- 13 Eylül 2012
- 1.206
- 2
- Konu Sahibi evcilkaktus
ohh maşallah bende 2.5 aylık evlıyım bızde daha bebek yok
kız sen bendende yenisin amanda aman cicim aylarıdır onlar .bebiş düşşünüyormusun peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh maşallah bende 2.5 aylık evlıyım bızde daha bebek yok
bende strese baglı egzama var canım alnımda ve sac diplerimde bı suru ılac kullandım gecmedı. annem arastırmıs bıorıchı dıe bı ılac bulmus bende netten siparıs ettım salı gunu geldi geldiginde surdum bıde dun gece surdum varya bi tane yara kalmadı ne sac dıplerimde ne yuzumde baktım ıyı gelıo dun gece butun yuzume surdum yattım ipek gibi oldu yaa sıvılce smivilce hıc bısey klamdı 2 gunde yumusacık bebek cıldı gıbı oldu şoktayım bu kdr etkılı bısey görmedım benne kremi sürdün kız dilan .güzellik tavsiyeleri ver azcık bana
bende strese baglı egzama var canım alnımda ve sac diplerimde bı suru ılac kullandım gecmedı. annem arastırmıs bıorıchı dıe bı ılac bulmus bende netten siparıs ettım salı gunu geldi geldiginde surdum bıde dun gece surdum varya bi tane yara kalmadı ne sac dıplerimde ne yuzumde baktım ıyı gelıo dun gece butun yuzume surdum yattım ipek gibi oldu yaa sıvılce smivilce hıc bısey klamdı 2 gunde yumusacık bebek cıldı gıbı oldu şoktayım bu kdr etkılı bısey görmedım ben
evet calısmalardayız ama ben 50 kgye dusup oyle kalmaya karar verdim birazcık erteledım anlıycankız sen bendende yenisin amanda aman cicim aylarıdır onlar .bebiş düşşünüyormusun peki
evet calısmalardayız ama ben 50 kgye dusup oyle kalmaya karar verdim birazcık erteledım anlıycan
64 olmustuum 50 ye duscem yemın ettım hatta aklıma geldı dur gidim bitkicayı yapım kendıme :)kaç kilosun ki kuşum şu an
ben dogadanın 7 otlu cayını ıcıorum bebeım oda cok ıyıyeşil çay iç kuşum ben öle yapıyordum diyet yaparken .
ne facesi kız ?diloşş face olayına koptum yaa bu arada
nie böyle bunlar ya bizde işe mi gondermeyelım yanı allah allah bide çalıssak nolcak kimbilir triplerinden nefes alamayız valla
aynen ya kac gundur bi eczaneye gittim ıste. ona bıle hadı dılaan hadı dılaan dıe kendımı zorlaya zorlaya gittim ev kuşu oldum bildiginyaa ınanırmısın artık evden cıkmaya cıkmayaa ıcım gectıı.. ısım varsa daa cıkmamıommm artık canım ıstemıoo