nlcn&dilan 'ın sohbet topiği buyrun kızlar :)

makbule ne kız cabuk tarıf ver :KK1: imam bayıldınında tarıfını ıstıorum :KK23: bi tane daha bızım kafadan buldum nılos bak bu pembepınar 1000 e 2 kişi koca polemıkte hepıcıgınye başa çıkmıştık ehheheeh:KK1:

tamam bebem bekliorum tarıfını . gel pınarcım gel bızın işimiz gucumuz yok zaten hep burdayız :KK1:

vereyım bebegım tarıfı ben ılk olarak unutmadan... resımlı verımde daha anlamlı olurr herhalde... resmı ınternetten aldım canım
$maklube.png
malzemeler
tavuk ya da dana eti
pırınc 1 bardak (2 kısı ıcın)
patlıcan 2-3 tane
karabıber
tuz
ıstege gore sogan

tatlım kusbası et kucucuk dogranmıs,kıyma yada ınce dogranmıs tavuk etı al.. 250 gr 300 gr ıkı kısılık yapacagın ıcın ben benımkı kadar mıktar yazıyorum mıktarı kendıne gore cagaltabılırsın...
her neyse kucuk bı tencere secmelısın canım oncelıkle makluben ınce olmasın dıe..
etlerı kavup kavuruorsun canım.. ıstersen ıcıne bı tane sogan dograyıp koyabılırsın... etler pısınce onuda kavur.. karabıber serp canım (karabıber asıl lezzeetı verıo bu yemege onu unutma) tencereyı oyle koseye koy... patlıcanlarını zebra seklınde soy ınce ınce dılımle ve kızart.. kızaran patlıcanları kagıt havlu uzerıne koy kı canım fazla yagı olmasın...sonra patlıcanlarını etin uzerıne dız canım...en sonrada pırıncını yıka ve patlıcanın uzerıne koy ama kesınlıkle karıstırma.. 1 bardak pırınc koyuyorsan 2 bardak su koy ve altı kısık bı sekılde pısır canım benım... pırınclerın pıstıgınde yemegın pısmıs demektır.. 20 dk a demlenmesı ıcın kapagını acma... ddaha sonra tahta kasıklar yemegı ustunden bastırr.. tencerenın agzına gore bı tabak ,tepsi, borcam v.s koy ve tencereyı tesr cevır canım... etler dıplerınde kalabılır sorun olmaz kasıkla al yemegının uzerıne dız.. yanında salata ve yogurt harıka oluo canım

bende tam onu dicektim bızde koca parası yıoruz ne kadar ayıp dimi kınıyorum kendimi :KK19: aman bosver onlar kocalarının eline para saymadıkları zaman baslarına gelıcekleri biliyolar o yuzden bu kdr tepkı. :KK14:. herkesin hayatı farklı farklı biz şanslılardanız bizimkilerin nesli tükenmiş anacım :KK1:

eee ne var kıı koca parası yıyorsak..ben mı bakacaktım onaa.. valla oyle olsaa babamın evınde kalırdımm.. kendıne guvenmeyen adam evlenmesın... bakmak mecburıyetınde yaaaaa.....

bende tam onu dicektim bızde koca parası yıoruz ne kadar ayıp dimi kınıyorum kendimi :KK19: aman bosver onlar kocalarının eline para saymadıkları zaman baslarına gelıcekleri biliyolar o yuzden bu kdr tepkı. :KK14:. herkesin hayatı farklı farklı biz şanslılardanız bizimkilerin nesli tükenmiş anacım :KK1:

valla asalak bir işe yaramayan falan tövbe yaa .eşime dedim dün gel beni daha çok sömür diyor alay ediyor benle .içim şişti valla cevap yok artık .şükürler olsun yaa öle çıkarcı bir erkekle evli değiliz .o yemeği bende yapıcam bu arada özendim .çok nefis gözüküor

bencede kızlarr somurelım ılıklerıne kadar kocalarımızııı hehehehehheheh :KK23:kızlar sız ısteyınnn ben tarıf vereyım sızee.. cok sevıyorum yemek yapmayıı... :):) :KK56:

eee ne var kıı koca parası yıyorsak..ben mı bakacaktım onaa.. valla oyle olsaa babamın evınde kalırdımm.. kendıne guvenmeyen adam evlenmesın... bakmak mecburıyetınde yaaaaa.....

sefan olsun şeker yiyorsak kocamızın parasını yiyoruz sanki elalemin parası .bende öğretmenlik okudum kız biyoloji sen ?

ay saol canım arkkadasım bnmö bıde fotosunu koymusss :KK16:. ama zor gibi sankı masaustume kaydettim bebeim en kısa zamanda yapcam ınsallah becerebilirim :26:

dılan:zorr degıll canım cok kolayy merak etme bı kere yap artık cok basıt gelır...

pembepınar: canım ben psıkolojık danısmanlık okudum rehber öğretmenım.. ( ama evdeyım calısmıyorum ) :KK1::KK1:

dılan:zorr degıll canım cok kolayy merak etme bı kere yap artık cok basıt gelır...

pembepınar: canım ben psıkolojık danısmanlık okudum rehber öğretmenım.. ( ama evdeyım calısmıyorum ) :KK1::KK1:

ben o yemeği duydum ama yapmadım henüz .senin tarifini deneyim bi .
bende evdeyim eşim çalışma dedi bende çıktım işten zaten şehir değişridik ben istanbbulaydım buraya geldim evlenince

ahahahah somurgeciler siziiiiiiii :KK1::KK1: kızlar eşiniz mi çalıştırmıo yoksa sizmi çalısmakıstemıosunuz ? ben gecen sene girdim sinava daha okuz kocam tercıhlerime kendı karar verdi acıktan yaptı tercıhı adalet okumaya calısorum bende gecen dedim iyi bitirebılırsem calısırım artık falan diorum kızdırmak için bana şey dio seni çalısmak ıcın okutmuorum ki ben cok meraklısın ya diplomaya egoların tatmın olsun diplomalı ev hanımı olcan hepsı bu dio 2 saat guldum :KK1::KK1: ama ben evde çok sıkılıorum ya hayatımda hiç çalışmadım evde bunalıorum ama benimki bırakmıo bahsını acınca bıle sınırden delirio patlatıo gözlerini bana :KK53:

X