nllere yakndan baknca

beyonce hakikaten kötü gözüküyor ya ayakları ve bacakları ama kollarındaki tüyler beni çok rahatsız etmedi çünkü çok fazla göze batmıyor adriana da daha fazla ama o bile aldırmamış beyonce hiç aldırmasa da olur zaten koyu tenli çok belli değil ama bacakları nolmuş öyle ya boğmak boğmak selülit uçuğa bende bişi demiyorum hastalıktan ya da başka şeyden çıkabilir onların elleinde değil gıdıkta kötü duruyor ama yaşlı olduğunu görmek istiyor olabilir yaşlılığı da tatmak istiyor olabilir yoksa imkanı varken aldırırdı o ayaklar nolmuş öyle çok kötü gözüküyor tırnaklar da hoş gözükmüyor çıkmış ojeye ise dayanamıyorum moda olsa bile...

ayhh karabiberim yine beni çok güldürdün yhaa boğmak boğmak selülitt :))))
asıl o britneyin göbek + mide si ne öle yhaa. Koyun yutmuş piton gibi.. kabına sığamamış resmen yhaa. Madem bu kadar fazlalığın var kapat o göbeği yhaa.. çok kötü görünüyo bencee çokk..

Ünsüzüm ama bakımlıyım,tek sorun pek kimselerin görmemesi-tatlicadiarzu-

ayhh karabiberim yine beni çok güldürdün yhaa boğmak boğmak selülitt :))))
asıl o britneyin göbek + mide si ne öle yhaa. Koyun yutmuş piton gibi.. kabına sığamamış resmen yhaa. Madem bu kadar fazlalığın var kapat o göbeği yhaa.. çok kötü görünüyo bencee çokk..

:kedi: koyun yutmuş piton kaydirigubbakcemile3 hiç aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile3 di mi kapat görmeyelim ama o göbeğini seviyor anlaşılan çok rahatkaydirigubbakcemile

soyulmuş oje modasımı var yahu :roflol:
İlk defa duyuyorum ne cahill kaldımm amannn :)))
Ben hiç sevmiyorum öyle yarım yamalak kalmış ojeleri :S

soyulmuş oje modasımı var yahu :roflol:
İlk defa duyuyorum ne cahill kaldımm amannn :)))
Ben hiç sevmiyorum öyle yarım yamalak kalmış ojeleri :S

valla bende bilmiyorudum moda olduğunu bi arkadaş yazmış öyle öğrendimkaydirigubbakcemile3 evt olmuyor öyle yarısı çıkmış ojeler tekrar sürmeye vaktin yoksa çıkar temizle tamamen 5 dk tutmaz temizlemek:1ninca:

kizlar siz peki bunu gordunuzmu:roflol:

rihanna-oreille-1.jpg

rihanna-oreille-21.jpg

offf o fotoyu görmek istemiyorum ben :))) bakamıyorum bile. :KK70:
Bu arada ben de hiç ama hiç hoşlanmam yarısı çıkmış ojeyi. Uçları bile bozulduysa rahat edemem. Vaktin yoksa 2 dk da çıkar hemen sür nemlendiricini ellerine çık dışarı. Öle yarım yamalak ojeyle gezmektense..

britney bi moka benzemiyor her zamanki gibi. o ne biçim eller la :mymeka: :sinifsinif:
biri rihannanın adresini bulursa hazır ramazan hayrına bir koli kulak temizleme çıbığı gönderecem piiiis:sinifsinif:

britney bi moka benzemiyor her zamanki gibi. o ne biçim eller la :mymeka: :sinifsinif:
biri rihannanın adresini bulursa hazır ramazan hayrına bir koli kulak temizleme çıbığı gönderecem piiiis:sinifsinif:

bende uzun suredir britney hayranıyımdır ya ama tırnaklarını yiyior o stresli galiba :bbo:
rihannaya nolmuski oyle yaw laelaelaelaelae

onların da insan olduğunu hatırlamış oluyoruz böylece, kimse her an mükemmel olamaz.

insanız 4 4luk olamayız
uzuluyorum aslında unlulere
kamera onundeler dıye hep takıntılı oluyolar
bız bıle az kılo alsak bıyerımız kırıssa takmıyomuyuz
sözün özü insan beşerdir...

X