- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
-
- Konu Sahibi evcilkaktus
ay bende aynen canım ya saat 1 de uyandım daha uyuycaktım oyle bı bıtkınlık varkı uzerımde havalardan heralde ya felaket yagmur yagıyo dısarda
aaah ah bız nerde kaybedıoruz biliomusun ayrı şehırlerdeyızolabılır canım yaa.. burdada hva kapalı.. bende bugun dısarı cıkcaktım azcık.. hem fatura fılan yatırırım dedım bıraz gezeyım dedım ( tek basıma ne anlıcaksam gezmekten) ama kapalı hava ve hıc keyfım yok.. belım cok agrıoo ve cok uykum var
aaah ah bız nerde kaybedıoruz biliomusun ayrı şehırlerdeyızdün eşime dedim ki keşke nilcanlarda burda yasasa yada bız orda yasıo olsak ne kadar mukemmel olurdu dedim dusunsene her gun beraber kahvaltı yapar gezer kocalarımıza yemekler yapardık alısverıse beraber cıkardık aksamları bı araya gelıp okeydir tabudur turlu turlu oyunlar oynayıp eglenırdıııık
benimde hiç arkadasım yoookbundan oncekı msjları yazarken bu gectı aklımdan bılıomusun??? ne guzel olurdu dedım kendı ıcımden
esının aılesı orda dııl mı canım senın??? benım kımsem yok hıc kımsem bı arkadasım bıle yok..
canım benım yaaa...benimde hiç arkadasım yoookeşimin ailesi akrabaları hep burdada pek anlaşamıoruz bana senin gibi arkadaş lazım yaa
zaten beraber yaşıoruz eşim işini toparlayan kadarcanım benım yaaa...kuzum nasıl blduk bırbırımızı ama :13: ben anlasıom aılesıyle ozellıklee kucuk kız kardesıyle ama yoklar ıste.... kuzumm sıkılmamak ıcın gıdebılırsın ama yoksa hıc mı gıtmekten yana dıılsın.. en azından anasının bacısı fılan varsa onun yanına
zaten beraber yaşıoruz eşim işini toparlayan kadarla havle diorum sabrediorum benimki yeni mezun tecrube olmadıgı ıcın gırdıgı yerlere pek guvenemıo evde kayınvalıdemin burda takılıoruz işte. ilk fırsatta arkamıza bakmadan kaçıçaz . kayınpederim vefat etmiş 3 sene once bi görümcem var 17yasında yarı çatlak bide kayınvalidem oda şeker hastası tansıyon hastası 1dksı 1 dksına uymaz gulup gecıorum cogu zaman ama benimki fena bunaldı artık bide çok sinirli ılk fırsatta gitcez dio 2 gunde bir çatısma yasıo ailesiyle [/QUOTE
nasıl yanı sen kavınvalıdenle mı yasıosun??? aynı evde mı?? bıde gorumcen var?? yanlıs anlama bebegım yadırgamadım asla.. ama sımdıye kadar hıc bahsetmedın tabıı konusu gelmedı... hep evde yalnızmıssın gıbıme geldı gıızz neden oyle oldu acep?? :26: yemek fılan yapıorum fılan dedın ya belkı ondandır bebegım.. sasırdım kaldımm vallaa
yok canım yanlıs anlamadım merak etme ben eşime yemek yaparım kayınvalıdem gorumceyle kendısıne yanı daha cok evarkadası gıbıyız komık bı durum aslındazaten beraber yaşıoruz eşim işini toparlayan kadarla havle diorum sabrediorum benimki yeni mezun tecrube olmadıgı ıcın gırdıgı yerlere pek guvenemıo evde kayınvalıdemin burda takılıoruz işte. ilk fırsatta arkamıza bakmadan kaçıçaz . kayınpederim vefat etmiş 3 sene once bi görümcem var 17yasında yarı çatlak bide kayınvalidem oda şeker hastası tansıyon hastası 1dksı 1 dksına uymaz gulup gecıorum cogu zaman ama benimki fena bunaldı artık bide çok sinirli ılk fırsatta gitcez dio 2 gunde bir çatısma yasıo ailesiyle [/QUOTE
nasıl yanı sen kavınvalıdenle mı yasıosun??? aynı evde mı?? bıde gorumcen var?? yanlıs anlama bebegım yadırgamadım asla.. ama sımdıye kadar hıc bahsetmedın tabıı konusu gelmedı... hep evde yalnızmıssın gıbıme geldı gıızz neden oyle oldu acep?? :26: yemek fılan yapıorum fılan dedın ya belkı ondandır bebegım.. sasırdım kaldımm vallaaoyle onlar anakız temızlık yapar ben kendım yaparım ole ıs bolumu yapıoruz kımse kımseden bişey beklemıo evde eşim zaten yatak odasından çıkmaz tv var zaten odada kucagındada lptop cok mecbur kalmadıkca ıcerıgırmez bile sanki o benim ailemle oturuo gibi benden daha cok bunalıo ben fazla sorun etmıorum cunku dedgım gbi kayın valıdem evle ilgili etlıye sutluye karısmaz ole is yapmamı beklemez . gorumcemde zaten tipik ergen cogu zaman aksamları o cıpsını alır ben çayımı bana aşkitosunu anlatır kayın valıdem arada kriz cıkarıo tabı kıskanıo beni kocamdan ama benimki gardını alıo dedigim gibi insan bunalıo ne kdr dıerleri gibi olmasada. ama gorumcen iyi kız allah ıcın sevıorum cadıyı oda bazen cinslik yapıo ama ergen dıorum gecıorum
amin bebegim amin . genelde haftasonralı giderler amcalarına falan orda kalırlar bize sey der kayın validem balayı yapın bakım gidioruz falan derbravo dıorum canım sana. kım senle anlasamaz kı zaten.. bunu kaabul etmıs olman bıle esıne ne kadar baglı oldugunun bı kanıtı zaten.. ınan hala bı garıp oldum senı oyle hayal etmeye calısıom.. elbettee kolay degıldır ama ustesınden gelmıssın.. kendını nasıl mutlu edecegını nası huzur bulacagını bılıosun sen.. baska gelın olsa cıngar cıkartır her gun her hareketlerıne fılan.. ama ıyı ya en azından evde ınsan var ben kucucuk bı cocuk olsun dıorum bı nefes olsun barı dıorum evde... en azından yaanı basınnda bırı var her daım.. kendınızı toparlayana kadar ıdare etsın artık esınde dımı yanı... benım kuzenım oyle oturdu canım kayın valıdesıyle cok sukur toparladılar kendılerını evlerını aldılar oyle cıktılar baska eve cocugu bıle olmustu... darısı sana canım benım
amin bebegim amin . genelde haftasonralı giderler amcalarına falan orda kalırlar bize sey der kayın validem balayı yapın bakım gidioruz falan deröle yanı ben tınlamamayı ögrendimde eşim pek ogrenemedi .bazen cok cekılmez oluyolar ama ya en guzel yanı eşimin butun maaş bize kalıo hihihihi
aynen bu guna kadar beni derlittkleri cok zaman oldu ama cogu zaman cevap vermedim esim hep tesekkur etti bana senın yerınde baskası olsa susmazdı dıe polıtik olcez kocaları mutlu etcez biz kazenceeezhehheheıyı barı bırıkım yapın canım sızde... hıc takma canım yaaa ne yaparlarsa hee hee de gec ben ısıme glemeyen bısı yapınca oyle yapıorum hep.. dudaklarımı ısırıorum bazen sacmaladıklarında cvp vermemek ıcın.. ama esımde her seyın farkınd aoldugu ıcın gozunde daha da buyuyorum gozunde taktıkkkk gelıstırdım ne yapımm onlarla mı ugrascam..
aynen bu guna kadar beni derlittkleri cok zaman oldu ama cogu zaman cevap vermedim esim hep tesekkur etti bana senın yerınde baskası olsa susmazdı dıe polıtik olcez kocaları mutlu etcez biz kazenceeez
saldım gittitabı canım yaa yoksa sen mutsuz olcan kocan sen mutsuzssun dıe mutsuz olcak aynı evde yasadıgın ınsanlarla yuz goz olcan.. en ıyısı amannnnnnnnnn bosver salll gıtsın
şu anda yutuorum az sonra kesın pisman olcamway
way
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......... bak senn... aksam yemegınde mıyıcen yoksa sımdı mı yuttunnnn hamburgerı gıııııııııııı??????????
benim pc kapandi gerizekali laptopumşu anda yutuorum az sonra kesın pisman olcam