nllere yakndan baknca

winona ryder 'ı çok beğenirim ama bunu qörüncede eklemeden edemedim :)

6dyhyw.jpg

2icb2ao.jpg

abla pala olma yolunda ilerliyo:smiley-cool:ustura lazım yakında onagamyoncuiremsu
salmış çayıra mevlam kayıra ne güzel valla-tatlicadiarzu-:lepi:

cindi craword bile bu haldeyken sibel cani hülya avsari cok merak ediyorum bikinili halleriyle yakindan..göbeklerini falan ...hani hep kendilerini övüyorlarya..kaymak gibiyim hala..diye...:roflol:.

bunlarda ne varkı yarım yamalak oje modası var kadını kolu yanmış dığerı yaşlılıktan sarkmış tırnak yeme zaten hastalık elınde olan bısey değilki sivilde herkeste olanbılır bı cilt sorunu bırının ayağı yamulmuş uçukta çıkar ne varkı bunlarda insanlar sonucta

bazısı normal yani olabilecek şeyler insanlık hali ama o pis olan ünlüler ıyy midem bulandıı akannehir:bbo:

Beyonce :)Senden hiç beklemezdim o kollar ne tınaklar kaydirigubbakcemile3 pis seni kaydirigubbakcemile3

Rihanna o kulak ne nan :roflol:iğrenç :)bu fotograflar montajmı ya böyle bişi olamaz :roflol:

çok net görünüomu bilmiorum ama bi dönem kulağındaki kirlerle tanıtıma katılan victorianın kulakları epeyce konuşulmuştu...

ığğğğ kalıp bağlamış öğğğğğğ kafamçokkarıştı bu yaşta böyleyse yaşlanınca nasıl olur kaydirigubbakcemile3

yani makinayı kulaklarının içine sokmuşlar resmen ya
iğrenç
bu kadar da kusur aranmazki
biraz daha soksalar orta kulak iltihabı var mı yok mu söyliycez
diğer vücut problemleri için ben de bi gariplik göremedim
gayet normal kart postal değil bu hareket halindeyken vucut şekilden şekile girer göbek de pırtlar herşey olur
ama şu palaya ben de diycek bişe bulamadımkaydirigubbakcemile3

iyy midem kalkdi ya
tamm selülütdi baska bisidi ok de
o kulak pislikleri ne be kardesim hic mi elin kulagina gitmiyo
aynaya hicmi bakmiyosunda o pala remzi gibi biyiklarini görmüyosun
pes

bunlarin okadar paralari var..kil tüy sorununa lazer tedavisi ne güne duruyo...benim okadar param olsa hic bir yerimde 1 tüy bile birakmam..demek bunlar bizim yerimizde olsalar ne durumda olacaklar..

Ya kızlar şu vikiyle rihannanın fotoları koymuşunuzda birşey dicem mantıklı olun yani.
1- bu insanlar kulaklarının pis olupta görülebileceğini akıl edemicek kadar aptal değiller...
2- Diyelim ki akıllarına gelmiyor,kendileri mi saçını başını makyajını yapıyor da görmesinler,bunların herbişeyini kuaförler yada ne bileyim yardımcıları yapıyor onlar görmese onunla ilgilenen kişi görür.
3-Kulakların orası öyle pislik tutucak yer değil içi olsa bi derece (ki içinide fotolayamazlar)herneyse onlar bence yaranın kabuk tutmuş hali.

o ne yarabbimm akannehir
biz 2günde bi duş alıp temzliyosak(en az) ünlüler daha çok dikkat etmeli bence sositososito
ama kulağının içine kadar zoom yapılması da çok çirkin
ben en çok bıyıklılara taktım :roflol:

X