- Konu Sahibi moonlight_sonata
-
Merhabalar bende bu sabah sacimi karbonatla yikadim. Durularken sertlesme oldu ama oyle kazik gibi olma durumu yok. Ardindan sirkeli suyu sac boylarima uygulayip biraz bekledikten sonra tekrar duruladim ve kuruttum. Sanki biraz zor kurudu gibime geldi ama sonuc; goruntu olarak hic bir sikinti yok gayet temiz gozukuyor saclarim :) Kafami karistiran tek nokta forumun baska bir yerinde sacinin dokuldugunden bahsedenler olmus. Ben sampuanla yikarken de elime dokulen saclarim dolanirdi yani bu sabahta ayni sekilde oldu fazladan bir dokulme farketmedim yada dokulduysede gormedim. O yuzden bir muddet denemek istiyorum ama karbonatin dozunu kacirmamak sartiyla. Cunku daha iyi temizlesin diye daha fazla karbonat kullandiysaniz ve bir de iyi durulanmadiysa zarari olmustur diye dusunuyorum. No poo da amac saci sadece suyla yikamak oldugu icin karbonatin zamanla azaltilmasi gerekiyor bu gecis asamasi diye bahsettigimiz donemde. Ben bundan sonraki yikamalarimda karbonat oranini yavas yavas indirerek 9. yikamamda suya donmeyi dusunuyorum. Cunku baslangic olarak haftada 3 kere sac yikayipta 3unde de tam tatli kasigi karbon kullanmak saci deriyi yipratir diye dusunuyorum. Mesela 2 aylik bi surec olsa ve ne kadar azaltsanizda karbonati bu saci karbonata alistirmak olur bence. Benim amacim suya gecis suresini en az karbonatla en kisa surede tamamlamak. Bilmiyorum kendimi ifade edebildim mi ama uyguladikca gelismeleri yazacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?