hiç anlayamamışsın yazdıklarımı parfümü kullanan kişilere demedim masum die tabiki, şimdi bloody mary bu parfümü sıksa masum mu olacak hayır
parfüm bebek kokusu gibi bunu çoğu kişi bilir ve söyler, şekerli veya baharatlı değil bu yüzden böyle adı anılır, çoğu yere bak istersen hafif, temiz bir koku diye geçer
masumluğundan kasıt seksi,iç bayan bir koku olmaması
masum insanların kullanma gerekliliği de nerden çıktı hem kim ne isterse onu kullanır ağır kokuları sevmiyorsan noa dışında br sürü hafif parfüm var davidoff echo var, nina ricci nina var vb. vb.
sana illa noa al diye yaptırımda bulundular sanırım
senin tenine uymamış kötü olmuş olabilir, şans her parfüm herkese uyar diye bi kural yok, ee zaten bu kadar sevilen bi parfümü kimse senin teninde beğenmediyse bunun başka bi açıklaması yok dimi?
ama sana iyilik yapan beğendiği parfümü tavsiye eden her kimse bu dille anlatman kötü
bende jadore u beğenmem dünyanın en çok satılan 3. parfümüymüş, kullanıp sevenlere hele ki bana tavsiye edenlere böyle çıkışmadım hiç bir zaman
beğenmedim demekle
Bugün noa testi yaptırdım iğrenç bir kokuydu tıpkı johnson's baby kolonya serisi gibi kokuyor..kimse beğenmedi
bu sözleri demek aynı amaçla da olsa uslup olarak birbirinden çok farklı
sen başka güzel, hafif bi parfüme geç tenine noa gidenler noa kullansın