- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
- 43
- Konu Sahibi moonlight_sonata
-
Hiç sorma canim yaa bi anda yuklemis oldum fark edemedim ama saclar masali ewt neyse bibkez yapilan yorumda silinemiyor zatenhep kuaför salonunda çekilmiş resimler neden se pek inandırıcı gelmiyor bana kuaför eli değmiş gibi saçlar ve maşa yapılmış yani özellikle en baştaki resim bunu bariz bir şekilde açıklıyor..
kızlar maşa değil bnce , kendi saçlarımdan biliyorum gerçekten kıvırcıklaştı ve maşa gbi duruyor.maşa oldugu belli
öncesiyle bir fark var mı arasındaBende dün itibariyle başladım bıktım şampuanın, saç kreminin saçıma verdiği zarardan...
Maalesef son verdim şampuana döndüm saçım çok ağırlaştı normalde 3 güne bir yağlanirdi şimdi yıkadığım andan sonra yağlı gibi oldu belki zamanla gecerdi bilmiyorum ama ben devam edemedim.öncesiyle bir fark var mı arasında
No poo ya başlamayı düşünürken internette gördüğüm bir yorum bitirdi o düşüncelerimi . 1 yıl boyunca kullanan birisi yazmış saçlarım yandı kullanmayın ayrıca saçı yüksek bazik bi maddeyle yıkamak çok tehlikeli ve sirkeyle asitlik bazik eşitlenmesi yapmaz felan demiş. Zeytinyağlı sabun kullanmayı düşünüyorum şimdide araştırıcam birazMaalesef son verdim şampuana döndüm saçım çok ağırlaştı normalde 3 güne bir yağlanirdi şimdi yıkadığım andan sonra yağlı gibi oldu belki zamanla gecerdi bilmiyorum ama ben devam edemedim.
merhaba kullsnıor musunuz hals peki epey zsmsn gecmisaynen cnmbenim bende ilk başta şaşırdım karbonata,araştırdım baktım herkes memnun kalmış sonuçtan, bende deneyeyim dedim ve denedim,yalnız karbonatı fazla koyarsan sertleştiriyor saçları dikkat et,ben küçük su şişesine birbuçuk bardaklık su koyup,bir çorba kaşığı karbonatı ekledim
bende kocaman öptüm bitanem
merhaba kullsnıor musunuz hals peki epey zsmsn gecmis
tesekkur ederm cnm cvp verdıgn ıcın.Uzun bir süre kullanmıştım saçlarımı mahvetti resmen kuruttu kırdı saçlarımızor toparladım saçlarımı daha snra ,
kullanmanızı tavsiye etmem bana hiç iyi gelmedi ...
karbonat dediğiniz sey marketlerde satılan hamur kabartma tozu mu oluyor acaba? :26:
dalin sertleştiriyor saçları evet..Şampuanı bi türlü bırakamıyorum bu yöntem işe yarar mı acaba ?
Merak ettim
Daline geçmiştim daha az zararlı diye saçım sertleşti iyi temizlemedi sanki bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?