nllere yakndan baknca

bence onlar sonucta vücutları ile para kazanan insanlar olunca ve sürekli gözümüzün önünde olunca ister istemez mükemmellik bekliyoruz ama bu gördüklerim tam bir hayal kırıklıgı oldu bende

Bende hayal kırıklığına uğradım...
Çünkü bazı şeyler tam bir fiyasko yani...
ınsan her zaman mükemmel olamaz ama en azından biraz dikkat eder eline ayağına tırnağına bıyığına dişine...Bazıları bakımsızlığın yanında pis geldi gözüme:S

winona ryder 'ı çok beğenirim ama bunu qörüncede eklemeden edemedim :)

6dyhyw.jpg

2icb2ao.jpg

Bende hayal kırıklığına uğradım...
Çünkü bazı şeyler tam bir fiyasko yani...
İnsan her zaman mükemmel olamaz ama en azından biraz dikkat eder eline ayağına tırnağına bıyığına dişine...Bazıları bakımsızlığın yanında pis geldi gözüme:S

katılıyorumm cnmm. Makyajsız falan takılır ama pis olmasınaa ben de şaşırıyorum. Bazılarında sapsarı dişler bıyıklar falan..

hepside birbirinden berbat:umursamaz:
allahtan ünlü olmamışımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

para varsa güzel o bakın bülent ersoya

Ünlü ünsüz farketmez insanın temiz olması gerekiyo:eek:lmaz:

çok net görünüomu bilmiorum ama bi dönem kulağındaki kirlerle tanıtıma katılan victorianın kulakları epeyce konuşulmuştu...

yanlız bizim ünlülerimiz bu kadar eleştirilecek durumda değiller dikkat ederseniz ilk sayfada hep yabancı ünlüler var bizde sayılıdır.sivilce leke normal bence ama o tırnaklar vs.bizim makyaj profesyonellerimiz daha çok herhalde.

Siz acAba böyle değil misiniz ki eleştiriyorsunuz anlamadım yani.Manikür yok nolmuş siz bakın bi var mı ?

bu ne ya birinin bıyığı birinin kulağının pisliği midem kalktı ya hadi selülit melilüt bişi demiorum gayet normal ama o bıyık kulak pisliği hiç hoş deil insan öncelikle temiz olmalı ünlü veya ünsüz hiç fark etmez.

surekli tv onunde bulunan insanlar dikkat etmeli tabi guzeliz diye geciniyorlar ozaman bakcaklar kendilerine

Siz acAba böyle değil misiniz ki eleştiriyorsunuz anlamadım yani.Manikür yok nolmuş siz bakın bi var mı ?

Eleştiri yapabilmemiz için onlardan daha üstün olmamız lazım değil mi? Temizlik konusunda, bakım konusunda daha üstünüz ki yapıyoruz eleştirimizi. Evt şu an manikürlü ellerim, kulaklarım da temiz bıyıklarım da yok, bembeyaz dişlerim de var. Eğer ünlüysen, sürekli göz önündeysen herşeye dikkat edilmeli. Paraları; dış görünüşleriyle, yetenekleriyle kazanıyorlar e bi zahmet kılmış tüymüş bilmem ne bakımına dikkat etsinler. Zor birşey değil bunlar. Burda ne hatunlar var hem ev işi yapıyo, hem iş kadını, hem de kendi temizliğinden, bakımından ödün vermiyolar. Bizler ekran önünde olmasakta bunlara dikkat ediyorsak onlar hayli hayli dikkat etmeli. Herşeyi geçtim bi bayana yakıştırmıyorum ben kıllı pis bakımsız gezmeyi. Tamam hasta olur gerçekten yapacak durumda değildir, tamam derim ama sen davete geliyosun saçın yapılı makyajın var, ama bıyıkların duruyo,kulakların pis ne bu şimdi? Bakım sadece bi kilo makyajla, takılarla, süslü püslü kıyafetlerle olmuyo önce kendin temiz olcaksın.

ya bu insanlar unlu tabiki elestiricez hakaret etmiyoruz.. normalde bir insanın dikkat etmesi gereken seylere onların daha fazla dikkat etmesi gerekiyor onlar unlu herzaman ekran onundeler ve bilerek bu ise girmisler anlamıyorum bu unlu korumacılıgını

X