nlcn&dilan 'ın sohbet topiği buyrun kızlar :)

ne kremi sürdün kız dilan .güzellik tavsiyeleri ver azcık bana
bende strese baglı egzama var canım alnımda ve sac diplerimde bı suru ılac kullandım gecmedı. annem arastırmıs bıorıchı dıe bı ılac bulmus bende netten siparıs ettım salı gunu geldi geldiginde surdum bıde dun gece surdum varya bi tane yara kalmadı ne sac dıplerimde ne yuzumde baktım ıyı gelıo dun gece butun yuzume surdum yattım ipek gibi oldu yaa sıvılce smivilce hıc bısey klamdı 2 gunde yumusacık bebek cıldı gıbı oldu şoktayım bu kdr etkılı bısey görmedım ben:KK76:

bende strese baglı egzama var canım alnımda ve sac diplerimde bı suru ılac kullandım gecmedı. annem arastırmıs bıorıchı dıe bı ılac bulmus bende netten siparıs ettım salı gunu geldi geldiginde surdum bıde dun gece surdum varya bi tane yara kalmadı ne sac dıplerimde ne yuzumde baktım ıyı gelıo dun gece butun yuzume surdum yattım ipek gibi oldu yaa sıvılce smivilce hıc bısey klamdı 2 gunde yumusacık bebek cıldı gıbı oldu şoktayım bu kdr etkılı bısey görmedım ben:KK76:

süper canım yaa harika .

daha yeni geldik dio bide tek gitmeme karşı bende bu huyuna uyuz oluorum sankı benımı yıcekler bu gune kadar ordaydım bişeymıoldu bana sinir edıo beni su konuda ya :KK19:

ahh bebegımm ahh o yıne kac saatlık yola gonderemıyor.. benımkı antakya ıskenderun 40 dk lık yol.. arabayla gıtcem mırın kırın edıoo.. hafta ıcı gıtmem lazım mesela yaa gıtmesen dıoo sankıı keyıf ıcın gıtcem de :KK47: bankaya gıtmem gerekıoo ama bızımkının keyıfının gelmesını beklıcezzz ya da keyfeee getırcezz heheheh :KK14:

nie böyle bunlar ya bizde işe mi gondermeyelım yanı allah allah bide çalıssak nolcak kimbilir triplerinden nefes alamayız valla :KK19:

nie böyle bunlar ya bizde işe mi gondermeyelım yanı allah allah bide çalıssak nolcak kimbilir triplerinden nefes alamayız valla :KK19:

yaa ınanırmısın artık evden cıkmaya cıkmayaa ıcım gectıı.. ısım varsa daa cıkmamıommm artık canım ıstemıoo :KK20:

yaa ınanırmısın artık evden cıkmaya cıkmayaa ıcım gectıı.. ısım varsa daa cıkmamıommm artık canım ıstemıoo :KK20:
aynen ya kac gundur bi eczaneye gittim ıste. ona bıle hadı dılaan hadı dılaan dıe kendımı zorlaya zorlaya gittim ev kuşu oldum bildigin:KK6:

X