• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noa yı kim tavsiye etti?berbatmış kolonya gibi

o biraz zevk meselesi biraz da parfümün tene uyumuyla alakalı
ben şu an noa yı kullanıyorum çok da memnunum bana da yakışıyor biliyorum

her parfüm her insana olmuyor malesef ben de burada yazılanlara bakıp gidip hypnotic poison denemiştim ama hem beğenmedim hem yakışmadı hem de berbat bir baş ağrısı yaptı.

johnsons baby kolonyası na benzettiysen ve iğrenç diyorsan bence daha ağır şeyler denemelisin

ayrıca şunu da anladım ki parfüm tavsiyeyle kesinlikle olmuyor herkesin tenine uyan doğru parfümü ancak deneyerek bulabileceğini düşünüyorum

zevk meselesi işte.ben limon kolonyası severim sen tütün..kendi zevkine göre almalısın.

öneriyle almasaydın sende ben asla biri önerdi diye denemeden almam önce testerini denerim sonra alırım sonuçta herkesin koku anlayışı farklı kimisi baharatlı kokuları sever kimisi çiçek yani kimside aromatik yani:1closedeyes:

ben de yıllardır kullanıyorum yolda çevirip adını
soranların sayısını hatırlamıyorum
herkese yakışmaz noa
temiz masum bi kokusu var
daha ağır ve kadınsı parjüm arayışındaysan
yanlış seçim tabi.

yaklaşık 8-9 senedir noa dan başka parfüm kullanmıyorum. harika bi koku. kaç kişi yolda çarşıda durdurup adını sordu. ama herkesin tenine giden bi koku değil. süper ötesi bi parfüm asla değiştirmembayanssulusmile

Tenim parfümlere çok yatkın demişsin öyle bir kaide yok. Her parfüm her tende aynı kokmaz.

noa en popüler parfümlerden biridir, saf masum temiz bi kokudur

senin tenine uymadıysa cacharelin ne günahı var

noa en popüler parfümlerden biridir, saf masum temiz bi kokudur

senin tenine uymadıysa cacharelin ne günahı var

:)) aynen katılıyorum cacharelin ne günahı var , hem sen git sadece tavsiyeyle parfüm al denemeden etmeden dimi ama , sonrada beğenme suç at ne güzel iş .

noa en sevdiğim parfümlerden biridir , tabii zevk meselesi ama bu şekildede itham edilmez , diğer insanların zevklerine laf edilmiş oluyo böylece ...

normal yorumlar için teşekkürler de bazıları cacharelin satış müdürü gibi konuşmuş mirmirmirmirbeğenmek zorundamıyım..almadım zaten..temiz,masum bir kokusu var da ne demek oluyor yahu? bana tavsiye eden kişilerden birinin karakterine bakarsak dedikodu gibi olmasın ne temizlik var ne masumluk tövbe estağfurulaahhh..parfümle saflık,temizlik oluyosa gitsin bunun gibiler noa sıksın adam kandırsın o zaman..sizler iyi doğru insanlarsınız lafım yok ama parfüme böyle şeyler yüklemeyin canım..

ağır kokuları hiç sevmem şimdi ben saf temiz masumum diye bunumu alacam bana kolonya gibi geldi yoksa tenimde kötü durmadı methedilen gibi değil bariz kolonya..yemek olsa damak zevkime uymadı diyecem o derece..

mesela body shoptaki eski mavi bir koku vardı çok hafif hemde ucuz..onu bulsam alırdım..

normal yorumlar için teşekkürler de bazıları cacharelin satış müdürü gibi konuşmuş mirmirmirmirbeğenmek zorundamıyım..almadım zaten..temiz,masum bir kokusu var da ne demek oluyor yahu? bana tavsiye eden kişilerden birinin karakterine bakarsak dedikodu gibi olmasın ne temizlik var ne masumluk tövbe estağfurulaahhh..parfümle saflık,temizlik oluyosa gitsin bunun gibiler noa sıksın adam kandırsın o zaman..sizler iyi doğru insanlarsınız lafım yok ama parfüme böyle şeyler yüklemeyin canım..

ağır kokuları hiç sevmem şimdi ben saf temiz masumum diye bunumu alacam bana kolonya gibi geldi yoksa tenimde kötü durmadı methedilen gibi değil bariz kolonya..yemek olsa damak zevkime uymadı diyecem o derece..

mesela body shoptaki eski mavi bir koku vardı çok hafif hemde ucuz..onu bulsam alırdım..

bence sen body shoptaki parfümü al, madem memnunsun öyleyse hiç uğraşma başka kokularla,

bu işaretlediğim yerde de sanırım anlatılanı anlamamışsın, orada kastedilen parfümün insanlara saflık temizlik yüklediği değil, kokunun insandaki izlenimiydi.
yoksa yıkanmaz, kirlendikçe parfüm sıkardık.
noa yı kim önerdiyse beğenmediğini ona uygun bir dille anlatırsan daha hoş olur, zira -sen gibi- tavsiyeler üzerine bu forumlara girip, noayı beğenebilecek birisi artık bu konuyu gördüğünde içeriğe bile bakmadan önyargıya sahip olacak.

hiç anlayamamışsın yazdıklarımı parfümü kullanan kişilere demedim masum die tabiki, şimdi bloody mary bu parfümü sıksa masum mu olacak hayır

parfüm bebek kokusu gibi bunu çoğu kişi bilir ve söyler, şekerli veya baharatlı değil bu yüzden böyle adı anılır, çoğu yere bak istersen hafif, temiz bir koku diye geçer

masumluğundan kasıt seksi,iç bayan bir koku olmaması

masum insanların kullanma gerekliliği de nerden çıktı hem kim ne isterse onu kullanır ağır kokuları sevmiyorsan noa dışında br sürü hafif parfüm var davidoff echo var, nina ricci nina var vb. vb.

sana illa noa al diye yaptırımda bulundular sanırım

senin tenine uymamış kötü olmuş olabilir, şans her parfüm herkese uyar diye bi kural yok, ee zaten bu kadar sevilen bi parfümü kimse senin teninde beğenmediyse bunun başka bi açıklaması yok dimi?

ama sana iyilik yapan beğendiği parfümü tavsiye eden her kimse bu dille anlatman kötü

bende jadore u beğenmem dünyanın en çok satılan 3. parfümüymüş, kullanıp sevenlere hele ki bana tavsiye edenlere böyle çıkışmadım hiç bir zaman

beğenmedim demekle
Bugün noa testi yaptırdım iğrenç bir kokuydu tıpkı johnson's baby kolonya serisi gibi kokuyor..kimse beğenmedi
bu sözleri demek aynı amaçla da olsa uslup olarak birbirinden çok farklı

sen başka güzel, hafif bi parfüme geç tenine noa gidenler noa kullansın

Son düzenleyen: Moderatör:
beğenmedim kullanayacağım benim gibi düşünen kç kişide var..bend ekötü durmadı sadece kolonya gibi çok hafif ama güzle değil..zorlamı beğeneceğim..daha dün foruma üye olup benim tavsiye üzerine foruma üye olduğum konusunda hkam kesen kişi, yazdığım yazıların da anlamını kavrayamadan boş konuşmuş.

artık anladımki meslek kısmına yazıların yazıların çoğu gerçeği yansıtmıyor .çakma ;)

beğenmedim kullanayacağım benim gibi düşünen kç kişide var..bend ekötü durmadı sadece kolonya gibi çok hafif ama güzle değil..zorlamı beğeneceğim..daha dün foruma üye olup benim tavsiye üzerine foruma üye olduğum konusunda hkam kesen kişi, yazdığım yazıların da anlamını kavrayamadan boş konuşmuş.

artık anladımki meslek kısmına yazıların yazıların çoğu gerçeği yansıtmıyor .çakma ;)

sana zorla beğendirecek değiliz tabiki

ama yazdıkların ucu açık cümleler uslubuna biraz dikkat edersen sevinirim:1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
kullanmayacaksan bana hediye edebilirsin bayanssulusmile
bayılıyorun noa ya herkesin zevki farklı herkes aynı kokuyu beğense çeşit çeşit parfüm olmazdı

Back