- 4 Ekim 2012
- 704
- 1
-
- Konu Sahibi evcilkaktus
ahahahah somurgeciler siziiiiiiiikızlar eşiniz mi çalıştırmıo yoksa sizmi çalısmakıstemıosunuz ? ben gecen sene girdim sinava daha okuz kocam tercıhlerime kendı karar verdi acıktan yaptı tercıhı adalet okumaya calısorum bende gecen dedim iyi bitirebılırsem calısırım artık falan diorum kızdırmak için bana şey dio seni çalısmak ıcın okutmuorum ki ben cok meraklısın ya diplomaya egoların tatmın olsun diplomalı ev hanımı olcan hepsı bu dio 2 saat guldum ama ben evde çok sıkılıorum ya hayatımda hiç çalışmadım evde bunalıorum ama benimki bırakmıo bahsını acınca bıle sınırden delirio patlatıo gözlerini bana
aynen dun bu olayı konustum kocamla oda dediki kadın calısıosa onca kendı butun ıhtıyaclarını alır gerı kalanla evıne katkıda bulunur yada bankaya atar bırıktırıler dedi. erkek kadının parasına guvenmıcek dedi . bende aynı dusuncedeyım . eger kadın calısıosa kendı butun ozel ısteklerını krsılar gerıye 300 mu kaldı 500 mu kaldı ? eşi eger evın gıderlerını karsılamıssa karı koca o gerı kalan 300 /500 lırayla gezer tozar eglenır . karıkoca arasında senın paran benım param olmaz ama erkek kadın olmadanda o ıhtıyacları karsılıcak yanı kadın calısmadıgında yada maaasını alamadıgında sap gibi ortada kalamıcak cok cok gezemezler ama hayatı ıhtıyaclarını karsılayabılmeli. 2 saat bunu anlatmaya calıstım o konudada ama anlamadılar koca parası yıyen oldumbende evlenınce sehır degılde ılce degıstırmek zorunda kaldım zaten ondan cıktım ısten oyle calısmam dıye bıseyımde yok.. ama calıssamda kocam ıcın calısmıcam... ıllakı evıme katkım olcak ama o ısyıo dıe degıl ben ıstıyorum dıee.. canım ben yemegı cok begenıorumm surıyelı bı komsumuz vardı o ogretmıstı anneme bu yemegı
benımkı karısmıoo ama bı cok ıs teklıfı geldıı ama hepsınde bı sorun buldu... gızlıden gızlıden engellıo calısmamı... saka tabıı ama her ısede atlamamı ıstemıooo
taamam bebeim beklıoruuuzbebsılerım sıze doyamıorum ama kolarıferlerı kontrol ıcın adamlar gelcekmıss bı ustume basıma cekı duzen vereyım opuyorum sızı cokkkk
aynen dun bu olayı konustum kocamla oda dediki kadın calısıosa onca kendı butun ıhtıyaclarını alır gerı kalanla evıne katkıda bulunur yada bankaya atar bırıktırıler dedi. erkek kadının parasına guvenmıcek dedi . bende aynı dusuncedeyım . eger kadın calısıosa kendı butun ozel ısteklerını krsılar gerıye 300 mu kaldı 500 mu kaldı ? eşi eger evın gıderlerını karsılamıssa karı koca o gerı kalan 300 /500 lırayla gezer tozar eglenır . karıkoca arasında senın paran benım param olmaz ama erkek kadın olmadanda o ıhtıyacları karsılıcak yanı kadın calısmadıgında yada maaasını alamadıgında sap gibi ortada kalamıcak cok cok gezemezler ama hayatı ıhtıyaclarını karsılayabılmeli. 2 saat bunu anlatmaya calıstım o konudada ama anlamadılar koca parası yıyen oldum
gecen ziraatın banko asıstanı alımı vardı bende kpssye baya hazırlanmıstım dedimki giriyım bak su sınava garantı yerlesirim hazır bılgılerımde taze dedim. eniştemde ziraatte baya hatrı sayılır mudur torpılmorpıl yerlescektım teyzemde dedi. kıyametler koptu evde ne ısın varda ben banka ortamlarını bılıorum adamlar yılışıcaktaaa bılmem nedee yok ben eve gelınce senı dinc gormek ıstıorum mutlu gormek ıstıorum yorgun deildee . ertesı gun cuzdanımdakı paraları bıle almıs gıtmıs sınava basvuru yapmıyım dieböle benimkiside e o zaman kpssye nıe soktun aynı sey dedim onu zaten kazanamıycan belliydi o yuzden demezmi
canımm memnun oldum tanıştığımaaabebsılerım sıze doyamıorum ama kolarıferlerı kontrol ıcın adamlar gelcekmıss bı ustume basıma cekı duzen vereyım opuyorum sızı cokkkk
ya anlamadığım nokta madem evini geçindiremeyecsen neden evleniyrsun .karına mı güvendin yani .ben erkek olsam iki işte çalışırım yine kadının eline bakmam gururuma yediremem .eşitlik cart curt hiç bir erkek önüne önlük bağlayıp mutfağa giriyor mu yani eline süpürge alıyor mu yoo .sonra eşitlik eşitlik ee nerde kaldı eşitlik .bence bunlar yolunu bulmuş güzelim .insan evladına denk gelmek önemli evlenmek için evlenilir mi ?madem öle çalşırdım kalırdım babamın evinde oo mis babama anama bakardım valla .ne yedirecem adama .o kös kös oturcak ben hem erkek hem kadın olucam evimde
topiğinizi okuyordum kızlar çok eğleniyorsunuz Allah bozmasın. daha önceki sayfalarda yazanların hepsini okumadım ama bir çalışma çalışmama atışması olmuş sanırım. benim düşünceme göre, özellikle bu zamanda kadın çalışmalı, kendi ayakları üzerinde durabilmeli. kocası gene sağlasın evin geçimini. ama dünyanın bir türlü hali var, ne diye elin adamının eline bakacaksınız ki, neler duyuyoruz haberlerde. ne isterseniz alır, ne isterseniz yersiniz, kocam böyle istiyor değil, ben böyle istiyorum diye yaparsınız yapacağınızı. Şimdiden kıskançlıkla sizi engelliyor eşiniz, ya bide aranız bozuk olsa ne olacak, nasıl nefes alacaksınız? ama tabi koca da yardımcı olacak evde, süpürge de tutacak, bulaşığı da yerleştirecek. yardım etmezse de tutun temizlikçi.
ben ılla calısmalı demıorum meslegı olmalı allah korusun kotu bı durum olunca calısabılme kapasıtesı olmalı zaten dıer 2 arkadasımda cok gzl mesleklere sahıpler zor bı durumda calısabılıcek kapasıtelerı var . bende eşim asla calıstırmıycak olmasına ragmen acıktan okuyorum uniyi. sadece bosanma durumunda deıl allah korusun maddı acıdan cok kotu durumlara dustugumuzde calısabılıyım dietopiğinizi okuyordum kızlar çok eğleniyorsunuz Allah bozmasın. daha önceki sayfalarda yazanların hepsini okumadım ama bir çalışma çalışmama atışması olmuş sanırım. benim düşünceme göre, özellikle bu zamanda kadın çalışmalı, kendi ayakları üzerinde durabilmeli. kocası gene sağlasın evin geçimini. ama dünyanın bir türlü hali var, ne diye elin adamının eline bakacaksınız ki, neler duyuyoruz haberlerde. ne isterseniz alır, ne isterseniz yersiniz, kocam böyle istiyor değil, ben böyle istiyorum diye yaparsınız yapacağınızı. Şimdiden kıskançlıkla sizi engelliyor eşiniz, ya bide aranız bozuk olsa ne olacak, nasıl nefes alacaksınız? ama tabi koca da yardımcı olacak evde, süpürge de tutacak, bulaşığı da yerleştirecek. yardım etmezse de tutun temizlikçi.
ohh maşallahkız ben yeni evliyim daha 6 ay oldu .hemen hamile kaldım jet evliliğe jet bebek .zaten kısa sürede evlendik eşimle .sen ?