Niyet ettim bu göbek gidecek.

Postmodernik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
920
516
Merhaba hanımlar
Sırf motive olmak için bu başlığı açıyorum. Yazdan beri evdeyim bu yılda evdeyim yine bir buçuk yıl önce sezaryen doğum yaptım. Zaten var olan göbeğimi son bir iki aydır hemen hemen her gün kurabiye eşliğinde çay içerek iyice sisirdim öyle bir iki değil 10 ve kusurlerde kurabiyeler ve artık ne giysem göbek hortluyor. Bu geceden itibaren karar aldım şeker ve ünlü mamülleri hayatımdan çıkarıyorum. Telefonuma da göbek eritme egzersizleri uygulamasını indirdim her gün yapacağım ve bu göbek eriyecek inşallah.

Merhaba hanımlar
Sırf motive olmak için bu başlığı açıyorum. Yazdan beri evdeyim bu yılda evdeyim yine bir buçuk yıl önce sezaryen doğum yaptım. Zaten var olan göbeğimi son bir iki aydır hemen hemen her gün kurabiye eşliğinde çay içerek iyice sisirdim öyle bir iki değil 10 ve kusurlerde kurabiyeler ve artık ne giysem göbek hortluyor. Bu geceden itibaren karar aldım şeker ve ünlü mamülleri hayatımdan çıkarıyorum. Telefonuma da göbek eritme egzersizleri uygulamasını indirdim her gün yapacağım ve bu göbek eriyecek inşallah.
Bende zor kilo veren biriyim.Hatta hayatimin en güzel dönemi 25 30 arası hep kiloluydum.Suan boyum 1.72 104 kiloya kadar çıkmıştım.Diyet yapmıyorum.1 ay olmadı 97 çıkıyorum tartıda. Tempolu bir işim var.

benim de vazgeçemediğim hazır kahveler. bayılıyorum. kahve demeye bile dilim varmıyor ama napabilirim günde bazen 3 paket :KK43: bu da göbek yapar değil mi

Merhaba hanımlar
Off o göbek bnde de var ya. 165 boy 63 kıloyum. Ama 5 aylık gıbı gobek var. Tatlı cok yemesemde cay kahve sekersız ıcemem. Egzersıx faydası oldu mu

küçülür ama karaciğeri iyi çalışan birinin göbeği dümdüz olurken bizimki bir miktar bombeli kalır. ya da o göbeği eritmek için X çaba harcarken biz 5X çaba harcamak zorundayız maalesef ki.
Hıc harekette yapamıyoruz kı.. 1 gun yapsam 2 gun kalıyo

Yok ya ilk bir kaç gün heves ettim sonra aynen devam zayıfladım ama spor olmadığı için göbek kaldigi yerden bana bakıyor

Yok ya ilk bir kaç gün heves ettim sonra aynen devam zayıfladım ama spor olmadığı için göbek kaldigi yerden bana bakıyor
sadece spor değil. ben de sizin gibiyim. biz buğday ve türevlerini minimumda tüketmeliyiz. karaciğerimiz iyi değil, yakamıyor. yağa çevirip bırakıyor. işin bilimsel boyutu bu.
basit karbonhidrattan olabildiğince fakir beslendikten sonra karın hareketleri anca o zaman işe yarar bizde. maalesef gerçekler acıdır🤦🏻‍♀️

sadece spor değil. ben de sizin gibiyim. biz buğday ve türevlerini minimumda tüketmeliyiz. karaciğerimiz iyi değil, yakamıyor. yağa çevirip bırakıyor. işin bilimsel boyutu bu.
basit karbonhidrattan olabildiğince fakir beslendikten sonra karın hareketleri anca o zaman işe yarar bizde. maalesef gerçekler acıdır🤦🏻‍♀️
Bana mesela sabah smotieleri harika geliyor. Hatta şı an yazarken aklıma geldi acaba yumurta intoleransım mı var. Sabahları smotie içince göbeğim şişmiyor. Kendimi bildim bileli xs giyerken bile göbekli bir insandım. Smootie hayatıma 39 yaşımda girdi :)) kefir, ıspanak, zencefil, keten tohumu, chia tohumu, çocuklardan artan meyvelerle yapıyorum. Mesela yogurtla yapınca yine şişiyor göbeğim. Yogurdumu da kefirimi dw wvde kendim mayalarım.

X