• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noa yı kim tavsiye etti?berbatmış kolonya gibi

sağol canım bi bakayım. vanilya baharatlısı var mı? çiçek pek kullanmıyorum.

noa pearl ve noa fleur diye iki farklı ürünü daha var

en iyisi klasik noa diyorlar

bu arada dp deki noa içinde orjinaliyle aynı dediklerini okumuştum

o kadar para vermeye gerek yok diyorlar bi dene istersenyerimseniben

ben çoğu açık parfümcüde noa yı denedim, en beğendiklerim (bakın orijinaline yakın demiyorum, orijinalini bilmiyorum çünkü) dp dekiydi sansiroyu da bulabilirseniz öneririm ama önermeyeceklerim bargello ve carino dur

aynen ben de çok güzel diye duydum hep. ama ben beğenmedim. belki de açık parfüm de kokladım ondandır. sarışınlara gidiyor dediler sarışınım olmadı

Zevk meselesi.
ben cok begenerek kullaniyorum,kullandigim zamanda begenir herkes
hafif, yaza giden bi kokusu var
ama noa klasik disinda baska noa versiyonlarda var
siz onlardan birini mi aldiniz acaba?
cünkü benim kullandigim kokunun kolonyayla alakasi yok
o yüzden cok sasirdim

hafif pudramsı bi koku tabiki buram buram kokmuyor
bunu bilerek almıssındır heralde..

zevkler tartşılmaz ama berbatmış kolonya gibi de demene gerek yoktu hatta konu bile açman saçma herhangi bi başlık altında bunu söyleyebilirdin...

slm kızlaaaarrr,
aranıza yeni katıldım bu siteye bayılıyorummmm opuyorumnanaktan
noa çok güzel bi parfüm herkesin herzaman kullanabileceği bi koku bencede, ama tabiki zevkler farklı olabiliyor..en hafif ve kalıcı kokulardan biri bana göre

herkesin zevki farklıyken böyle bir başlık açmak pek doğru gelmiyor.herhangi bi başlık altına yazılabilcek bir yorum,en azından deneyip begenmediğiniz parfümler adı altında bi topik açsanız ya da parfümün adına daha hoş olabilirdi.beğenmemiş olabilirsiniz zevkinize saygı duyarım...

nightmare e katılıyorum.
ona bakarsanız burdan yazıp gidiyorum deniyorum bi parfümü olmuyor, bana yakışmıyor ama şunu kim tavsiye etti yok böyle yok şöyle yapmıyorum.
bunu bir tek değil bir sürü insan yaşıyordur eminim.

Back