- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Anladım hormonlarla alakalı vermistir belki özele mi gidiyorsunuzHayır kalmadım ilk olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım hormonlarla alakalı vermistir belki özele mi gidiyorsunuzHayır kalmadım ilk olucak
Evet özele gidiyorum devlet hastaneleri biraz zor oluyor randevu alması falan dizinde ilkmiAnladım hormonlarla alakalı vermistir belki özele mi gidiyorsunuz
Merhaba bu femara ne oluyo acaba, neye dayanarak verdi doktor acaba yani ne icin verdiMerhaba kizlar bı topikte benden olsun ben Kasım 17 de adet oldum femara kullandım beş gün iki doz üç tane yumurtam oluşmuştu ikisi 16 gün önce çatladı diğeri de tahminen 14 ya da 12 gündür çatladı hafif göğüs ağrısı yaşadım hep son bı haftadır adet olacakmisim gibi kasık ağrısı sırt ağrısı çekiyorum bugün gidip üç tane gebelik testi aldım inşallah yarın hamilelik haberimi yazarım buraya şu cumanın hürmetine rabbim dördüncü senemde anne olmayı bana nasip eder siz neler yapıyorsunuz kaç gununuzz belirtileriniz var haydi yazalım
Siz tedavi görüyormusunuzBende niyet ettim 2023 e gebe olarak girmeye. Insallaaaahhhhh saglikla gebe kalırız da doğururuz bir avazda
Anladım ben devlete başladım öyle devam ediyorum yakın olduğu için hiç hamile kalmadım bende bir yılı geçti geçen ay yumurtaların gelişmediğini görünce bu ay başladık klomene inşallah faydası olur hormonlarimda sıkıntı yok bı hsg kaldı yaptirmadigimEvet özele gidiyorum devlet hastaneleri biraz zor oluyor randevu alması falan dizinde ilkmi
Klomen gibi oda büyük ihtimalle yumurta geliştiriciMerhaba bu femara ne oluyo acaba, neye dayanarak verdi doktor acaba yani ne icin verdi
Ben tedaviye başlamadım daha. Yani şöyle hormon testlerim iyi esimin spermleri de iyi cikti 14 aralıkta hsg cektirdim oda iyi cikti şükür. 21. Gun progesteron hormonuna baktirmam lazımmis sadece sonrasina asilama yapilirdedi doktor konsey filan dedi anlamadinSiz tedavi görüyormusunuz
Ben böyle seyler kullanmadim neden acaba 1,5 yillik evliyim hic korunmadik gebe kalipta dusurmedim hicKlomen gibi oda büyük ihtimalle yumurta geliştirici
Aynen benimde ben 9 aylık evliyim 3. Ayimizdan itibaren uğraşıyoruz hastanelerle hormonlarim normal adet dongumde günü gününe gelir ama bir türlü anlayaamdik neden diyeAnladım ben devlete başladım öyle devam ediyorum yakın olduğu için hiç hamile kalmadım bende bir yılı geçti geçen ay yumurtaların gelişmediğini görünce bu ay başladık klomene inşallah faydası olur hormonlarimda sıkıntı yok bı hsg kaldı yaptirmadigim
Direk aşılama biraz saçma geldi bana amaBen tedaviye başlamadım daha. Yani şöyle hormon testlerim iyi esimin spermleri de iyi cikti 14 aralıkta hsg cektirdim oda iyi cikti şükür. 21. Gun progesteron hormonuna baktirmam lazımmis sadece sonrasina asilama yapilirdedi doktor konsey filan dedi anlamadin
Yumurtalarınız kendigilinden gelisip catliyorsa vermek istememiştir doktor tabi takip ettirdiniz mi hiç yumurta gelişimi falanBen böyle seyler kullanmadim neden acaba 1,5 yillik evliyim hic korunmadik gebe kalipta dusurmedim hic
İlk önce bu tarz hap verip genelde çatlatma iğnesi yapıyorlar daha sonra aşılama oluyor ama bilmiyorumDirek aşılama biraz saçma geldi bana ama
Bende hic anlamadim hatta doktora direkt asilama mi ilac filan kullamaz miyim dedim burda okuduklarima dayanarak , bakariz dediDirek aşılama biraz saçma geldi bana ama
Allah en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah diyorum geç olsun güç olmasınAynen benimde ben 9 aylık evliyim 3. Ayimizdan itibaren uğraşıyoruz hastanelerle hormonlarim normal adet dongumde günü gününe gelir ama bir türlü anlayaamdik neden diye
Yumurtalarima da bakmadilar ki. Ekim gibi gittim bi. Bakti cok ufak bi kist var ama adetle atarsin o her kadinda oluyor dedi. Bende adet olamiyorum diye isyan ettim duphaston yazdi . Adet oldumYumurtalarınız kendigilinden gelisip catliyorsa vermek istememiştir doktor tabi takip ettirdiniz mi hiç yumurta gelişimi falan
İlk önce bu tarz hap verip genelde çatlatma iğnesi yapıyorlar daha sonra aşılama oluyor ama bilmiyorum
Özele gidiyorsunuz galibaBende hic anlamadim hatta doktora direkt asilama mi ilac filan kullamaz miyim dedim burda okuduklarima dayanarak , bakariz dedi
Yani direk aşılama derse bir kaç doktora daha gozuk derim biriyle yetinme ben çok doktor gezdim biri direk hsg dedi diğerleri ilk önce hap tedavisi dedi ben hsg cektirmedimBende hic anlamadim hatta doktora direkt asilama mi ilac filan kullamaz miyim dedim burda okuduklarima dayanarak , bakariz dedi
Yok devlet hastanesine gidiyorum gittigim hastane ve doktor iyi. Gerci doktora aliyorum da asistan bakiyo o ayriÖzele gidiyorsunuz galiba
Özel olsa parası için dicem de neden asistan bakıyor ki doktor olmuyor mu muayene esnasındaYok devlet hastanesine gidiyorum gittigim hastane ve doktor iyi. Gerci doktora aliyorum da asistan bakiyo o ayri