- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- Konu Sahibi evcilkaktus
makbule ne kız cabuk tarıf ver imam bayıldınında tarıfını ıstıorum bi tane daha bızım kafadan buldum nılos bak bu pembepınar 1000 e 2 kişi koca polemıkte hepıcıgınye başa çıkmıştık ehheheeh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canım sefalr getirdin burası bizim mekanımıznasılsınız kızlarr ben geldimm .
makbule ne kız cabuk tarıf ver imam bayıldınında tarıfını ıstıorum bi tane daha bızım kafadan buldum nılos bak bu pembepınar 1000 e 2 kişi koca polemıkte hepıcıgınye başa çıkmıştık ehheheeh
tamam bebem bekliorum tarıfını . gel pınarcım gel bızın işimiz gucumuz yok zaten hep burdayız
sizde ev hanımısının şekerler benim gibi koca parası mı yiyorsunuz briileri geriliyorda bu duruma puahaha
bende tam onu dicektim bızde koca parası yıoruz ne kadar ayıp dimi kınıyorum kendimi aman bosver onlar kocalarının eline para saymadıkları zaman baslarına gelıcekleri biliyolar o yuzden bu kdr tepkı. . herkesin hayatı farklı farklı biz şanslılardanız bizimkilerin nesli tükenmiş anacım
eee ne var kıı koca parası yıyorsak..ben mı bakacaktım onaa.. valla oyle olsaa babamın evınde kalırdımm.. kendıne guvenmeyen adam evlenmesın... bakmak mecburıyetınde yaaaaa.....
dılan:zorr degıll canım cok kolayy merak etme bı kere yap artık cok basıt gelır...
pembepınar: canım ben psıkolojık danısmanlık okudum rehber öğretmenım.. ( ama evdeyım calısmıyorum )