopdolu
Daha bu sezon giymediğim bir sürü şey var ama bundan sonra almam artık aklımdakilerin hepsini aldım çünkü
O kadar olsun cadu boşamı çalışıyoruz valla herşey gençlikteyken oluyor
bu ay kredi kartım 595 lira geldi. O yüzden ben alma işine biraz ara verdim. Kıyafeti sezon sonu gibi düşünüyom. Eve biraz bişeyler alayım diyom. Süs eşyası tablo falan. Ayrıca birikimede başlayacam inşallah
bu ay kredi kartım 595 lira geldi. O yüzden ben alma işine biraz ara verdim. Kıyafeti sezon sonu gibi düşünüyom. Eve biraz bişeyler alayım diyom. Süs eşyası tablo falan. Ayrıca birikimede başlayacam inşallah
canım bu devirde biriktirebilirsen bravo derim..
valla benim giyime aylık 50 tlden fazla gitmiyor ,her gün gib igeliyor sana ama değil ,iki haftada bir bişey alırım ,mont ekstra oldu normalde aldıklarım 5er 10 ar tl o yüzden dokunmuyor yani
bizim bu ay 300 tl ekstramız vardı altın aldık turla gezmeye gideceğiz vs.onun dışında market + kendi özel harcamam 200 tl o kadar
yap tabi birikim biz şuan zaten birikim yapıyoruz ama borçlar bitsin paso gezeceğiz nasılsa ev araba olmuş olacak inş. ver elini paris sonra da
zaten görümcem hollandada onun yanına gideriz gezdiriri bizi
çok fenayım çok
vala crypticcim. (kız senin adını cımlı cimli yazmak ne zor) çok paralar ayırmayacam 100-200 o civarda. Yağmasada damlasıncanım bu devirde biriktirebilirsen bravo derim..
hg..biz biriktiriyoruz :26:
market çok az tutmuş canım yav..60 lira falan her hafta sonu markette harcıyoruz..içme suyu 7 tane ayda..42 lira su..70 de hafta içi harcansa280 lira oğlanınmaması dahil..600 tutuyo galiba suda dahil mutfak+mama:44:
elektirik sıvak su +evi ısıtma+genel -270 kış ayı için..su 60,,tüp 65 ayda 1 tane..oğlanın bezleri..100
vala crypticcim. (kız senin adını cımlı cimli yazmak ne zor) çok paralar ayırmayacam 100-200 o civarda. Yağmasada damlasın
siz ev kredisi ödüyodunuz demi:44: