Arkadas edinemiyorum

Ciddi söyledim ama siz bilirsiniz
Telden yazdığım için sesli harf olmayınca ben okuduğumu anlıyorum herkes anlar sandım :işsiz:
Bu konu anlayıp anlamama konusu değil. Şahsen aşırı karışık kuruşuk yazan insanların konusundan direkt çıkıyorum. Derdinizi anlatıyorsunuz sonuçta, sizi dinleyen sizin için yorum yapan insanlara saygı göstermek düzgün yazmak bu kadar zor olmamalı. Çok detaycısınız ya, keşke birazda bu yönden baksanız. Arkadaşlık ilişkilerinizde de böyle tek taraflı detaycıysanız edinememeniz normal.

Bende mi bir anormallik var bilmiyorum wp grubunda konştğm arkadaslarm var fakat görüşme anlamnda kmseyle görüşmüyorum evlerne gitmek evime çağrmak istemiyorum lise yıllarmda yakın bir arkasm erkek arkdsmla ilşki yaşamştı ikisinide hayatmdan çkarmştm o zman kahrolmştm ama şmdi dönp baknca çocklk aşkıymş öle bir acı yok hiç içmde eşime çok aşık evlendim.. sonra bkaç arkadasm dha oldu birisini evme davt ettm ben mutfkta bşiler hazrlarken buzdolabımı açtı belki öylesine bi hareketti ama beni soğutmasına yetti ve hemen ondanda uzaklaştm.. bir tanesiyle eğlenmeye gittik hesabı bana kitledi bunu yapışı 3. Oldu ilk olsa önemsemezdm 3. Kez yaptı onuda hayatmdan çkarttm.. bir arkadsm oldu evli çocklı bir kadındı evime davet ettm saatlerce bana durumunun çok kötü olduğndan bahsetti sanki yardm etmemi beklyormş gibi oysaki ilk evme gelmesiydı ondanda uzaklaştm.. bir tanesi 40 yaşnda sevglisi var çok garp ilşkleri var hastalk derecrsnde kıskanç ve kızn tüm parasını yiyor krediler çektiriyor bunada yapma dememe rağmen hala yapıyor ve adamı sevmediğini söylüyor diyorm ki anlatmadğı bska bsey var demekki ondanda soğuyorm evme hiç çağrmadm çağrmam yani ben anlamadm ben mi çok lanet bir insanm yoksa insanlar mı garip çok üzülüyorum isterdmki herşeymi anlatablecegm bir arkadasm komşm biri olsun 1 kahve içelm ne bliyim neden böyle oluyo bilmiyorum seçici olmamaya çalşyorum gerçekten dost arkadasa ihtiyacm var yada acaba ben mi çok büyütüyorum bunları 🤔🙄
Dolabi acan kisi muhtemelen rahat davranmak istedigi icin acmistir. Bir tek o konu da haklisiniz diyemem ama digerleri hakli sebepler. Herkesi herseyiyle kabullenmek dogru bir davranis degil ama fazla detayci olunca beyne zarar. Yalniz kalmayayim diye de herkesin herseyini kabul etmek yanlis bana gore. Biz variz burada arkadas ariyorsaniz :)

Bende mi bir anormallik var bilmiyorum wp grubunda konştğm arkadaslarm var fakat görüşme anlamnda kmseyle görüşmüyorum evlerne gitmek evime çağrmak istemiyorum lise yıllarmda yakın bir arkasm erkek arkdsmla ilşki yaşamştı ikisinide hayatmdan çkarmştm o zman kahrolmştm ama şmdi dönp baknca çocklk aşkıymş öle bir acı yok hiç içmde eşime çok aşık evlendim.. sonra bkaç arkadasm dha oldu birisini evme davt ettm ben mutfkta bşiler hazrlarken buzdolabımı açtı belki öylesine bi hareketti ama beni soğutmasına yetti ve hemen ondanda uzaklaştm.. bir tanesiyle eğlenmeye gittik hesabı bana kitledi bunu yapışı 3. Oldu ilk olsa önemsemezdm 3. Kez yaptı onuda hayatmdan çkarttm.. bir arkadsm oldu evli çocklı bir kadındı evime davet ettm saatlerce bana durumunun çok kötü olduğndan bahsetti sanki yardm etmemi beklyormş gibi oysaki ilk evme gelmesiydı ondanda uzaklaştm.. bir tanesi 40 yaşnda sevglisi var çok garp ilşkleri var hastalk derecrsnde kıskanç ve kızn tüm parasını yiyor krediler çektiriyor bunada yapma dememe rağmen hala yapıyor ve adamı sevmediğini söylüyor diyorm ki anlatmadğı bska bsey var demekki ondanda soğuyorm evme hiç çağrmadm çağrmam yani ben anlamadm ben mi çok lanet bir insanm yoksa insanlar mı garip çok üzülüyorum isterdmki herşeymi anlatablecegm bir arkadasm komşm biri olsun 1 kahve içelm ne bliyim neden böyle oluyo bilmiyorum seçici olmamaya çalşyorum gerçekten dost arkadasa ihtiyacm var yada acaba ben mi çok büyütüyorum bunları 🤔🙄
Ben olsam ben de çok rahatsız olurdum buzdolabinin açılmasından konu sahibine hak verdim bu konuda.ayrica kizlar benim başıma ne geldi oğlumun özel ders öğretmeni her hafta derse geldiğinde çocuk odasının yanındaki yatak odasında bulunan ebeveyn banyosuna girmiş,hem de defalarca.cocugum söyledi,ilk başta ihtimal vermedim ama en sonunda yakalandı lavaboda🙄 konuyu sabote etmiş gibi olmayayım ama aklıma geldi anlatmak istedim😅

Bu nasıl bir Türkçe... kelimeleri kısaltması geçtim bir paragraf bu kadar itici, soğuk anlamsız olabilir...

Madem arkadaşınız yok iki kitap okuyun.

Evime ilk kez gelen bir insanın buzdolabımı açmasına ben de bayılmam ya. Çünkü bu hareketi ben de yapmam. Garip.
Dert anlatma ve diğer verdiğiniz örnek için de şöyle düşünüyorum, arkadaşlıkta kıdem önemlidir ve bu zamanla olur. 10 senelik arkadaşımın derdini günlerce dinlerim ama 3 ay önce tanıştığım birine aynı toleransı gösteremem. Bence biri içinize sinmiyorsa tahammül etmeye gerek yok. Kuru kalabalık olur ancak. Belki tanıştıgınız ortamlarla ilgilidir yaşadığınız sorunlar. Sosyal ortamınızı değiştirmeye çalışırsanız bir değişiklik olabilir.

Buzdolabı benimde kırmizi çizgim😂
Dayımın kızı biz küçükken evimize geldiğinde hep eserdi buzdolabını dolablari ve ne bulursa ister yer içer çok rahatti ve ben o günden beri gıcık oluyorum 😂
Birde dolablarda fincan vs bulsa çok güzel deyip alır giderdi.
Ben bu kadar rahatlığı sevmiyorum.

Buzdolabı açma olayında anneniz çok mu sorgulayıcı ayiplayici bir kadın bunu merak ettim.
Çünkü biz bu küçükken çok ayıp öğretildi belki buradan kaynaklanıyor.
Annem başkasının evinde bize hep hanfendi gibi oturmayı öğretti.
Kendi evimizde aşırı özgür başkasının evinde çok uslu çocuklardık.

Çünkü biz bu küçükken çok ayıp öğretildi belki buradan kaynaklanıyor.
Annem başkasının evinde bize hep hanfendi gibi oturmayı öğretti.
Kendi evimizde aşırı özgür başkasının evinde çok uslu çocuklardık.
Ben bide babaannede büyüdüm çalışan annem vardı düşünün dha gerici çocklk geçirdim belkide bu yüzden baskalarnın küçük bir sorun dedği şey bana dağ geliyo ama zamana ayak uydurmak gerek artk normali buysa bu anormal benm insanları hayatımdan hızlı çkarmam bunu değiştirmezsem sanırım hçbr zaman gerçek bir dost sahibi olamayacağım :işsiz:

X