noa nın hangi rengi güzel

brangelina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
372
3
96
İstanbul
slm arkdşlar bende aranıza yeni katılanlardanım..ama çok uzun zamandır girip okuyordum..benim gibi parfüm delilerini bulduğum için çok mutluyum :)) noa almak istiyorum ama hangi rengi daha güzel daha kalıcı..kullananlar paylaşabilirmi pls?

ben beyazını kullanmıştım yıllar önce çok beğenmiştim ama şu an çok net hatırlamıyorum kokuyu.

evt beyazı çok hoş ama sanırım fazla bilindik..eflatunu nasıl acaba?? sanırım diğer çeşitleride beyazı kadar hoştur..çok taze bi koku beyazı diğerlerinide deneyip bu yaz için birini kullanacağım

slm bende aranıza yeni katıldım.bu başlığı görünce hemen atladım noa çok severek kullandığım hafif kremsi bi koku.d&pden almaya karar verdim.d&p nin noasını tavsiye eder misiniz kızlar kalıcı mı nasıl?

noa hangi açık parfümcüdeki daha güzel kızlar kullananlar yazarmı.. yaz için bolca sıkıp kullanmak istiyorum ve yaza uygun hafif ama kalıcı kullandığınız başka neler var??

ben daha önce bargellodan noa aldım, bi şişe bitirdim, aradan uzun zaman geçti sansirodan aldım daha yeni.

bargellonun alkolü daha yoğun geliyor ilk sıkıldığında tavsiye etmiyorum, sansironunkini daha kalıcı ve güzel buldum, 4-5 saat tende kalabiliyor.

ayrıca d&pden ya da diğer markalardan kullanan varsa tavsiyeleri alabiliriz.

şuan noa kullanıorum otururken bile gidip kokluyorum orjinal almadm d&pden kullanıorum sevgilim bayılıoooo miss gibiii bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…