noa en popüler parfümlerden biridir, saf masum temiz bi kokudur
senin tenine uymadıysa cacharelin ne günahı var
normal yorumlar için teşekkürler de bazıları cacharelin satış müdürü gibi konuşmuş mirmirmirmirbeğenmek zorundamıyım..almadım zaten..temiz,masum bir kokusu var da ne demek oluyor yahu? bana tavsiye eden kişilerden birinin karakterine bakarsak dedikodu gibi olmasın ne temizlik var ne masumluk tövbe estağfurulaahhh..parfümle saflık,temizlik oluyosa gitsin bunun gibiler noa sıksın adam kandırsın o zaman..sizler iyi doğru insanlarsınız lafım yok ama parfüme böyle şeyler yüklemeyin canım..
ağır kokuları hiç sevmem şimdi ben saf temiz masumum diye bunumu alacam bana kolonya gibi geldi yoksa tenimde kötü durmadı methedilen gibi değil bariz kolonya..yemek olsa damak zevkime uymadı diyecem o derece..
mesela body shoptaki eski mavi bir koku vardı çok hafif hemde ucuz..onu bulsam alırdım..
bu sözleri demek aynı amaçla da olsa uslup olarak birbirinden çok farklıBugün noa testi yaptırdım iğrenç bir kokuydu tıpkı johnson's baby kolonya serisi gibi kokuyor..kimse beğenmedi
beğenmedim kullanayacağım benim gibi düşünen kç kişide var..bend ekötü durmadı sadece kolonya gibi çok hafif ama güzle değil..zorlamı beğeneceğim..daha dün foruma üye olup benim tavsiye üzerine foruma üye olduğum konusunda hkam kesen kişi, yazdığım yazıların da anlamını kavrayamadan boş konuşmuş.
artık anladımki meslek kısmına yazıların yazıların çoğu gerçeği yansıtmıyor .çakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?