Şampuan ve Saç Kremleri No poo şampuansız saç yıkama

hep kuaför salonunda çekilmiş resimler neden se pek inandırıcı gelmiyor bana kuaför eli değmiş gibi saçlar ve maşa yapılmış yani özellikle en baştaki resim bunu bariz bir şekilde açıklıyor..
Hiç sorma canim yaa bi anda yuklemis oldum fark edemedim ama saclar masali ewt neyse bibkez yapilan yorumda silinemiyor zaten

Arkadaşlar inanılmaz kuru ve uçları mısır püskülü gibi saçlarım var çok da kısa omzumun yukarısında. Bugün uyguladım no poo'yu. Sanırım karbonatı iyi durulayamadım birazcık sertlik hissediyorum tepemde sadece. Mısır püskülü saçlarım mısır püskülü gibi durmuyor daha iyi duruyor tiftik tiftik görüntü yok. Sinemaki uyguladığım için ve şampuan değiştirdiğim için(paraben içermeyen uzatma etkili bir şampuana geçmiştim) dökülmem vardı ama bugün toplasanız beş tel saçım döküldü. Ben iyi hissettim. Sadece biraz daha durulamam gerekiyor. Bu gece maya maskesi yapacağım bakalım karbonat temizleyecek mi. Eğer güzel bir sonuç alırsam sizleri bilgilendiririm

benim saçlarım çok çabuk yağlanırdı. neredeyse her gün yıka ihtiyacı hissederdim.
yaklaşık bir aydır daha az şampuan kullanarak daha az sıklıkta yıkamaya çalışıyordum.
bir de kurutma makinası kullanmıyorum.
bir kaç hafta önce bu no-poo olayını öğrendim.
haftada bir defa çok az şampuanla yıkıyordum.
inanın artık şampuan sürme ihtyacı bile duymuyorum.
bugün de karbonat ve sirkeyle yıkadım.
daha hızı uzuyor saçlarım daha parlak
sadece suyla yıkamayı düşünüyorum bundan sonra
bu arada saçlarımda röfle var. tararken bi sıkıntı çekmiyorum, dökülmede yok denecek kadar az
diplerden bebiş saçlarımın çıktığını biraz uzadığını farkediyorum.

Bir süredir uyguladığım yöntemdi ki birkaç hafta öncesine kadar. Üşengeçlikten bıttım sabununa geçiş yaptım. Şampuan yine yok. Zannediyorum dönmem de tekrar şampuana.

Tavsiye edebileceğim bir yöntem nopoo. Benim gibi tembel kimseler için bıttım sabunu da yeterince iyi. Şampuansız günlere devam.

Ben de bir haftadan uzun zaman oldu başlayalı. Ama bitlendi diyen var ya sacim da çok uzun şu ana kadar çok memnunum. Aklıma takılan tek şey bitlenir mi acaba sorusu bir kişi de öyle söylemiş. Bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

bende saç dökülmesinden ve matlığından şikayetçiydim bir süredir Bugün yeni şampuan almıştım. Dediğinizi bir zaman yapmayı düşünüyorum inşallah teşekkürler

Maalesef son verdim şampuana döndüm saçım çok ağırlaştı normalde 3 güne bir yağlanirdi şimdi yıkadığım andan sonra yağlı gibi oldu belki zamanla gecerdi bilmiyorum ama ben devam edemedim.
No poo ya başlamayı düşünürken internette gördüğüm bir yorum bitirdi o düşüncelerimi . 1 yıl boyunca kullanan birisi yazmış saçlarım yandı kullanmayın ayrıca saçı yüksek bazik bi maddeyle yıkamak çok tehlikeli ve sirkeyle asitlik bazik eşitlenmesi yapmaz felan demiş. Zeytinyağlı sabun kullanmayı düşünüyorum şimdide araştırıcam biraz

merhaba kullsnıor musunuz hals peki epey zsmsn gecmis

Şampuanı bi türlü bırakamıyorum bu yöntem işe yarar mı acaba ?
Merak ettim
Daline geçmiştim daha az zararlı diye saçım sertleşti iyi temizlemedi sanki bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…